CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina_90 wrote:Wiem co czujesz, w takich chwilach rozum podpowiada ze za wcześnie ale tu po prostu nie można inaczej
cieszę się że mam na tyle silnego wirusa ze aż do UK doleciał
Ciche gratulacje
Wiedziałam, że my "łeb w łeb" idziemy. Nie było mowy o innym scenariuszu
No racja razem wszytko zaczęłyśmy, prawie tym samym schematem szlysmy i teraz mam nadzieje ze na czerwcowkach wyladuje razem z Tobą
Ty więcej tych wiruskow rozprzestrzeniaj jak one takie silne są ze za ocean przylatują -
Justyna911 wrote:No racja razem wszytko zaczęłyśmy, prawie tym samym schematem szlysmy i teraz mam nadzieje ze na czerwcowkach wyladuje razem z Tobą
Ty więcej tych wiruskow rozprzestrzeniaj jak one takie silne są ze za ocean przylatująJustyna911 lubi tę wiadomość
-
KARIOTYP PRWIDŁOWY!!!
Boże, dziewczyny - mój Syn jest zdrowy!moniaaa_1988, CzterolistnaKoniczyna, Paulina_90, marzusiax, Wedmoczka, Bikini31 lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
roma wrote:KARIOTYP PRWIDŁOWY!!!
Boże, dziewczyny - mój Syn jest zdrowy!VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Jaguś wpadam tylko na chwile by złożyć ci zyczenia. Ty wiesz
brzuszka i zdrowego lobuzka / lub łobuziarki
duzo milosci radości i zdrówka !!! Ściskam mocno !
Justynka gratulacje
Ps do wtorku mnie nie bedzie bo nie skończyłam jeszcze kursu. Poprawki
Będzie córeczka -
Justyna911 wrote:Mam jakos 10 albo 11 dzien po owulacji
zrobiłam ten elektryczny test i wyszło 1-2 tydzień ciazy... ja chyba śnie
wiem ze to za wczesnie żeby sie cieszyć ale ja skacze do nieba i aż sie popłakałam
-
Justyna911 wrote:Dziewczyny starające sie! Taka informacja http://motywatordietetyczny.pl/2016/03/pij-mleko-litrami-przeciez-ono-jest-zdrowe/
Mam nadzieje ze nie pijecie mleka krowiego napakowanego hormonami estradiolem, estrogenami, progesteronem... wszystko sztuczne... oczywiście ja tutaj nikogo nie pouczam i nie nakazuje każdy ma prawo jeść i pic co chce ale ja zrezygnowałam kompletnie z mleka krowiego bo uważam ze to moze być jedna z przyczyn problemów hormonalnych.. a informacje wstawiam dla osób które nie wiedza co siedzi w mleku krowim i pozostawiam do waszej osobistej interpretacjiAntoś IVF,Julisia natural
-
Justyna911 wrote:Dziewczyny... zrobiłam test właśnie... druga kreska taka blada ze tylko pod światło widać i nie wiem czy to test taki czy o co chodzi...Antoś IVF,Julisia natural
-
panan12 wrote:A może być tak ze była owulacja a nie było widać na monitoringu a pęcherzyki jakieś tam jeszcze rosną bo temperatura wysoks
Gdzies mialam link fajnie opisujący cykl,jak znajde to wklejeAntoś IVF,Julisia natural
-
Biedronka7 wrote:Jaguś wpadam tylko na chwile by złożyć ci zyczenia. Ty wiesz
brzuszka i zdrowego lobuzka / lub łobuziarki
duzo milosci radości i zdrówka !!! Ściskam mocno !
Justynka gratulacje
Ps do wtorku mnie nie bedzie bo nie skończyłam jeszcze kursu. Poprawki
Musi nam sie Biedrona udac,wszystkie nas wyprzedzająpora na nas.
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Zazwyczaj jest tak ze po ovu reszte pècherzyków sie zapada,one zostajà przyblokowane i nic z nich juz nie ma.Jedynie biorąc zastrzyk na pèkniecie jest szansa ze pękną dwa w odstèpie kilkunastu godzin.
Gdzies mialam link fajnie opisujący cykl,jak znajde to wkleje
Czyli możliwa była owulacja? Ja dopiero we wtorek na monitoring jutro trochę podziwiamy -
aha Jagna! jeśli masz kablówkę lub satelitę to w środę o 20:30 znów puszczają ten polski program in vitro czekając na dziecko, na kanale TLC
-
Jagna 75 wrote:Ana1122 a jak u ciebie,po zabiegu jestes,zaczelas juz procedure?Spowiadaj mi sie tu zaraz