CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny dla tych zainteresowanych zdaje relacje z monitoringu : lewy jajnik gdzie były dwa pęcherzyki to jeden pękł on mi pokazywał a ja nic tam szczególnego nie widziałam ale chyba on wid lepiej. Drugi powiedział że jest ciałko krwotoczne ale żeby się tym nie martwić bo się wchlonie. Na prawym pęcherzyk też pękł tam już widziałam taki banan... kazał już dziś brać duphaston na raz dwie tabletki. Nie czekać do jutra...co najlepsze nawet nie policzyłem mi za monitoring i jadalnią przyjść już w ciąży a jak nie uda się to jeszcze raz clo od 3-7 dc także zobaczymy ale ja czuję że nic z tego nie będzie;) w ogóle dziś mnie głowa boli jestem zmęczona i niedobrze mi czy to normalne po owulacji że względu na hormony ???
Justyna911 lubi tę wiadomość
-
Niki69 wrote:Hej dziewczyny dla tych zainteresowanych zdaje relacje z monitoringu : lewy jajnik gdzie były dwa pęcherzyki to jeden pękł on mi pokazywał a ja nic tam szczególnego nie widziałam ale chyba on wid lepiej. Drugi powiedział że jest ciałko krwotoczne ale żeby się tym nie martwić bo się wchlonie. Na prawym pęcherzyk też pękł tam już widziałam taki banan... kazał już dziś brać duphaston na raz dwie tabletki. Nie czekać do jutra...co najlepsze nawet nie policzyłem mi za monitoring i jadalnią przyjść już w ciąży a jak nie uda się to jeszcze raz clo od 3-7 dc także zobaczymy ale ja czuję że nic z tego nie będzie;) w ogóle dziś mnie głowa boli jestem zmęczona i niedobrze mi czy to normalne po owulacji że względu na hormony ???
Jeśli było przytulanko w tych dniach to na pewno sie uda, czemu miałoby nietrzymam kciukasy
-
Mamuśka2017 wrote:Syringe, owu mogła być nawet szybciej bo masz dość wysoką bete. Ja jestem 12 dpo a koleżanka mi powiedziała, że już moja beta jest wysoka, bo ona pierwszą miała 50Antoś IVF,Julisia natural
-
Niki69 wrote:Hej dziewczyny dla tych zainteresowanych zdaje relacje z monitoringu : lewy jajnik gdzie były dwa pęcherzyki to jeden pękł on mi pokazywał a ja nic tam szczególnego nie widziałam ale chyba on wid lepiej. Drugi powiedział że jest ciałko krwotoczne ale żeby się tym nie martwić bo się wchlonie. Na prawym pęcherzyk też pękł tam już widziałam taki banan... kazał już dziś brać duphaston na raz dwie tabletki. Nie czekać do jutra...co najlepsze nawet nie policzyłem mi za monitoring i jadalnią przyjść już w ciąży a jak nie uda się to jeszcze raz clo od 3-7 dc także zobaczymy ale ja czuję że nic z tego nie będzie;) w ogóle dziś mnie głowa boli jestem zmęczona i niedobrze mi czy to normalne po owulacji że względu na hormony ???Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:na tyle przytulasów i na dwa jaja to musi cos byc,trzymam kciuki
-
Niki69 wrote:Dziękuję kochana za wsparcie:) tylko powiedz mi co kogo widzieć na jajniku że uznał że była owulacja ??? Bo ja na jednym nic szczególnego nie widziałam a ba drugim taki półksiężyc z tego pęcherzyka...
gratuluję dwóch jaj
1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Malowanka wrote:A czy To ważne.ze Ty nie widziałaś? Przeciez to on jest lekarzem, ważne.ze potwierdził owulacje i.z.tego.trzeba się.cieszyć a.nie rozmyślac i analizowac
gratuluję dwóch jaj
dzięki kochana :*
-
Niki69 wrote:Dziękuję kochana za wsparcie:) tylko powiedz mi co kogo widzieć na jajniku że uznał że była owulacja ??? Bo ja na jednym nic szczególnego nie widziałam a ba drugim taki półksiężyc z tego pęcherzyka...Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:sama czasem sie dziwie jak oni cos tam mogą cos zobaczyc,kazdy ruch głowica pokazuje inny obraz wiec mnie nie pytaj..mam wiele fotek z usg i sama nie umiem wiele znalezc mimo opisu.Skoro twierdzi ze była ovu to czemu miałby nie mówic prawdy..
-
Jagna 75 wrote:To są bardzo dobre wiesci a ze jedno jajo to sie nie przejmuj,ja wlasnie z jednym zaciàzylam..poza tym jesli jest jedno to z pewnoscià jakosciowo jest lepsze niz gdyby byly dwa,powodzenia
Zobaczymy co z tego jajca będzie.
Świeżym mamusiom, gratuluję pięknych bet!!
Niki, super, że pękły!! teraz zaciskam kciuki żeby był z tego kropek.. albo nawet dwa
Nie wiem jak u Was ale u mnie pogoda po prostu powalaLeje, wieje. Aż trudno uwierzyć, że jeszcze w sobotę było tak pięknie. No ale nic, kawka i trzeba się brać do roboty.
Jagna, dziś masz wizytę, prawda? Trzymam kciuki tak, że aż kostki bieleją!!! Daj potem znać co i jak&&&
-
CzterolistnaKoniczyna wrote:Dzięki dziewczyny
Zobaczymy co z tego jajca będzie.
Świeżym mamusiom, gratuluję pięknych bet!!
Niki, super, że pękły!! teraz zaciskam kciuki żeby był z tego kropek.. albo nawet dwa
Nie wiem jak u Was ale u mnie pogoda po prostu powalaLeje, wieje. Aż trudno uwierzyć, że jeszcze w sobotę było tak pięknie. No ale nic, kawka i trzeba się brać do roboty.
Jagna, dziś masz wizytę, prawda? Trzymam kciuki tak, że aż kostki bieleją!!! Daj potem znać co i jak&&&
Jejku wczoraj jak jechałam do lekarza to straszna pogoda cały dzień w ogóle deszcz a dziś patrzę za okno to póki co słoneczko widać ale czy się tak utrzyma to nie wiem bo ciągle zapowiadają deszcze no cóż lato od nas odchodzi...najgorsza ta jesienna chandra
Jagna ja też trzymam kciuki mocno i czekam na info buziaki :* -
panan12 wrote:Dziewczyny myślicie że ten skok dzisiejszy to owu?
ale żeby to ocenić to by musiała ta temperatura się utrzymywać...Mi raz ładnie skoczyło już byłam happy a potem spadło na lepsze na szyję ale pisałaś że miałaś pozytywny test to może owulacja tuż tuż...a masz inne objawy??? Mnie w tym miesiącu sutko pobolewanie przy dotykaniu...
-
Witajcie dziewczyny z rana. Leje u mnie jak z cebra.
Gratuluję ładnych bet. Mam sentyment do czerwca, swojego pierworodnego urodziłam właśnie w czerwcu, piękny miesiąc do rodzenia .
Panan trudno powiedzieć , bo temperatura nie skoczyła jeszcze powyżej linii podstawowej. Mierz dalej temperaturę.
Niki jak miałam owu to gin mówił że widzi właśnie taki pęcherzyk w formie półksiężyca.
Ja wczoraj byłam na pobraniu krwi na test Pappa, 18 października mam przyjechać na usg genetyczne i dostanę wyniki.
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017