CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaale super! Jutro z rana zrób drugi i na pewno kreska będzie wyraźniejszaNiki69 wrote:Nie wytrzymałam i zrobiłam test teraz a nawet dwa O czułości 25 i jak Bóg mi świadkiem widzę tutaj drugą kreskę ale naprawdę blado że na zdjęciu ledwo widać a nawet mogę powiedzieć że w ogóle na zdjęciu słabo widać pokazałabym wam tylko nie wiem jak mam to zrobić
-
A jeśli to tylko moje albo jakaś pomyłka No sama nie wiem... Dobrze że mam teraz 2 tygodnie wolnego ponieważ mam ciężką pracę w supermarkecie praktycznie cały czas na nogach i ciągle podnoszenie jakiś ciężarów jeśli by się okazało że jestem w ciąży to bym była bardzo zestresowana czy wszystko będzie OKPaulina_90 wrote:Aaaale super! Jutro z rana zrób drugi i na pewno kreska będzie wyraźniejsza

-
Niki, super !!
powtarzasz jutro z porannego moczu czy idziesz na betę?
-
NA pewno nic Ci się nie wydaje a test na + raczej nie ma szans się mylić. Super że masz wolneNiki69 wrote:A jeśli to tylko moje albo jakaś pomyłka No sama nie wiem... Dobrze że mam teraz 2 tygodnie wolnego ponieważ mam ciężką pracę w supermarkecie praktycznie cały czas na nogach i ciągle podnoszenie jakiś ciężarów jeśli by się okazało że jestem w ciąży to bym była bardzo zestresowana czy wszystko będzie OK
Widzisz tak miało być
A po wolnym do lekarza i na zwolnienie bo w markecie pracować w ciąży to nie ma co ryzykować
-
Powtórzę raczej z moczu i zobaczymy co będzie Chociaż i tak jutro miałam iść pobrać krew bo chciałam sprawdzić grupę krwi oraz tarczyce... może po prostu z rana zrobię test Zobaczę co wyjdzie i wtedy zadecyduję czy zrobić betaCzterolistnaKoniczyna wrote:Niki, super !!
powtarzasz jutro z porannego moczu czy idziesz na betę? 
-
Chyba każda kobieta która czeka na taki moment ma pewne wątpliwości i nie może w to uwierzyć u mnie tak właśnie jest... A myślicie że lekarz od razu na zwolnienie Przecież tyle czytałam że nie chcą dawać tak od razuPaulina_90 wrote:NA pewno nic Ci się nie wydaje a test na + raczej nie ma szans się mylić. Super że masz wolne
Widzisz tak miało być
A po wolnym do lekarza i na zwolnienie bo w markecie pracować w ciąży to nie ma co ryzykować 
-
Niki gratulacje ! U mnie tez była taka blada kreska ze ledwo co było widać.. a na drugi dzien z rana juz była wyraźna
ale super widzę ze grono czerwcowek robi sie bardzo szerokie 
Ja mam schizy ciagle bo piersi mnie raz bola a raz przestają i wtedy kiedy jest ten moment ze przestają to ciagle je dotykam i sprawdzam czy bolą no i przy dotyku bolą oczywiście ale ja juz sobie wkręcam ze jak nie bolą to moze coś idzie w złym kierunku. Zle myśli akysz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 17:12
-
Tak Jagienko polip nie zagraża ciąży,Kubuś tez tak powiedział,jemu chodziło bardziej o to ze jak plami to powoduje stres wiadomo i chyba dlatego zastanawia się nad usunięciem żeby mi nerwów oszczędzić.a jest duży,choć ostatnio nie plamiJagna 75 wrote:Ania najwazniejsze ze z dzieckiem jest dobrze,mam nadzieje ze lekarz wie co robi,ja nie moge nic w tej kwestii doradzic,podpowiedziec.Skoro nie tylko on jest zdania ze polip nie zagraza,bo chyba Kubus tez to mówił,to trzeba im ufac.
Gdyby trzeba było usunąc to jak,kiedy najpózniej,pytałas lekarza? -
Chciałabym ale się boję że się zawiode...nie wiem też czy to normalne co jakiś czas czuję krótkotrwałe ale dość mocne kłócie w lewym jajniku...Justyna911 wrote:Niki gratulacje ! U mnie tez była taka blada kreska ze ledwo co było widać.. a na drugi dzien z rana juz była wyraźna
Ja mam schizy ciagle bo piersi mnie raz bola a raz przestają i wtedy kiedy jest ten moment ze przestają to ciagle je dotykam i sprawdzam czy bolą no i przy dotyku bolą oczywiście ale ja juz sobie wkręcam ze jak nie bolą to moze coś idzie w złym kierunku. Zle myśli akysz!
Ty się nie stresuj za dużo kochana bo w Twoim stanie to niedobre:) -
Czterolistna, Angie dziękuję za odpowiedzi. Chyba muszę uznać to za @ bo cyce klapły i przestały boleć a tej krwi mimo że nie jest jej dużo są jednak skrzepy.
Angie, przykre że znów wszystko się odwleka i cały czas pod górkę. Eh, mocno testowana jest ta nasza cierpliwość... Ale mamy naturę wojowniczek, więc to tylko kolejna przeszkoda, którą pokonasz kochana!25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy
-
Ja tam uwierzyłam od razuNiki69 wrote:Chyba każda kobieta która czeka na taki moment ma pewne wątpliwości i nie może w to uwierzyć u mnie tak właśnie jest... A myślicie że lekarz od razu na zwolnienie Przecież tyle czytałam że nie chcą dawać tak od razu
Na pewno wszystko będzie dobrze! Mi zwolnienie od razu chciał dać i myślę że każdy lekarz Ci da, tym bardziej jak powiesz na czym Twoja praca polega.
-
Haha ja robiłam tak samo - chodzilam i macałam cycki żeby sie upewnić że chociaż trochę boląJustyna911 wrote:Niki gratulacje ! U mnie tez była taka blada kreska ze ledwo co było widać.. a na drugi dzien z rana juz była wyraźna
Matki wariatki
-
Niki wszelkie kłócia itd są normalne. Ja czułam oba jajniki, zwłaszcza ten z ktorego była owu. A teraz mam też torbiel prawie 4cm na lewym ale lekarz kazał się nie przejmować i ja mu wierzęNiki69 wrote:Chciałabym ale się boję że się zawiode...nie wiem też czy to normalne co jakiś czas czuję krótkotrwałe ale dość mocne kłócie w lewym jajniku...
Ty się nie stresuj za dużo kochana bo w Twoim stanie to niedobre:)
Ty jesteś w tym samym stanie więc Tobie też nie wskazane się denerwować
Spokojnie, wszystko będzie dobrze
-
Dziękuję kochana za wszystkie informacje i wsparcie :* Póki co jestem spokojna jutro zobaczymy co wyjdzie Ale Przyjmę wszystko na klatęPaulina_90 wrote:Niki wszelkie kłócia itd są normalne. Ja czułam oba jajniki, zwłaszcza ten z ktorego była owu. A teraz mam też torbiel prawie 4cm na lewym ale lekarz kazał się nie przejmować i ja mu wierzę
Ty jesteś w tym samym stanie więc Tobie też nie wskazane się denerwować
Spokojnie, wszystko będzie dobrze 
-
Bo mi się ciągle wydaje że ja po prostu widzę to co bym chciała widzieć Nie chcę się nakręcać pozytywnie ale zobaczymy co z tego wyjdzie...Paulina_90 wrote:Ja tam uwierzyłam od razu
Na pewno wszystko będzie dobrze! Mi zwolnienie od razu chciał dać i myślę że każdy lekarz Ci da, tym bardziej jak powiesz na czym Twoja praca polega.