CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Niki pięknie!!! Poproszę o wiruski:) !!
-
Jagna 75 wrote:Tylko ze ja podchodze do IVF a to bardzo mało.Na stymulacji na naturalnym byly po dwa...albo niskie AMH albo na leki zła reakcja.Jesli sie nie uda to mamy plan B,tylko miedzy jedną a drugà procedurà musi byc 3 miesiàce przerwy,chyba ze plan C bedziemy nusieli zastosowac..
No to rzeczywiście mało .. ale tak jak pisałaś bedą dobrej jakości!
My 3 w naturalnym cyklu.baby is coming -
Niki gratki
U mnie dziś już @ pełną parą. Dzwoniłam do gina w sprawie modyfikacji postępowania z clo w tym cyklu, bo chciał powtórzyć znów od 5 dc przez 10 dni po 1 tabl. Stanęło na tym, że od 5 dc po 2 mam brać przez 5 dni... W poniedziałek wizyta. Ciekawe, co na tym wyhoduję25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Justyna911 wrote:Niki gratuluje ! Mówiłam ze bedzie dzidzia jak nic
wszystko bedzie dobrze
to ile juz czerwcowek mamy?
4 tydz od ost miesiączki 40-4400
Nie mogę w to uwierzyć ale bardzo się cieszę chyba z tego co kojarzę to dużo tutaj czerwcówek:*
-
Niki69 wrote:A ta beta nie za niska ??? Znaczy jest w normie ale norma dla
Nie mogę w to uwierzyć ale bardzo się cieszę chyba z tego co kojarzę to dużo tutaj czerwcówek:*
Ja sie nie znam na betach, na pewno jest dobrze teraz bedzie szybko rosłaja noe robiłam bety bo tutaj w UK nie robią i wierze 5 testom które zrobiłam
jutro zrobię znowu ten elektryczny i jak pokaże mi kolejne tygodnie to bede miała potwierdzenie ze ciąża sie rozwija
trzeba sobie jakos radzić hehe
-
-
Moja beta chyba w 11 albo 12 dpo wynosiła 10803.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
Jagna 75 wrote:Ja po kolejnym podglądaniu,niestety dupy nie urywa,nic wiecej nie uroslo nadal tylko trzy jajka.Troche jestem rozczarowana,ale nie zamierzam sie dołowac,nadzieja w tych trzech,moze poszly na jakosc nie na ilosc.Bede wierzyc w nie do konca,walka trwa a ja mam nadzieje ze bedą z nich dzieciaczki.Poniedzialek kolejna wizyta i prawdopodobnie punkcja we srode
Mialam sen...nie zdradze go,wyciągam z niego jakąs przepowiednie,zobaczymy czy dobrze sie zinterpretuje -
Jagienko, 3 ale za to jakie! Kochana, pamiętasz, że mamy deal i widzimy się na lipcówkach?25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
ponawiam pytanie??
mam do sprzedania 1 opakowanie Clo oraz 2 ampułki pregnylu.
Czy któraś chciałaby zakupić?
kontakt mailowy proszę: [email protected] -
nick nieaktualny
-
roma wrote:Niki gratki
U mnie dziś już @ pełną parą. Dzwoniłam do gina w sprawie modyfikacji postępowania z clo w tym cyklu, bo chciał powtórzyć znów od 5 dc przez 10 dni po 1 tabl. Stanęło na tym, że od 5 dc po 2 mam brać przez 5 dni... W poniedziałek wizyta. Ciekawe, co na tym wyhodujęAntoś IVF,Julisia natural
-
ana1122 wrote:Jak się W ogóle czujesz? co za leki bierzesz? ty idziesz długim protokołem? jakie masz amh?
AMH teraz nie badałam i chyba był to błąd,wiedziałabym czy rezerwy czasem nie są niskie.Trzy jajka nie powalają,albo rezerwy albo słaba reakcja na leki,teraz sie niestety nie dowiem.Rok temu AMH przed stymulacjami było 3,3.
Po procedurze zbadam jednak,bede wiedziec czy wdrozyc plan B czy C.Bo jesli rezerwy niskie to bez sensu podchodzic do kolejnej procedury z moimi jajami, bedzie ich znów mało i marnej jakosci,zdecydujemy sie wtedy na AK lub AZ..
Jesli AMH jeszcze w miare to podejdziemy do procedury za dwa trzy miesiące bo tyle trzeba odczekac,ale juz na innych lekach,protokół tez do przedyskutowania.
A ty jak,chyba jakos masz zaczynac?Antoś IVF,Julisia natural