CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Niki69 wrote:A Ty k9vhana będziesz robiła dalej pazurki??? Wiem że to absurd ale na internecie nawet była opinia że jakaś dziewczyna robiła paznokcie a później poroniła i że jej lekarz niby powiedział że to może być przez to nie wiem czy to wogóle prawda ale wolałam zapytać tutaj bo wam ufam...
Partner chciał żebym pościeliłem w drugim łóżku ale skończyło się na tym że spałam z jego nogami przy głowie hehe bo on po prostu położył się po drugiej stronie żeby na mnie nie chuchać choroba -
Dzieki za przepis Paulina
ja zauważyłam ze piersi mnie bolą z rana bardziej niż wieczorem. Także u każdej to chyba inaczej jest:) pare dni temu zobaczyłaś serduszko kochana wiec na pewno wszystko jest w najlepszym porządku :*
-
Paulina_90 wrote:Ja byłam teraz w środę na pazurkach i myślę że będę robić. Chyba nie ma co łączyć poronienia z panokciami. Gdyby rzeczywiście miało to być zagrożeniem to chyba więcej by się o ty mówiło. No nie wiem... Tak czy inaczej to indywidualna sprawa każdej kobiety.
-
Justyna911 wrote:Dzieki za przepis Paulina
ja zauważyłam ze piersi mnie bolą z rana bardziej niż wieczorem. Także u każdej to chyba inaczej jest:) pare dni temu zobaczyłaś serduszko kochana wiec na pewno wszystko jest w najlepszym porządku :*
-
Niki69 wrote:Dziękuję za informację Mam nadzieję że moje pytanie Nie wydaje ci się śmieszne po prostu tyle jest informacji na internecie że ciężko wybrać te prawdziwe...ja mam termin na odnowę 24go chyba też normalnie pójdę
-
Justyna911 wrote:Dzieki za przepis Paulina
-
Paulina_90 wrote:Tak też sobie powtarzam ale chyba dopóki nie będziemy mieć naszych pociech w ramionach to obawy nas nie opuszczą. Ja się zastanawiam jak ja wytrzymam od wizyty w czwartek 20.10 do kolejnej 28.11
Ja zauważyłam ze teraz to sie bardziej stresuje niż jak sie starałam o dzidziusiaa myślałam ze jak zajdę to juz spokój bedzie ale jeszcze bardziej myśle czy aby wszystko w porządku z moim groszkiem
Tak w ogóle to dziewczyny nas zabija za te spamowanie ciążowe tutaj, bo wątek jest o clo a my ciagle o objawach ciążowych -
Justyna911 wrote:Ja zauważyłam ze teraz to sie bardziej stresuje niż jak sie starałam o dzidziusia
a myślałam ze jak zajdę to juz spokój bedzie ale jeszcze bardziej myśle czy aby wszystko w porządku z moim groszkiem
Tak w ogóle to dziewczyny nas zabija za te spamowanie ciążowe tutaj, bo wątek jest o clo a my ciagle o objawach ciążowych
Tez juz o tym myślałam. Może przeniesiemy się na czerwcówki?Bo serio spamujemy...
-
Hejka witam się z Wami po przerwie
musiałam odłożyć stymulacje clo, ale tym razem jestem w 3dc i od jutra ruszam z pierwszą tabletką. Och mam duuuże oczekiwania
obym sie nie przeliczyła.
Roma, a Ty w którym dc jesteś?Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Asiu, dziś również 3 dc
ja zaczynam w niedzielę. Miło mi będzie Ci towarzyszyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 15:51
Asia87 lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Paulina_90 wrote:Zdecydowanie więcej stresu jest teraz niz podczas starań.
Tez juz o tym myślałam. Może przeniesiemy się na czerwcówki?Bo serio spamujemy...
Myśle ze z naszymi wywodami i obawami i wszystkim innym dobrze byłoby sie przenieść na czerwcowki bo tutaj to nie o tym jest tematale i tak tu bede zaglądać i kibicować dziewczynom
-
Justyna911 wrote:Myśle ze z naszymi wywodami i obawami i wszystkim innym dobrze byłoby sie przenieść na czerwcowki bo tutaj to nie o tym jest temat
ale i tak tu bede zaglądać i kibicować dziewczynom
I oczywiście z tutejszym forum się nie rozstaję i baaardzo mocno trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny
-
Justyna911 wrote:Ja zauważyłam ze teraz to sie bardziej stresuje niż jak sie starałam o dzidziusia
a myślałam ze jak zajdę to juz spokój bedzie ale jeszcze bardziej myśle czy aby wszystko w porządku z moim groszkiem
Tak w ogóle to dziewczyny nas zabija za te spamowanie ciążowe tutaj, bo wątek jest o clo a my ciagle o objawach ciążowych -
roma wrote:Ale jakiej owulacji? Przecież 11 października pisałaś że cykl bezowulacyjny. W co ty z nami grasz dziewczyno?!1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany
-
Malowanka wrote:Dokładnie panan pisała że 31dzien cyklu jakieś dwa pęcherzyki tylko i ze cykl bezowulacyjny, wcześniej pisała że ma podwyższone lh i prawdopodobnie pco a potem ze test owulacyjny pozytywny. Panan Tu jesteś niezła zartownisia25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Malowanka wrote:Dokładnie panan pisała że 31dzien cyklu jakieś dwa pęcherzyki tylko i ze cykl bezowulacyjny, wcześniej pisała że ma podwyższone lh i prawdopodobnie pco a potem ze test owulacyjny pozytywny. Panan Tu jesteś niezła zartownisia
Bo byłam na badaniu progesteronu myślałam że jest 1 faza cyklu a tu wynik 10 ng /ml -
Brychra wrote:Dziewczynki dołączam do was. Ten cykl ponoć bezowulacyjmy. Poprzedni na dupku owu 15 dnia. Teraz też mam brać od niedzieli przez 10 dni. A od nowego cyklu clo. Mam nadzieję że się uda. Staramy się rok o 2 dziecko.25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
panan12 wrote:Bo byłam na badaniu progesteronu myślałam że jest 1 faza cyklu a tu wynik 10 ng /ml
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 21:06
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
roma wrote:Sorry, ale nie rozumiem. Mój ograniczony umysł nie potrafi tego pojąć. Wyjaśnij proszę Twój pokrętny tok rozumowania. 4 października byłaś na USG - były dwa małe pęcherzyki. 11 października byłaś na drugim usg i nadal były dwa pęcherzyki, oba za małe na owu. Jakim cudem więc wychodzi Ci 9 dpo? Czyli twierdzisz że mogłaś mieć owu 6 października? Dwa dni po usg na którym nie było pęcherzyków?
Nie umiem Ci odpowiedzieć . To dlaczego mam 10 ng progesteron? To wskazuje na fazę lutealna.