CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
CzterolistnaKoniczyna wrote:Dzięki dziewczyny
Zobaczymy co z tego jajca będzie.
Świeżym mamusiom, gratuluję pięknych bet!!
Niki, super, że pękły!! teraz zaciskam kciuki żeby był z tego kropek.. albo nawet dwa
Nie wiem jak u Was ale u mnie pogoda po prostu powalaLeje, wieje. Aż trudno uwierzyć, że jeszcze w sobotę było tak pięknie. No ale nic, kawka i trzeba się brać do roboty.
Jagna, dziś masz wizytę, prawda? Trzymam kciuki tak, że aż kostki bieleją!!! Daj potem znać co i jak&&&
Hm,moja @ tez bardzo obfita,dawno takiej nie mialam,ciekawe czy lekarz zechce zrobic usg skoro tydzien temu bylo..jakos ciezko mi to wyobrazic bo zanim dojde z lazienki na fotel to mu zbrudze podloge w gabinecie,mala rzezienka bedzie hi hi
Trzymajcie kciuki dziewczyny za wyniki bo dzis one najwazniejsze,stymulacje zaczniemy mimo wszystko ale zeby nie bylo przeciwskazan do transferuAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Tak,własnie sie szykuje a pogoda masakra ,bedzie trzeba wyjechac duzo wczesniej no warunki okropne.
Hm,moja @ tez bardzo obfita,dawno takiej nie mialam,ciekawe czy lekarz zechce zrobic usg skoro tydzien temu bylo..jakos ciezko mi to wyobrazic bo zanim dojde z lazienki na fotel to mu zbrudze podloge w gabinecie,mala rzezienka bedzie hi hi
Trzymajcie kciuki dziewczyny za wyniki bo dzis one najwazniejsze,stymulacje zaczniemy mimo wszystko ale zeby nie bylo przeciwskazan do transferuVI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Jagienko, kciuki zaciśnięte
czekamy na wieści.
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Jagna, kciuki zaciśnięte. U rąk i stóp
-
Katka80 wrote:Witajcie dziewczyny z rana. Leje u mnie jak z cebra.
Gratuluję ładnych bet. Mam sentyment do czerwca, swojego pierworodnego urodziłam właśnie w czerwcu, piękny miesiąc do rodzenia .
Panan trudno powiedzieć , bo temperatura nie skoczyła jeszcze powyżej linii podstawowej. Mierz dalej temperaturę.
Niki jak miałam owu to gin mówił że widzi właśnie taki pęcherzyk w formie półksiężyca.
Ja wczoraj byłam na pobraniu krwi na test Pappa, 18 października mam przyjechać na usg genetyczne i dostanę wyniki.Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Katka dwa tygodnie czekania,ja bym nie wytrzymala,pewnie pojechalabym zapytac wczesniej o sam wynikVI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Kobiety poratujcie bo zwariuję! Serio ciąża to ciągły stres?
Wczorajsze wyniki:
beta hcg 3942 mlU/ml
progesteron 13,29 ng/ml (nie za niski??)
TSH 3,33 (za wysokie??)
ft4 17,36 pmol/l (nie znam się kompletnie...) -
Katka80 wrote:Pytałam , ale babka powiedziała że lekarka musi skorelować wynik z obrazem usg. No i tak czytałam że ten test często, zwłaszcza u starszych kobiet wychodzi nieciekawie, więc pewnie nie chcą straszyć. Jakbym się teraz dowiedziała że wyszło wysokie prawdopodobieństwo jakiejś trisommii to pewnie umarłabym przez te dwa tygodnie. Więc cierpliwie czekam.Antoś IVF,Julisia natural
-
Paulina, na wynikach w ciąży się nie znam kompletnie, ale no muszę to napisać - beta pięęęęękna
Jagienko!! Noooo to super! Teraz tylko do przoduJak pisałaś na samym początku o tym, że podchodzicie do in vitro i że to będzie długi protokół (cokolwiek to oznacza) to wydawało mi się, że to będzie trwało trochę czasu a powiem szczerze, że teraz mam wrażenie, że idziecie jak burza
Wierzę, że lada moment dziedzic już będzie się mościł w twojej "świeżo wymienionej pościeli"
-
Cześć Kochane Dziewczyny:))
Jagna mocno zaciskam kciuki,daj znać koniecznie!!!
Gratuluje wszystkim nowo zafasolkowanym,ja wczoraj nie pisałam nic bo przez protest wracałam bardzo długo w korkach do domu,potem pojechałam do galerii musiałam swoją garderobę lekko wzbogacić bo juz mnie dżinsy cisną; )
Trzymam za wszystkie kciuki,wczoraj rozmawiałam z jedną panią co w weekend była na spotkaniu forum uwaga "grudniowki 2004" heh i tak pomyślałam że my też moglybysmy kiedyś jakieś spotkanie wymyślić czy coś,fajnie ze takie znajomości trwająOlciaaa lubi tę wiadomość
-
Paulina_90 wrote:Kobiety poratujcie bo zwariuję! Serio ciąża to ciągły stres?
Wczorajsze wyniki:
beta hcg 3942 mlU/ml
TSH 3,33 (za wysokie??)
ft4 17,36 pmol/l (nie znam się kompletnie...) -
Cześć,
Czy któraś z Was miała histeroskopię diagnostyczną? Dostałam w klinice skierowanie na histeroskopię do Szczecina, a jestem z Koszalina. I zastanawiam sie czy jest sens jechac 180 km do innego miasta na taki zabieg, czy moge z tym skierowaniem isc do Koszalina? Ciezko mi logistycznie to rozplanowac, tym bardziej ze moj maz bedzie na wyjezdzie, a jak potem po narkozie wracac. I sie waham. W ogole sie waham czy to robic, skoro wszystko wskazuje na inne czynniki braku ciazy. No nie wiemhelp
-
Paulina tak to jest prawda że. Ciąża to tez stres:)przynajmniej ja tak mam-stresowalam się nawet tym ze beta była gigantyczna a ja się czegoś tam naczytalam. Teraz boje się odstawić luteine wiec dalej ja zażywym choć lekarz uważa że już nie ma powodów to ja i tak jeszcze ja lykam:)) a wczoraj chyba na moja zgube wysłała mi detektor tętna płodu bo jej już niepotrzebny ale nie będę ho racEj używać bo znam siebie.
Co do tsh to.mi w ciąży spadło z 2,2 na 0,4 -
Paulina_90 wrote:Kobiety poratujcie bo zwariuję! Serio ciąża to ciągły stres?
Wczorajsze wyniki:
beta hcg 3942 mlU/ml
TSH 3,33 (za wysokie??)
ft4 17,36 pmol/l (nie znam się kompletnie...)