X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Malowanka Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagienko!!! W dniu Twojego święta ja Ci życzę Tego czego Ty najbardziej pragniesz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 22:17

1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany :)
    klz9f71xde4fy0ia.png
    74diio4phdeldx9d.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chłone te wiruski od was ciezaróweczki,niech moje rosnące jajeczka dosiegnie ten szczesliwy wirus :-)

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna ja też ci życzę wszystkiego najlepszego no I wiesz czego z calego serca

Jagna 75 lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    widziałam i ???
    Co mamy ci powiedziec ze na ovu za wczesnie jeszcze?We wtorek jaja miały 10mm dzis mogą miec jakies 14mm,bo wątpie by przy długich cyklach nagle dostały povera.Bez sensu wiec wydawac kase na badanie estradiolu.Masz w obrazie kilka jajek mniejszych,one tez bedą spowalniac dominujące jaja.Spokojnie mozesz isc w poniedziałek na podgląd,ewentualnie przez weekend serduszkowac jesli miałby ten cud nastąpic wczeniej,ja obstawiam ovu u ciebie najwczesniej we wtorek najpózniej sobota za tydzien

Ok dzięki :) będziemy serduszkowac w weekend i we wtorek idę na podgląd jajek i zobaczę co się dzieje :)

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Ok dzięki :) będziemy serduszkowac w weekend i we wtorek idę na podgląd jajek i zobaczę co się dzieje :)
    Poprostu nie znasz dnia i godziny :-)
    Daj znac jak sytuacja we wtorek,pracowitego weekendu

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzièkuje raz jeszcze za zyczenia,mam nadzieje ze juz niedlugo to ja was bede zaraźac a wtedy bedzie lawina ciąź,przynajmniej tak bylo ostatnim razem :-)
    W poniedzialek wizyta,ciekawa jestem jak sytuacja,z pewnoscią cos rosnie bo czuje jak gniotà mnie w jajnikach kiedy siedze :-)
    Tak przeczuwam ze za tydzien moze byc koniec stymulacji i po kolejnym weekendzie albo nawet w weekend punkcja.Mam nadzieje ze hiperki nie bedzie i bedzie mozna podejsc do transferu od razu,a co najwazniejsze zeby jajka sie zaplodnily i ladnie sie dzieliły bo bez nich dupa blada

Edit.poprostu moje zyczenie urodzinowe musi sie spelnic,jesli dobrze licze i wszystko pójdzie dobrze to za trzy tygodnie beta :-) pozytywna oczywiscie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 09:40

ana1122 lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana1122 a jak u ciebie,po zabiegu jestes,zaczelas juz procedure?Spowiadaj mi sie tu zaraz

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Jagienko bardzo mocno Ci kibicuje, ttrzymam kciuki za wizytę i za wszystko,poza tym czulabym się raźniej gdybyś tez była w ciazy:)) także czekam na pozytywną betę za 3 tygodnie!

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i witam Was w 15 tygodniu mojej ciazy:)

Justyna911 lubi tę wiadomość

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)
  • Justyna911 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny starające sie! Taka informacja http://motywatordietetyczny.pl/2016/03/pij-mleko-litrami-przeciez-ono-jest-zdrowe/
    Mam nadzieje ze nie pijecie mleka krowiego napakowanego hormonami estradiolem, estrogenami, progesteronem... wszystko sztuczne... oczywiście ja tutaj nikogo nie pouczam i nie nakazuje każdy ma prawo jeść i pic co chce ale ja zrezygnowałam kompletnie z mleka krowiego bo uważam ze to moze być jedna z przyczyn problemów hormonalnych.. a informacje wstawiam dla osób które nie wiedza co siedzi w mleku krowim i pozostawiam do waszej osobistej interpretacji :)

4 cykle z clo
    5 cykl bez wspomagaczy- udany :)
    26.10.16- bicie serduszka <3
    f2w39n73kken1w0j.png
  • Justyna911 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... zrobiłam test właśnie... druga kreska taka blada ze tylko pod światło widać i nie wiem czy to test taki czy o co chodzi...

4 cykle z clo
    f2w39n73kken1w0j.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Poprostu nie znasz dnia i godziny :-)
    Daj znac jak sytuacja we wtorek,pracowitego weekendu

A może być tak ze była owulacja a nie było widać na monitoringu a pęcherzyki jakieś tam jeszcze rosną bo temperatura wysoks

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Paulina_90 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna911 wrote:
    Dziewczyny... zrobiłam test właśnie... druga kreska taka blada ze tylko pod światło widać i nie wiem czy to test taki czy o co chodzi...
    Justynka dziś 2tyg mijają od mojej bladej kreski ;-) Wątpię żeby test się pomylił, to raczej niemożliwe... Trzymam kciuki :-) Zrób betę najszybciej jak to możliwe &&&&&&&

Początek walki o Największe Szczęście - czerwiec 2016
    3 cykle clo
    1 cykl lametta
    10.10.2016 - Serduszko
    201706087149.png
    "I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu."
  • Justyna911 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinka to te wiruski od Ciebie chyba tak działają :D zrobiłam drugi test i wyszło to samo idę po trzeci do sklepu ten elektryczny bo nie wierze co sie dzieje :D ja mieszkam w uk i tutaj nie robią bety... bede musiała sie zapisać do polskiej przychodni i tam mi mogą zrobić w polskim laboratorium także pewnie to trochę potrwa...

Paulina_90, Bikini31 lubią tę wiadomość

4 cykle z clo
    f2w39n73kken1w0j.png
  • Katka80 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna911 wrote:
    Paulinka to te wiruski od Ciebie chyba tak działają :D zrobiłam drugi test i wyszło to samo idę po trzeci do sklepu ten elektryczny bo nie wierze co sie dzieje :D ja mieszkam w uk i tutaj nie robią bety... bede musiała sie zapisać do polskiej przychodni i tam mi mogą zrobić w polskim laboratorium także pewnie to trochę potrwa...
    Po cichu gratuluję. Ile masz dni po owu? Buzia mi się uśmiecha bo też zaszłam w ciążę po 4 cyklach z clo, tez bez stymulacji. Trzymam kciuki.

VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
    10 cs w tym 4 cykle z clo
    Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
    Termin porodu: 30 kwietnia 2017
    8p3oskjorung1yyh.png
  • Justyna911 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam jakos 10 albo 11 dzien po owulacji :) zrobiłam ten elektryczny test i wyszło 1-2 tydzień ciazy... ja chyba śnie :D wiem ze to za wczesnie żeby sie cieszyć ale ja skacze do nieba i aż sie popłakałam :)

Parsleyek, Paulina_90 lubią tę wiadomość

4 cykle z clo
    f2w39n73kken1w0j.png
  • Kinga40 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna911 wrote:
    Mam jakos 10 albo 11 dzien po owulacji :) zrobiłam ten elektryczny test i wyszło 1-2 tydzień ciazy... ja chyba śnie :D wiem ze to za wczesnie żeby sie cieszyć ale ja skacze do nieba i aż sie popłakałam :)
    Gratuluję Justynko i zdrowej ciąży życzę <3

Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015

hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci :( . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
    3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
    Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤
  • Parsleyek Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna911 wrote:

I ja po cichutku gratuluję!!!
    Jestem po 3 cyklach z clo i ten jest bez stymulacji :) mogłabym wziąć przykład albo się zarazić wreszcie ;)

29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
    l22nkrhmpu973w26.png
    "Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"
  • Justyna911 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny :)
    To za wczesnie jeszcze na zarażanie wiruskami ale jeśli wszystko potwierdzi lekarz to bede zarażać na pewno :D jak narazie to nie wierze jeszcze w to co sie dzieje i modlę sie żeby wszystko było dobrze :)

4 cykle z clo
    f2w39n73kken1w0j.png
  • Paulina_90 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna911 wrote:
    Wiem co czujesz, w takich chwilach rozum podpowiada ze za wcześnie ale tu po prostu nie można inaczej ;-) cieszę się że mam na tyle silnego wirusa ze aż do UK doleciał ;-D Ciche gratulacje ;-) Wiedziałam, że my "łeb w łeb" idziemy. Nie było mowy o innym scenariuszu ;-)

Początek walki o Największe Szczęście - czerwiec 2016
    3 cykle clo
    1 cykl lametta
    10.10.2016 - Serduszko
    201706087149.png
    "I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu."
‹‹ 2063 2064 2065 2066 2067 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ