CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wróciłam z wizyty,wszystko jest ok, dzidziuś nam pomachal łapka;) lekarz tylko się zastanawia czy się w pewnym momencie nie zabrać jednak za tego polipa ale to mówił pomyślimy,nie zagraża dziecku ale jest duży. Najważniejsze że u dzidziusia ok:)
Paulina_90 lubi tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Ja tez po wizytach u anestezjologa i radiologa,serce jak dzwon,cisnienie w miare,tarczyca czysta a cycki miód cud malina
Od dwóch lekarzy mam zielone swiatlo do punkcji,reszta zalezy od moich jajników,oby hiperki nie bylo
-
Katka80 wrote:No to zdecydowanie za wcześnie. Głowa do góry. Tak swoją drogą, jakieś masakryczne ceny za wizytę w UK.
muszę być dobrej myśli i wytrzymać jakos do następnej wizyty :)no ceny są z kosmosu na prawdę ale na zdrowiu nie bede oszczędzać
A ty jak sie czujesz ?? -
Ania najwazniejsze ze z dzieckiem jest dobrze,mam nadzieje ze lekarz wie co robi,ja nie moge nic w tej kwestii doradzic,podpowiedziec.Skoro nie tylko on jest zdania ze polip nie zagraza,bo chyba Kubus tez to mówił,to trzeba im ufac.
Gdyby trzeba było usunąc to jak,kiedy najpózniej,pytałas lekarza?Antoś IVF,Julisia natural
-
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny wróciłam z wizyty,wszystko jest ok, dzidziuś nam pomachal łapka;) lekarz tylko się zastanawia czy się w pewnym momencie nie zabrać jednak za tego polipa ale to mówił pomyślimy,nie zagraża dziecku ale jest duży. Najważniejsze że u dzidziusia ok:)
Super ze wszystko u was dobrzejuz możesz zacząć kupować wyprawkę powoli
-
Justyna911 wrote:No wyczytałam gdzieś ze zarodek w tym okresie ma 1mm wiec faktycznie cieżko byłoby go dojrzeć
muszę być dobrej myśli i wytrzymać jakos do następnej wizyty :)no ceny są z kosmosu na prawdę ale na zdrowiu nie bede oszczędzać
A ty jak sie czujesz ??VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Justyna911 wrote:No tak tu jest ze bety nie robią... wzięła posiew do badania żeby sprawdzić co z tym moim pieczeniem.. a wzięła 165 funtów za wizytę... następna wizyta na początku listopada i mam nadzieje ze zobacze serduszko
a Ty jak sie czujesz? Jakieś nowe dolegliwości ciążowe??
Wgl to wczoraj też powiedziałam w pracy o ciąży. Każdej z nas życzę takiej reakcji szefostwaGratulacje, uśmiechy, pytania o samopoczucie i wgl. Szefowa sama zaproponowała mi żebym jak najszybciej poszła na zwolnienie bo wie że mam trudne dzieci. Powiedziała że ma akurat na oku pewną dziewczynę i jak tylko tamta będzie gotowa zacząć pracę to ja ją wprowadzę i mam iść odpoczywać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 22:20
Justyna911 lubi tę wiadomość
-
Justyna911 wrote:No tak tu jest ze bety nie robią... wzięła posiew do badania żeby sprawdzić co z tym moim pieczeniem.. a wzięła 165 funtów za wizytę... następna wizyta na początku listopada i mam nadzieje ze zobacze serduszko
a Ty jak sie czujesz? Jakieś nowe dolegliwości ciążowe??
Brzuch już bardzo rzadko boli i nie tak mocno jak kiedyś.
-
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny wróciłam z wizyty,wszystko jest ok, dzidziuś nam pomachal łapka;) lekarz tylko się zastanawia czy się w pewnym momencie nie zabrać jednak za tego polipa ale to mówił pomyślimy,nie zagraża dziecku ale jest duży. Najważniejsze że u dzidziusia ok:)
-
Paulina_90 wrote:A czuje się dobrze. Gdyby nie obolałe cycki to bym nie wiedziała że w ciąży jestem
Brzuch już bardzo rzadko boli i nie tak mocno jak kiedyś.
To superoby tak cała ciąże było
ja tez mam cycki obolałe ale raz bolą mocniej a raz słabiej w ciągu dnia. Bóle podbrzusza tez mam ale delikatne.
To super jeśli pójdziesz na zwolnienie, odpoczniesz sobie trochę, bo jak juz dzidzia sie urodzi to koniec z leniuchowaniem -
Justyna911 wrote:To super
oby tak cała ciąże było
ja tez mam cycki obolałe ale raz bolą mocniej a raz słabiej w ciągu dnia. Bóle podbrzusza tez mam ale delikatne.
To super jeśli pójdziesz na zwolnienie, odpoczniesz sobie trochę, bo jak juz dzidzia sie urodzi to koniec z leniuchowaniemJak tylko przychodzę do domu to ściągam stanik heh. Aa i zapachy! Prawie wszystko mi śmierdzi
Najbardziej wszelkie środki chemiczne, dymy/spaliny, wędliny, perfumy... no i wczoraj się okazało że nawet mandarynki
-
Paulina_90 wrote:Mnie na początku lekko bolały i tak jakby tylko po zewnętrznej stronie, ale od kilku dni to jest masakra
Jak tylko przychodzę do domu to ściągam stanik heh. Aa i zapachy! Prawie wszystko mi śmierdzi
Najbardziej wszelkie środki chemiczne, dymy/spaliny, wędliny, perfumy... no i wczoraj się okazało że nawet mandarynki
To znaczy ze ciąża zdrowamnie tez właśnie bolą po bokach ale wczoraj tak w południe był moment ze całe bolały i to tak intensywnie. Ale ja sie cieszę wtedy bo wiem ze jest tak jak powinno być
a który masz tydzień??
-
ruda1985 wrote:Dziewczyny czy któraś ma może odsprzedać CLO? Będę wdzięczna
MagdaaaZzz
Nowa
1
Wysłany: 11 października, 21:21
Cytuj | Lubię (1) | Zgłoś
hej,
kupiłam clo 1 opakowanie i 2 x pregnyl, okazało się ze test wyszedł mi pozytywny. Czy któraś z was chciałabym ode mnie go odkupić?
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤