CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrobiłam test z porannego moczu dalej blada kreska...nie wiem co robic z tym duphaston em brać cxy nie brać...podaję Wam link zobaczcie test
http://m.fotosik.pl/zdjecie/887d497167ea64e9
Najgorsze jest to że od dziś w nocy mam bóle jak na okres a sutki już totalnie mało wrażliwe...poszłabym na bete ale boję się złego wynikuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 06:48
-
Niki, no krecha rewelacja:) gratuluję!! Leć na betę a duphaston bierz dalej tak jak kazał lekarz.
Co do boli to ciężarne forumowiczki na pewno potwierdza, że to normalne -
Niki69 wrote:Zrobiłam test z porannego moczu dalej blada kreska...nie wiem co robic z tym duphaston em brać cxy nie brać...podaję Wam link zobaczcie test
Najgorsze jest to że od dziś w nocy mam bóle jak na okres a sutki już totalnie mało wrażliwe...poszłabym na bete ale boję się złego wyniku
Gratulacje kochana wszystko jest na dobrej drodzemnie tez sutki przestały bolec a mimo wszystko wszystkie testy pokazały druga krechę
na pewno beta bedzie prawidłowa, a brzuch mnie tez pobolewa cały czas bo tam wszystko pracuje i sie rozciąga
wszystko bedzie dobrze!
-
Jagna 75 wrote:dobrej nocy,najwyzszy czas isc spac,na 10tą wizyta i podgląd jajeczek.Moze juz jutro bedzie wiadome kiedy punkcja moze byc
3mamy kciuki za Ciebie na pewno wszystko bedzie dobrze -
CzterolistnaKoniczyna wrote:Niki, no krecha rewelacja:) gratuluję!! Leć na betę a duphaston bierz dalej tak jak kazał lekarz.
Co do boli to ciężarne forumowiczki na pewno potwierdza, że to normalneo 8.00 polecę do labo to już koło 16 będę wiedziała...dam znać:*
-
Justyna911 wrote:Gratulacje kochana wszystko jest na dobrej drodze
mnie tez sutki przestały bolec a mimo wszystko wszystkie testy pokazały druga krechę
na pewno beta bedzie prawidłowa, a brzuch mnie tez pobolewa cały czas bo tam wszystko pracuje i sie rozciąga
wszystko bedzie dobrze!
-
Niki69 wrote:Zrobiłam test z porannego moczu dalej blada kreska...nie wiem co robic z tym duphaston em brać cxy nie brać...podaję Wam link zobaczcie test
Najgorsze jest to że od dziś w nocy mam bóle jak na okres a sutki już totalnie mało wrażliwe...poszłabym na bete ale boję się złego wyniku
To nie jest blada kreskablada to była moja w 11dpo, nawet jej na zdjęciu nie było widać a teraz kopie mnie po wnetrzosciach
Gratuluję ❤
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
moniaaa_1988 wrote:To nie jest blada kreska
blada to była moja w 11dpo, nawet jej na zdjęciu nie było widać a teraz kopie mnie po wnetrzosciach
Gratuluję ❤
-
Niki przecież to piękna krecha! Gratuluję!
Jak miałaś brać dupka od pozytywnego testu dalej to bierz bo to bez dwóch zdań jest pozytywny test! Ale będzie piękny urodzajny czerwiec w 2017
A bólami się nie przejmuj, na prawdę wiele jest dozwolone... W końcu zamieszkał u Ciebie nowy lokator
-
Niki przecież to piekna wyraźna krecha! Gratulacjeduphaston bierz koniecznie. A co do bólu brzucha mnie bolał dużo bardziej niż na okres wręcz nie byłam w stanie funkcjonować lekarz zalecił no spe i wszystko się unormowalo a piersi nie bolały mnie ani trochę i innych objawów też nie mialam. Dwa razy miałam bliskie spotkanie z toaleta po no spie i czasami po lekach mnie mdlilo ale tylko po lekach
Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :* -
Paulina_90 wrote:Niki przecież to piękna krecha! Gratuluję!
Jak miałaś brać dupka od pozytywnego testu dalej to bierz bo to bez dwóch zdań jest pozytywny test! Ale będzie piękny urodzajny czerwiec w 2017
A bólami się nie przejmuj, na prawdę wiele jest dozwolone... W końcu zamieszkał u Ciebie nowy lokator
-
Najgorsze jest to że od dziś w nocy mam bóle jak na okres a sutki już totalnie mało wrażliwe...poszłabym na bete ale boję się złego wyniku -
Niki69 wrote:No skoro Wy jesteście pewne że to kreska to super:) dodam że we wcześniejszych miesiącach jak robiłam test i nie było żadnego cienia i dlatego dało mi do zastanowienia to że teraz było trochę inaczej za chwilę idę na badanie z krwi Tak dla pewności... jest duża radość jednak za chwilę nasuwają się różne zmartwienia czy wszystko będzie dobrze itp... Dobrze że chociaż Mam teraz 2 tygodnie wolnego bo bym bała sie w pracy że przy moim wysiłku może coś się złego stać
Ja dziś mówiłam do męża że gdybym chociaż mdlosci miała to bym przynajmniej wiedziała że wszystko jest ok a tak co chwilę jakieś głupie myśli... ale kobiety tak już po prostu mają chyba
Za to przed chwilą miałam telefon od szefowej że od poniedziałku będzie już ze mną jeździć do dzieci nowa dziewczyna a od 1 listopada mam iść na zwolnienie :-)Bardzo się cieszę bo wczoraj znowu jeden autysta mnie kopać próbował. -
Super Paulina niedługo sobie odpoczniesz i bedziesz miała nuuudna ciąże czego ci życzę :* ja tez mam obawy ciagle czy wszystko jest ok i ciagle sobie powtarzam ze jak na kolejnej wizycie zobacze serduszko to juz odetchne z ulga
-
agnes87 wrote:Niki! To już jest konkretna krecha! A nie jakiś bladzioch! No jesteś w ciąży! Gratuluję przyszłej mamie! A teraz szybciutko na betę! I nie przestawaj brać dupka!
-
Paulina_90 wrote:Zawsze jakieś obawy są, ale musimy nauczyć się myśleć pozytywnie
Ja dziś mówiłam do męża że gdybym chociaż mdlosci miała to bym przynajmniej wiedziała że wszystko jest ok a tak co chwilę jakieś głupie myśli... ale kobiety tak już po prostu mają chyba
Za to przed chwilą miałam telefon od szefowej że od poniedziałku będzie już ze mną jeździć do dzieci nowa dziewczyna a od 1 listopada mam iść na zwolnienie :-)Bardzo się cieszę bo wczoraj znowu jeden autysta mnie kopać próbował.