X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Justyna911 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina_90 wrote:
    Wiem co czujesz, w takich chwilach rozum podpowiada ze za wcześnie ale tu po prostu nie można inaczej ;-) cieszę się że mam na tyle silnego wirusa ze aż do UK doleciał ;-D Ciche gratulacje ;-) Wiedziałam, że my "łeb w łeb" idziemy. Nie było mowy o innym scenariuszu ;-)

No racja razem wszytko zaczęłyśmy, prawie tym samym schematem szlysmy i teraz mam nadzieje ze na czerwcowkach wyladuje razem z Tobą :)
    Ty więcej tych wiruskow rozprzestrzeniaj jak one takie silne są ze za ocean przylatują :D

4 cykle z clo
    5 cykl bez wspomagaczy- udany :)
    26.10.16- bicie serduszka <3
    f2w39n73kken1w0j.png
  • Paulina_90 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna911 wrote:
    No racja razem wszytko zaczęłyśmy, prawie tym samym schematem szlysmy i teraz mam nadzieje ze na czerwcowkach wyladuje razem z Tobą :)
    Ty więcej tych wiruskow rozprzestrzeniaj jak one takie silne są ze za ocean przylatują :D
    Czekam na poniedzialkową wizytę i jak się okaże że wszystko ok to będę kichać na prawo i lewo :-)

Justyna911 lubi tę wiadomość

Początek walki o Największe Szczęście - czerwiec 2016
    3 cykle clo
    1 cykl lametta
    10.10.2016 - Serduszko
    201706087149.png
    "I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu."
  • roma Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KARIOTYP PRWIDŁOWY!!!
    Boże, dziewczyny - mój Syn jest zdrowy!

moniaaa_1988, CzterolistnaKoniczyna, Paulina_90, marzusiax, Wedmoczka, Bikini31 lubią tę wiadomość

25.05.2010 Aniołek 9 tc
    03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud :-)
    17.04.2015 - Aniołek 8 tc
    03.01.2016 - Aniołek 8 tc
    29.04.2016 - Aniołek 9 tc
    25.07.2018 - Córcia :-)

Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy :-)
  • Katka80 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roma wrote:
    KARIOTYP PRWIDŁOWY!!!
    Roma tak się cieszę!! Super. Wielki kamień z serca.

VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
    10 cs w tym 4 cykle z clo
    Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
    Termin porodu: 30 kwietnia 2017
    8p3oskjorung1yyh.png
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roma wrote:
    KARIOTYP PRWIDŁOWY!!!
    Roma super!!!!bardzo się ciesze; )

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)

Wysłany: 8 października 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna gratulacje:)))

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • roma Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna gratuluję :-)

25.05.2010 Aniołek 9 tc
    03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud :-)
    17.04.2015 - Aniołek 8 tc
    03.01.2016 - Aniołek 8 tc
    29.04.2016 - Aniołek 9 tc
    25.07.2018 - Córcia :-)

Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy :-)
  • Biedronka7 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaguś wpadam tylko na chwile by złożyć ci zyczenia. Ty wiesz ;) brzuszka i zdrowego lobuzka / lub łobuziarki :) duzo milosci radości i zdrówka !!! Ściskam mocno !
    Justynka gratulacje :)
    Ps do wtorku mnie nie bedzie bo nie skończyłam jeszcze kursu. Poprawki :(

34bwugpje1vo91cp.png
    Będzie córeczka :)
  • Biedronka7 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roma kamień z serca. Super !!! Zdrowe dziecko to najważniejsze !

34bwugpje1vo91cp.png
    Będzie córeczka :)
  • Niki69 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna911 wrote:
    Mam jakos 10 albo 11 dzien po owulacji :) zrobiłam ten elektryczny test i wyszło 1-2 tydzień ciazy... ja chyba śnie :D wiem ze to za wczesnie żeby sie cieszyć ale ja skacze do nieba i aż sie popłakałam :)
    Kochana to cudowne wieści. Teraz tylko życzę wszystkiego dobrego :* ten miesiąc jest szczęśliwy

3jgx3e3k6oetpx65.png
  • Niki69 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roma wrote:
    KARIOTYP PRWIDŁOWY!!!
    To cudownie !!!

3jgx3e3k6oetpx65.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    A no i witam Was w 15 tygodniu mojej ciazy:)
    <3 <3 <3 <3 <3 <3

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna911 wrote:
    Dziewczyny starające sie! Taka informacja http://motywatordietetyczny.pl/2016/03/pij-mleko-litrami-przeciez-ono-jest-zdrowe/
    Mam nadzieje ze nie pijecie mleka krowiego napakowanego hormonami estradiolem, estrogenami, progesteronem... wszystko sztuczne... oczywiście ja tutaj nikogo nie pouczam i nie nakazuje każdy ma prawo jeść i pic co chce ale ja zrezygnowałam kompletnie z mleka krowiego bo uważam ze to moze być jedna z przyczyn problemów hormonalnych.. a informacje wstawiam dla osób które nie wiedza co siedzi w mleku krowim i pozostawiam do waszej osobistej interpretacji :)
    Przeciez to co w sklepach uznajà za mleko czyli w butelkach kartonach i cholera wie w czym to przeciez wcale nie jest mleko,to nie ma nic wspólnego z krową.Kiedy studiowalam farmacje mielismy taz w roku takie dni zdrowia,fajne badania mozna bylo zrobic za darmo,zbadac wzrok,sluch,dietetyk byl i cuda na kiju,ale mielismy tez spotkanie z taką fajną babką biologiem z zawodu i ona super wylozyla nam swoje spostrzezenia dotyczące zywnosci.Niestety wszystko co jemy nawet niby eko zywnosc jest nafaszerowane chemià,nawet woda mineralna nie powinna miec nazwy mineralnej a mleko np.Łaciate nagorsze swinstwo nie ma nic wspólnego z mlekiem.Duzo by tu gadac,poprostu gdybysmy chcieli nagle zdrowo sie odzywiac co nie jest mozliwe to pewnie zaczelibysmy padac jak muchy bo nasze organizmy juz nie potrafià bez tego zyc.Ciàgle zmiany w zywnosci w ich modyfikacji to najgorsze co rzutuje na nasze zdrowie,organizm sie buntuje bo nie dostaje czegos co bylo mu dostarczane,dostajàc cos innego.Nawet jesli posadzimy sobie cos w ogródku bez nawozu to to nie bedzie eko gdyz ziemie mamy skazonà kwasnym deszczem a w powietrzu az ciezko od tablicy mendelejewa..

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna911 wrote:
    Dziewczyny... zrobiłam test właśnie... druga kreska taka blada ze tylko pod światło widać i nie wiem czy to test taki czy o co chodzi...
    Mnie tez taki wyszedl kiedy robilam wieczorem,zrób z rana bedzie mocniejsza,trzymam kciuki za pozytywnà bete

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    A może być tak ze była owulacja a nie było widać na monitoringu a pęcherzyki jakieś tam jeszcze rosną bo temperatura wysoks
    Zazwyczaj jest tak ze po ovu reszte pècherzyków sie zapada,one zostajà przyblokowane i nic z nich juz nie ma.Jedynie biorąc zastrzyk na pèkniecie jest szansa ze pękną dwa w odstèpie kilkunastu godzin.
    Gdzies mialam link fajnie opisujący cykl,jak znajde to wkleje

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roma wrote:
    KARIOTYP PRWIDŁOWY!!!
    Wspaniale wiesci,czyli musicie sie bzykac jak najblizej ovulacji by byl znów chłopak,bo fziewuchy nie mozecie miec :-)

Bikini31 lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka7 wrote:
    Jaguś wpadam tylko na chwile by złożyć ci zyczenia. Ty wiesz ;) brzuszka i zdrowego lobuzka / lub łobuziarki :) duzo milosci radości i zdrówka !!! Ściskam mocno !
    Justynka gratulacje :)
    Ps do wtorku mnie nie bedzie bo nie skończyłam jeszcze kursu. Poprawki :(
    <3 <3 <3 <3
    Musi nam sie Biedrona udac,wszystkie nas wyprzedzają :-) pora na nas.

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Zazwyczaj jest tak ze po ovu reszte pècherzyków sie zapada,one zostajà przyblokowane i nic z nich juz nie ma.Jedynie biorąc zastrzyk na pèkniecie jest szansa ze pękną dwa w odstèpie kilkunastu godzin.
    Gdzies mialam link fajnie opisujący cykl,jak znajde to wkleje

Czyli możliwa była owulacja? Ja dopiero we wtorek na monitoring jutro trochę podziwiamy

f2w3k0s3plke7odf.png

Wysłany: 8 października 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha Jagna! jeśli masz kablówkę lub satelitę to w środę o 20:30 znów puszczają ten polski program in vitro czekając na dziecko, na kanale TLC

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Ana1122 a jak u ciebie,po zabiegu jestes,zaczelas juz procedure?Spowiadaj mi sie tu zaraz
    Jestem po histeroskopi czekam na wyniki. Ale wszystko na usg wygląda ok. W tym cyklu od 15 dc mam brać estrofem. I na koniec października zaczynam stymulacje. Także mam nadzieję że ty pierwsza napiszesz dobra wiadomośc a potem ja. Powiedz mi jak się czujesz I czy Nie boisz się hiperki?? Pijesz dużo wody I Te nutri drinki

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
‹‹ 2064 2065 2066 2067 2068 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ