CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Z okazji urodzin
Jagienko kochana
Ślę Ci życzenia
Od samego rana.
Niech na Twojej buzi
Uśmiech zawsze gości,
Niech Ci obce będą
I smutki i złości.
I zdrówka Ci życzę,
Bo braknąć go nie może,
Więc zdrowia i siły
Daj Ci Panie Boże!
I niech Twe marzenie,
To z ważnych najważniejsze,
Spełni się niebawem,
Niech przyjdą dni piękniejsze.
Żebyś doczekała
Chwil jak w siódmym niebie
Słysząc słowa dziecka:
"MAMUSIU, KOCHAM CIEBIE!"25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Katka80 wrote:A dlaczego temperatury zaznaczone są jako zaburzone? Jeżeli we wtorek pęcherzyki miały 1 cm to raczej to nie owulacja. Nawet jakby rosły po 2mm na dobę.
-
Kochana Jagienko w dniu urodzin życzę Ci dużo zdrowia ,szczęścia i słodyczy a za rok niech dzidzia krzyczy
Spełnienia marzeńAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Jagienko!!!wszystkiego najlepszego!!!
Gwiazdki z nieba Kochana!!!niech Ci się spełni w szczególności to jedno marzenie!
Przesyłam urodzinowe wiruski!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& -
nick nieaktualny
-
roma wrote:Z okazji urodzin
Jagienko kochana
Ślę Ci życzenia
Od samego rana.
Niech na Twojej buzi
Uśmiech zawsze gości,
Niech Ci obce będą
I smutki i złości.
I zdrówka Ci życzę,
Bo braknąć go nie może,
Więc zdrowia i siły
Daj Ci Panie Boże!
I niech Twe marzenie,
To z ważnych najważniejsze,
Spełni się niebawem,
Niech przyjdą dni piękniejsze.
Żebyś doczekała
Chwil jak w siódmym niebie
Słysząc słowa dziecka:
"MAMUSIU, KOCHAM CIEBIE!"
Wreszcie doczekałam sie i na swój wierszyk,pièkny
http://static.pokazywarka.pl/i/6975143/259613/serce-01-dziekuje-s-01-1-2203.jpg
Antoś IVF,Julisia natural
-
Niki69 wrote:Cześć dziewczyny Witam was z rana pogoda za oknem nie nastraja pozytywnie... ty ja też jestem trochę zdenerwowana ponieważ temperatura ładnie mi rosła myślałam że będzie tak dalej A od wczoraj znowu idzie w dół pewnie to oznacza że nic z tego... Zresztą od początku czułam że i tak w tym cyklu się nie uda ale dzisiaj mnie to tak zdołowało że aż musiałam się wygadać... życzę wam kochany miłego dnia i samych dobrych informacji :*
Rozumiem Cię bo u mnie tez juz końcówka cyklu i tez czuje ze nic nie wyszłotemperatury nie mierzyłam teraz ale ani mnie piersi nie bolą ani śluzu nie ma susza jak na pustyni normalnie... wiec z ciazy nici i w tym cyklu
w następnym tez bede próbowała bez clo bo chce oczyścić ciało postem Ewy dąbrowskiej który podobno potrafi unormować hormony i niektóre dziewczyny wyleczył z niepłodności. Tyle ze nie można przy nim przyjmować leków wiec jeszcze na czas postu odstawię clo a pózniej zobaczymy
-
Justyna911 wrote:Rozumiem Cię bo u mnie tez juz końcówka cyklu i tez czuje ze nic nie wyszło
temperatury nie mierzyłam teraz ale ani mnie piersi nie bolą ani śluzu nie ma susza jak na pustyni normalnie... wiec z ciazy nici i w tym cyklu
w następnym tez bede próbowała bez clo bo chce oczyścić ciało postem Ewy dąbrowskiej który podobno potrafi unormować hormony i niektóre dziewczyny wyleczył z niepłodności. Tyle ze nie można przy nim przyjmować leków wiec jeszcze na czas postu odstawię clo a pózniej zobaczymy
-
Jagna 75 wrote:ja to sie dziwie ze tak dokładacie sobie stresu tymi wykresami,blokade robicie w głowie i tyle,nawet leki nie pomogą jesli bedziecie zyc wykresem i temperaturą,im mniej wiecie tym lepiej,zdajcie sie na swoją intuicje poprostu,a jesli podgądacie na monitoringu cykl to juz wcale by sobie nie zaprzatała głowy kalendarzykiem.
Ja nie mierze temperaturtylko sprawdzam owulacje na testach owulacyjnych. Ale masz racje najlepiej by było zapomnieć o wszystkim i po prostu żyć i wtedy na pewno by sie udało tyle ze cieżko to zrobić... ja dzisiaj sie dowiedziałam ze bede miała spotkanie o prace w super firmie i gdybym dostała ta pozycje to by był ogromny krok na przód
wiec moze to odwróciło by trochę moja głowę od tematu dziecka
-
nick nieaktualny
-
panan12 wrote:Dziewczyny widzieliście moje zdjęcia z usg?
Co mamy ci powiedziec ze na ovu za wczesnie jeszcze?We wtorek jaja miały 10mm dzis mogą miec jakies 14mm,bo wątpie by przy długich cyklach nagle dostały povera.Bez sensu wiec wydawac kase na badanie estradiolu.Masz w obrazie kilka jajek mniejszych,one tez bedą spowalniac dominujące jaja.Spokojnie mozesz isc w poniedziałek na podgląd,ewentualnie przez weekend serduszkowac jesli miałby ten cud nastąpic wczeniej,ja obstawiam ovu u ciebie najwczesniej we wtorek najpózniej sobota za tydzienmoniaaa_1988 lubi tę wiadomość