CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:widziałam i ???
Co mamy ci powiedziec ze na ovu za wczesnie jeszcze?We wtorek jaja miały 10mm dzis mogą miec jakies 14mm,bo wątpie by przy długich cyklach nagle dostały povera.Bez sensu wiec wydawac kase na badanie estradiolu.Masz w obrazie kilka jajek mniejszych,one tez bedą spowalniac dominujące jaja.Spokojnie mozesz isc w poniedziałek na podgląd,ewentualnie przez weekend serduszkowac jesli miałby ten cud nastąpic wczeniej,ja obstawiam ovu u ciebie najwczesniej we wtorek najpózniej sobota za tydzien
Ok dziękibędziemy serduszkowac w weekend i we wtorek idę na podgląd jajek i zobaczę co się dzieje
-
Dzièkuje raz jeszcze za zyczenia,mam nadzieje ze juz niedlugo to ja was bede zaraźac a wtedy bedzie lawina ciąź,przynajmniej tak bylo ostatnim razem
W poniedzialek wizyta,ciekawa jestem jak sytuacja,z pewnoscią cos rosnie bo czuje jak gniotà mnie w jajnikach kiedy siedze
Tak przeczuwam ze za tydzien moze byc koniec stymulacji i po kolejnym weekendzie albo nawet w weekend punkcja.Mam nadzieje ze hiperki nie bedzie i bedzie mozna podejsc do transferu od razu,a co najwazniejsze zeby jajka sie zaplodnily i ladnie sie dzieliły bo bez nich dupa blada
Edit.poprostu moje zyczenie urodzinowe musi sie spelnic,jesli dobrze licze i wszystko pójdzie dobrze to za trzy tygodnie betapozytywna oczywiscie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 09:40
ana1122 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Kochana Jagienko bardzo mocno Ci kibicuje, ttrzymam kciuki za wizytę i za wszystko,poza tym czulabym się raźniej gdybyś tez była w ciazy:)) także czekam na pozytywną betę za 3 tygodnie!
-
Dziewczyny starające sie! Taka informacja http://motywatordietetyczny.pl/2016/03/pij-mleko-litrami-przeciez-ono-jest-zdrowe/
Mam nadzieje ze nie pijecie mleka krowiego napakowanego hormonami estradiolem, estrogenami, progesteronem... wszystko sztuczne... oczywiście ja tutaj nikogo nie pouczam i nie nakazuje każdy ma prawo jeść i pic co chce ale ja zrezygnowałam kompletnie z mleka krowiego bo uważam ze to moze być jedna z przyczyn problemów hormonalnych.. a informacje wstawiam dla osób które nie wiedza co siedzi w mleku krowim i pozostawiam do waszej osobistej interpretacji -
Justyna911 wrote:Dziewczyny... zrobiłam test właśnie... druga kreska taka blada ze tylko pod światło widać i nie wiem czy to test taki czy o co chodzi...
Wątpię żeby test się pomylił, to raczej niemożliwe... Trzymam kciuki
Zrób betę najszybciej jak to możliwe &&&&&&&
-
Paulinka to te wiruski od Ciebie chyba tak działają
zrobiłam drugi test i wyszło to samo idę po trzeci do sklepu ten elektryczny bo nie wierze co sie dzieje
ja mieszkam w uk i tutaj nie robią bety... bede musiała sie zapisać do polskiej przychodni i tam mi mogą zrobić w polskim laboratorium także pewnie to trochę potrwa...
Paulina_90, Bikini31 lubią tę wiadomość
-
Justyna911 wrote:Paulinka to te wiruski od Ciebie chyba tak działają
zrobiłam drugi test i wyszło to samo idę po trzeci do sklepu ten elektryczny bo nie wierze co sie dzieje
ja mieszkam w uk i tutaj nie robią bety... bede musiała sie zapisać do polskiej przychodni i tam mi mogą zrobić w polskim laboratorium także pewnie to trochę potrwa...
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Mam jakos 10 albo 11 dzien po owulacji
zrobiłam ten elektryczny test i wyszło 1-2 tydzień ciazy... ja chyba śnie
wiem ze to za wczesnie żeby sie cieszyć ale ja skacze do nieba i aż sie popłakałam
Parsleyek, Paulina_90 lubią tę wiadomość
-
Justyna911 wrote:Mam jakos 10 albo 11 dzien po owulacji
wiem ze to za wczesnie żeby sie cieszyć ale ja skacze do nieba i aż sie popłakałam
Justyna911 lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
I ja po cichutku gratuluję!!!
Jestem po 3 cyklach z clo i ten jest bez stymulacjimogłabym wziąć przykład albo się zarazić wreszcie
Justyna911 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Dziękuje dziewczyny
To za wczesnie jeszcze na zarażanie wiruskami ale jeśli wszystko potwierdzi lekarz to bede zarażać na pewnojak narazie to nie wierze jeszcze w to co sie dzieje i modlę sie żeby wszystko było dobrze
-
cieszę się że mam na tyle silnego wirusa ze aż do UK doleciał
Ciche gratulacje
Wiedziałam, że my "łeb w łeb" idziemy. Nie było mowy o innym scenariuszu