CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ależ mi się gęba uśmiechnęła jak właśnie tu weszłam i przeczytałam takie wieści
gratuluję dziewczyny, rośnijcie zdrowo. No to grono czerwcówek się powiększa 
Ja właśnie wyruszam z Zakopanego do domu po udanym weekendzie z okazji 5 urodzin Synka. Było słoneczko, wycieczki i tort. To taka nasza tradycja zapoczątkowana dwa lata temu. Pozdrawiam Was kobitki i życzę miłego popołudnia.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy
-
Jagienko a na jakim jest Ona etapie? Jest już po badaniach zarodków?Jagna 75 wrote:jest na wątki IVF dziewczyna która z kariotypem startuje,wiec nie jestes jedyną która walczy o zdrową ciąze25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
-
Dziewczyny super wieści tutaj widzę
. Aż miło się czyta. Gratuluję i życzę wysokiej bety
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci
. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Niki69 wrote:Takie dobre wieści oznaczają że ten miesiąc jest szczęśliwy i może więcej będzie takich pozytywnych wieści...
To bardzo dobry miesiąc,nawet ja sie w nim zmieszcze ze stymulacjà i punkcjà a moze i nawet transferem
w koncu to mój miesiąc urodzinowyAntoś IVF,Julisia natural

-
Ach, to ja chyba wiem o kim mówisz. Pisała do mnie kiedyśJagna 75 wrote:Chyba nie robi tego badania
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
-
Jagna 75 wrote:No to ja trzymam mocno kciuki musi Ci się udać bo zasługujesz na ten cud :*Niki69 wrote:Takie dobre wieści oznaczają że ten miesiąc jest szczęśliwy i może więcej będzie takich pozytywnych wieści...
To bardzo dobry miesiąc,nawet ja sie w nim zmieszcze ze stymulacjà i punkcjà a moze i nawet transferem
w koncu to mój miesiąc urodzinowyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 18:45
-
Ja86 wrote:O wow jakie mile niespodzianki, GRATULUJE
To moze ja tez sie zalapie w ten szczesliwy mirsiac,13 mam 30 urodzinki piekny prezent by byl....
Narazie 3 dc, leze w szpitalu na badaniach i czytam te super wiadomosci
Mój maz tez ma 13tego urodzinki i myśle tez ze fajny prezent bym mu zrobiła gdyby sie udało
-
Gratulacje mega mega!syringe wrote:To mnie trochę pocieszylysci z tymi bólami. Przyznam szczerze że mnie one zmartwily.
Nic się nie martw ja miałam tak silne bóle na początku zwłaszcza w nocy ze momentami myślałam że to koniec a wszystko jest ok,na początku byłam cały czas na nospie -
Mamuśka gratulacje! Z bromergonem lepiej zapytaj lekarza,ja też brałam przed ciążą ale jak zaszłam to nie odstawiłam odrazu tylko dopiero mi lekarz powiedział kiedy a to było w jakimś 6 tygodniu chyba
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzięki KochanaJagna 75 wrote:Olcia trzymam kciuki &&
U nas jutro protest,zdàze po pracy moze

U mnie w Łodzi był dziś marsz, a jutro jest kolejny protest. Niestety ja musze być w pracy, ale za to moja Mama ma plan się wybrać. A w pracy postanowiliśmy (zarówno dziewczyny i chłopaki) ze przychodzimy ubrani na czarno w geście solidarności! -
Mamuska2017 gratulacje i zdrowka !
Syringe tobie rowniez ! Rośnijcie zdrowo
twoje dobre nowiny mnie szczególnie uradowały bo ja tez staram sie od 2013 bez skutku narazie. Napisz prosze czy to był cykl stymulowany czy naturalny ?
Ja tez jutro tylko na czarno bo do pracy muszę iść ale chociaz tak zaznaczę swoje poparcie!
Będzie córeczka
-
Trzymam kciuki aby wyniki wyszły pozytywnie abyś Zaczęła jak najszybciej no i ze szczęśliwym finałemJagna 75 wrote:Ja wlasnie zaczęlam plamic,jutro dzwonie do kliniki o wizyte na wtorek albo srode i ruszamy ze stymulacjà,no chyba ze jakies badania zle wyszly ale licze ze wszystko w normie bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 23:23
-
Jakos najbardziej to boje sie tylko czy wyniki są dobre i czy pózniej bedą jakies zarodki reszta pójdzie do przodu.Niki69 wrote:Trzymam kciuki aby wyniki wyszły pozytywnie abyś Zaczęła jak najszybciej no i ze szczęśliwym finałemAntoś IVF,Julisia natural