CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Judi22 wrote:hej dziewczyny otóż mam problem . W 27dc dostałam plamień leciutko rózówych ktore na drugi dzień zamieniły się w beżowe i takie do teraz zostałya raczej jest to słuz co wygląda jak zólty leciutko podchodzi pod beż. temperatura spadła mi o 2 kreski z 37 na 36.8 co o tym sądzicie dzisiaj 29dc. zazwyczaj cykle miałam ostatnio co 27dni
-
Dziewczyny mam jakieś uczucie pieczenia tam na dole i boje sie ze moze być to zagrożenie dla zarodka... myślicie ze znajdę coś w aptece na to? Czy lepiej lecieć do lekarza jutro?
-
Justyna911 wrote:Dziewczyny mam jakieś uczucie pieczenia tam na dole i boje sie ze moze być to zagrożenie dla zarodka... myślicie ze znajdę coś w aptece na to? Czy lepiej lecieć do lekarza jutro?
-
Dziewczyny
mam dziś wziąć pierwszą tabletkę CLO, to będzie mój pierwszy cykl ze wspomaganiem. I mam teraz problem bo się rozchorowałam tzn. bolące gardło i ogólne rozłożenie, strasznie bolą mnie plecy, byłam rano u lekarza przy szpitalu i przepisał mi antybiotyk - amoksiklav. I teraz nie wiem czy mogę zażyć ten CLO, do swojego lekarza nie chcę dzwonić, niedziela wieczór...nie będę już mu głowy zawracać...
Co myślicie? lekarz przepisujący antybiotyk powiedział że nic nie powinno się dziać ale kurcze, już sama nie wiem. Miała któraś podobną sytuację?Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Dooti wrote:Dziewczyny
mam dziś wziąć pierwszą tabletkę CLO, to będzie mój pierwszy cykl ze wspomaganiem. I mam teraz problem bo się rozchorowałam tzn. bolące gardło i ogólne rozłożenie, strasznie bolą mnie plecy, byłam rano u lekarza przy szpitalu i przepisał mi antybiotyk - amoksiklav. I teraz nie wiem czy mogę zażyć ten CLO, do swojego lekarza nie chcę dzwonić, niedziela wieczór...nie będę już mu głowy zawracać...
Co myślicie? lekarz przepisujący antybiotyk powiedział że nic nie powinno się dziać ale kurcze, już sama nie wiem. Miała któraś podobną sytuację?Antoś IVF,Julisia natural
-
Justyna911 wrote:Dziewczyny mam jakieś uczucie pieczenia tam na dole i boje sie ze moze być to zagrożenie dla zarodka... myślicie ze znajdę coś w aptece na to? Czy lepiej lecieć do lekarza jutro?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 20:55
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:ty tam raczej wózki wózeczki,łózeczka,podusie,kocyki...takie tematy ha ha1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Acha Jagienko jeszcze na YouTube są dwa albo 3 fajne filmiki o in vitro które czasem sovie włączam bo są pozytywne i wzruszające "trzy historie o kropeczkach" z 2004 roku kręcone w wawie w novum
-
AniaStaraczka85 wrote:aha Jagna! jeśli masz kablówkę lub satelitę to w środę o 20:30 znów puszczają ten polski program in vitro czekając na dziecko, na kanale TLC
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Malowanka wrote:Jagna z drugim dzieciątkiem wyprawka juz nie taka fascynujaca w dodatku druga córka również zimowa więc po pierwszej mam praktycznie wszystko hihi. Nooo co człowiek uczy sie przez cale życie, prrzynajmnieej przyswoilam nowa wiedzę no i byłam tez zwyczajnie ciekawa na czym to wszystko polega
Jutro wizyta,6 dzien stymulacji zobaczymy co sie tam wyrabia w moich jajnikach,potem wizyty az do punkcji co drugi dzien,ten tydzien bedzie troche męczącyAntoś IVF,Julisia natural
-
AniaStaraczka85 wrote:Acha Jagienko jeszcze na YouTube są dwa albo 3 fajne filmiki o in vitro które czasem sovie włączam bo są pozytywne i wzruszające "trzy historie o kropeczkach" z 2004 roku kręcone w wawie w novumAntoś IVF,Julisia natural
-
agnes87 wrote:Cześć dziewczyny. Ja właśnie powoli wychodzę z przeziębienia. Jutro idę do gina i jestem ciekawa co tam u mnie, bo ostatnio byłam w czerwcu.
Jak tam szkoła,jak dieta?Antoś IVF,Julisia natural
-
marzusiax wrote:Na tvn style leci ukraiński ''in vitro - szczęście z probówki". Nie wiem dokładnie kiedy. Szkoda, że nie ma tych odcinków do oglądnięcia gdzieś online
a co tam u was,jak po prenatalnych,wszystko dobrze?Znacie juz płec?Antoś IVF,Julisia natural
-
Ja dziewczyny lecę dzisiaj do ginekologa bo nie ma co ryzykować dzisiaj piecze mnie bardziej tam na dole... od razu moze mi zrobią betę o ile maja tam laboratorium ale wydaje mi sie ze maja
a tak poza tym to wczoraj rano zrobiłam test juz czwarty i kreska wyszła juz ładnie widoczna, jeszcze nie tak ciemna jak testowa ale bardzo widoczna
Boże dziewczyny ja mam takie myśli w głowie żeby sie tylko udało wszystko... większy stres mam teraz niż podczas starań
-
Jagna 75 wrote:
Musi nam sie Biedrona udac,wszystkie nas wyprzedzająpora na nas.
napisz jak wizyta dziś !
Wybaczcie ze się nie udzielam ale jeszcze dziś muszę się zebrać w sobie i dokończyć to NVQ i będę mieć z głowy. W środę badanie krwi mam i oby wyniki szybko były bo bez tego nie ruszymy .
Miłego dzionka kobietki!!!
Będzie córeczka -
Justyna pewnie że lepiej sprawdzić co tam się dzieje.
Ja też dziś mam wizytę... Mam takiego stresa jak chyba nigdy w życiu! Dobrze że wizyta na 11:30 a nie jakoś wieczorem bo chyba bym na zawał zeszła gdybym cały dzień musiała na nią czekać. -
Paulina powodzenia dziś
trzymam kciuki, żeby wszystko było jak należy!!
wróć z wizyty i zarażaj kochana. Czekam na wiruski