X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przed chwilą odnotowalam pozytywny test owulacyjny nie wierzę dwie krechy ciemne jakby krwią polal dawno tego zjawiska nie widziałam :) do 3 dni powinna być owulke :)

Olciaaa lubi tę wiadomość

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syringe, owu mogła być nawet szybciej bo masz dość wysoką bete. Ja jestem 12 dpo a koleżanka mi powiedziała, że już moja beta jest wysoka, bo ona pierwszą miała 50 :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Justyna911 Ekspertka

Wysłany: 3 października 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Same dobre wieści w tym miesiącu :) mam nadzieje ze dla wszystkich nas październik okaże sie miesiącem dobrych wiadomości :)

4 cykle z clo
    5 cykl bez wspomagaczy- udany :)
    26.10.16- bicie serduszka <3
    f2w39n73kken1w0j.png
  • Niki69 Ekspertka

Wysłany: 3 października 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny dla tych zainteresowanych zdaje relacje z monitoringu : lewy jajnik gdzie były dwa pęcherzyki to jeden pękł on mi pokazywał a ja nic tam szczególnego nie widziałam ale chyba on wid lepiej. Drugi powiedział że jest ciałko krwotoczne ale żeby się tym nie martwić bo się wchlonie. Na prawym pęcherzyk też pękł tam już widziałam taki banan... kazał już dziś brać duphaston na raz dwie tabletki. Nie czekać do jutra...co najlepsze nawet nie policzyłem mi za monitoring i jadalnią przyjść już w ciąży a jak nie uda się to jeszcze raz clo od 3-7 dc także zobaczymy ale ja czuję że nic z tego nie będzie;) w ogóle dziś mnie głowa boli jestem zmęczona i niedobrze mi czy to normalne po owulacji że względu na hormony ???

Justyna911 lubi tę wiadomość

3jgx3e3k6oetpx65.png
  • syringe Ekspertka

Wysłany: 3 października 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka być może nie wiem;-) tylko 17-18 września zauważyłam plodny śluz ale bardzo małych ilościach i tylko rano. Nie brałam tego za bardzo do głowy.

3jgxs65g2m6wfiut.png
  • Justyna911 Ekspertka

Wysłany: 3 października 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki69 wrote:
    Hej dziewczyny dla tych zainteresowanych zdaje relacje z monitoringu : lewy jajnik gdzie były dwa pęcherzyki to jeden pękł on mi pokazywał a ja nic tam szczególnego nie widziałam ale chyba on wid lepiej. Drugi powiedział że jest ciałko krwotoczne ale żeby się tym nie martwić bo się wchlonie. Na prawym pęcherzyk też pękł tam już widziałam taki banan... kazał już dziś brać duphaston na raz dwie tabletki. Nie czekać do jutra...co najlepsze nawet nie policzyłem mi za monitoring i jadalnią przyjść już w ciąży a jak nie uda się to jeszcze raz clo od 3-7 dc także zobaczymy ale ja czuję że nic z tego nie będzie;) w ogóle dziś mnie głowa boli jestem zmęczona i niedobrze mi czy to normalne po owulacji że względu na hormony ???

Jeśli było przytulanko w tych dniach to na pewno sie uda, czemu miałoby nie :D trzymam kciukasy

4 cykle z clo
    5 cykl bez wspomagaczy- udany :)
    26.10.16- bicie serduszka <3
    f2w39n73kken1w0j.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka2017 wrote:
    Syringe, owu mogła być nawet szybciej bo masz dość wysoką bete. Ja jestem 12 dpo a koleżanka mi powiedziała, że już moja beta jest wysoka, bo ona pierwszą miała 50 :)
    ja 560 miałam zdaje sie 18 dni po ovu

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki69 wrote:
    na tyle przytulasów i na dwa jaja to musi cos byc,trzymam kciuki

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Niki69 Ekspertka

Wysłany: 3 października 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna911 wrote:
    Jeśli było przytulanko w tych dniach to na pewno sie uda, czemu miałoby nie :D trzymam kciukasy
    Było sporo przytulanka :) zobaczymy i dziękuję :)

3jgx3e3k6oetpx65.png
  • Niki69 Ekspertka

Wysłany: 3 października 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    na tyle przytulasów i na dwa jaja to musi cos byc,trzymam kciuki
    Dziękuję kochana za wsparcie:) tylko powiedz mi co kogo widzieć na jajniku że uznał że była owulacja ??? Bo ja na jednym nic szczególnego nie widziałam a ba drugim taki półksiężyc z tego pęcherzyka...

3jgx3e3k6oetpx65.png
  • Malowanka Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki69 wrote:
    Dziękuję kochana za wsparcie:) tylko powiedz mi co kogo widzieć na jajniku że uznał że była owulacja ??? Bo ja na jednym nic szczególnego nie widziałam a ba drugim taki półksiężyc z tego pęcherzyka...
    A czy To ważne.ze Ty nie widziałaś? Przeciez to on jest lekarzem, ważne.ze potwierdził owulacje i.z.tego.trzeba się.cieszyć a.nie rozmyślac i analizowac :-) gratuluję dwóch jaj :-) :-) :-)

1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany :)
    klz9f71xde4fy0ia.png
    74diio4phdeldx9d.png
  • Niki69 Ekspertka

Wysłany: 3 października 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malowanka wrote:
    A czy To ważne.ze Ty nie widziałaś? Przeciez to on jest lekarzem, ważne.ze potwierdził owulacje i.z.tego.trzeba się.cieszyć a.nie rozmyślac i analizowac :-) gratuluję dwóch jaj :-) :-) :-)
    Może i masz rację tylko wiesz ja od dwóch lat nie miałam owulacji okresu hormony słabe więc teraz mi trudno uwierzyć w takie rzeczy...ale on się specjalizuje w leczeniu niepłodności więc chyba wie co widzisz a ja muszę zaufać:) dzięki kochana :*

3jgx3e3k6oetpx65.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niki69 wrote:
    sama czasem sie dziwie jak oni cos tam mogą cos zobaczyc,kazdy ruch głowica pokazuje inny obraz wiec mnie nie pytaj..mam wiele fotek z usg i sama nie umiem wiele znalezc mimo opisu.Skoro twierdzi ze była ovu to czemu miałby nie mówic prawdy..

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Niki69 Ekspertka

Wysłany: 4 października 2016, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    sama czasem sie dziwie jak oni cos tam mogą cos zobaczyc,kazdy ruch głowica pokazuje inny obraz wiec mnie nie pytaj..mam wiele fotek z usg i sama nie umiem wiele znalezc mimo opisu.Skoro twierdzi ze była ovu to czemu miałby nie mówic prawdy..
    I o to mi chodziło:) Ty już masz z tym długo styczność i potrzebowałam takiej opinii czyli to co widzi gin to widzi a niekoniecznie jest to widoczne dla nas ;)

3jgx3e3k6oetpx65.png
  • CzterolistnaKoniczyna Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    To są bardzo dobre wiesci a ze jedno jajo to sie nie przejmuj,ja wlasnie z jednym zaciàzylam..poza tym jesli jest jedno to z pewnoscià jakosciowo jest lepsze niz gdyby byly dwa,powodzenia
    Dzięki dziewczyny :)
    Zobaczymy co z tego jajca będzie.

Świeżym mamusiom, gratuluję pięknych bet!! :)

Niki, super, że pękły!! teraz zaciskam kciuki żeby był z tego kropek.. albo nawet dwa :)

Nie wiem jak u Was ale u mnie pogoda po prostu powala :P Leje, wieje. Aż trudno uwierzyć, że jeszcze w sobotę było tak pięknie. No ale nic, kawka i trzeba się brać do roboty.
    Jagna, dziś masz wizytę, prawda? Trzymam kciuki tak, że aż kostki bieleją!!! Daj potem znać co i jak :) &&&

4a013c5b60.png
    V Leiden hetero (trombofilia wrodzona), KiR AA (accofil)
    Aniołek 02.2020 8tc.
    Aniołek 10.2020 15tc.
    CB 05.2021
    Synek 9.2018 ❤🍀
    Ja: potwierdzony PCOS, niedoczynność tarczycy
    12.2017 laparo-histero ->ok; kauteryzacja
    M: obniżona koncentracja, HBA-ok, Fragmentacja-ok
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny myślicie że ten skok dzisiejszy to owu?

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Niki69 Ekspertka

Wysłany: 4 października 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzterolistnaKoniczyna wrote:
    Dzięki dziewczyny :)
    Zobaczymy co z tego jajca będzie.

Świeżym mamusiom, gratuluję pięknych bet!! :)

Niki, super, że pękły!! teraz zaciskam kciuki żeby był z tego kropek.. albo nawet dwa :)

Nie wiem jak u Was ale u mnie pogoda po prostu powala :P Leje, wieje. Aż trudno uwierzyć, że jeszcze w sobotę było tak pięknie. No ale nic, kawka i trzeba się brać do roboty.
    Jagna, dziś masz wizytę, prawda? Trzymam kciuki tak, że aż kostki bieleją!!! Daj potem znać co i jak :) &&&
    Dziękuję kochana za kciuki :*
    Jejku wczoraj jak jechałam do lekarza to straszna pogoda cały dzień w ogóle deszcz a dziś patrzę za okno to póki co słoneczko widać ale czy się tak utrzyma to nie wiem bo ciągle zapowiadają deszcze no cóż lato od nas odchodzi...najgorsza ta jesienna chandra :/
    Jagna ja też trzymam kciuki mocno i czekam na info buziaki :*

3jgx3e3k6oetpx65.png
  • Niki69 Ekspertka

Wysłany: 4 października 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Dziewczyny myślicie że ten skok dzisiejszy to owu?
    Ja nie widzę wykresu :/ ale żeby to ocenić to by musiała ta temperatura się utrzymywać...Mi raz ładnie skoczyło już byłam happy a potem spadło na lepsze na szyję ale pisałaś że miałaś pozytywny test to może owulacja tuż tuż...a masz inne objawy??? Mnie w tym miesiącu sutko pobolewanie przy dotykaniu...

3jgx3e3k6oetpx65.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój wykres jest udostępniony. Dwa dni wcześniej bolały mnie bardzo jajniki

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Katka80 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny z rana. Leje u mnie jak z cebra.

Gratuluję ładnych bet. Mam sentyment do czerwca, swojego pierworodnego urodziłam właśnie w czerwcu, piękny miesiąc do rodzenia .

Panan trudno powiedzieć , bo temperatura nie skoczyła jeszcze powyżej linii podstawowej. Mierz dalej temperaturę.

Niki jak miałam owu to gin mówił że widzi właśnie taki pęcherzyk w formie półksiężyca.

Ja wczoraj byłam na pobraniu krwi na test Pappa, 18 października mam przyjechać na usg genetyczne i dostanę wyniki.

VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
    10 cs w tym 4 cykle z clo
    Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
    Termin porodu: 30 kwietnia 2017
    8p3oskjorung1yyh.png
‹‹ 2056 2057 2058 2059 2060 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ