CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny dzisiaj dziesiąty dzień brania duphastonu Lekarz kazał upewnić się testem i w razie ciąży brać dalej lub w razie braku odstawić i czekać na okres nie chcę dzisiaj robić testu Poczekam chyba do jutra... Najgorsze jest to że wszystkie objawy które towarzyszyły mi od owulacji powoli się osłabiają to chyba oznacza spadek progesteronu i nadchodzącą miesiączkę... od samego początku miałam wrażliwe sutki teraz ta wrażliwość już się zmniejszyła do tego bolał mnie krzyż dzisiaj już nic mnie nie boli Wczoraj kilka razy w kuło mnie w lewym jajniku... ogólnie to nie wiem czy moja temperatura jest dobra każdy mówi tutaj że powinna wynosić 37 u mnie osiąga ona 36.7 najwięcej ale nie wiem czy to nie dlatego że przed owulacją miałam 36.1 36.2 mam teraz nadzieję że okres szybko przyjdzie żebym mogła zacząć w kolejnym cyklu
-
Niki69 wrote:Hej dziewczyny dzisiaj dziesiąty dzień brania duphastonu Lekarz kazał upewnić się testem i w razie ciąży brać dalej lub w razie braku odstawić i czekać na okres nie chcę dzisiaj robić testu Poczekam chyba do jutra... Najgorsze jest to że wszystkie objawy które towarzyszyły mi od owulacji powoli się osłabiają to chyba oznacza spadek progesteronu i nadchodzącą miesiączkę... od samego początku miałam wrażliwe sutki teraz ta wrażliwość już się zmniejszyła do tego bolał mnie krzyż dzisiaj już nic mnie nie boli Wczoraj kilka razy w kuło mnie w lewym jajniku... ogólnie to nie wiem czy moja temperatura jest dobra każdy mówi tutaj że powinna wynosić 37 u mnie osiąga ona 36.7 najwięcej ale nie wiem czy to nie dlatego że przed owulacją miałam 36.1 36.2 mam teraz nadzieję że okres szybko przyjdzie żebym mogła zacząć w kolejnym cyklu
Kochana powiem ci ze tez miałam ból sutków zawsze po owulacji i tym razem tez miałam i tez ustąpił a pózniej zaczął sie ból piersi po bokach, temperaturę tez miałam 36,7 a mimo wszystko 5 testów jakie zrobiłam pokazały dwie krechywiec nic straconego jeszcze
3mam kciuki
-
Niki, a dalej będziesz brała duphaston czy odstawiasz? Co prawda w ciąży nie byłam, ale z moich obserwacji wynika, że nie ma co się skupiać na objawach czy ich braku, bo z tego, co niektóre dziewczyny pisały, to na tak wczesnym etapie nieraz głównym objawem był właśnie brak jakichkolwiek objawów
Co do tempki to twój wykres wygląda pięknieW galerii wykresów ciążowych możesz sobie pooglądać, że temperatura w ciąży wcale nie zawsze wynosi 37 stopni. Jednak te wykresy z temperaturą to zołzy są przeokrótne, bo potrafią dawać ogromną nadzieję, a później bach. Mam nadzieję, że u Ciebie zamiast tego będzie zielony kropek, czego życzę z całego serca
-
Dziewczęta, witam się z Wami w 1 dniu ciąży
równo 2 tygodnie po tym, jak strasznie bolało mnie podbrzusze i jajnik i był śluz płodny. Oznacza to że owu mimo clo była dopiero w 26/27 dc. Na ten cykl mam ponownie zalecenie clo od 5 dc przez 10 dni ale skoro nie przyniosło to rezultatów to mam zamiar zadzwonić dziś do doktorka i zasugerować 1,5 tabletki przez 5 dni. Co myślicie? Wizytę mam w poniedziałek a w niedzielę muszę zacząć clo wiec muszę na telefon. Nie wiem jak to odbierze, nie chce wchodzić w jego kompetencje.
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Justyna911 wrote:Kochana powiem ci ze tez miałam ból sutków zawsze po owulacji i tym razem tez miałam i tez ustąpił a pózniej zaczął sie ból piersi po bokach, temperaturę tez miałam 36,7 a mimo wszystko 5 testów jakie zrobiłam pokazały dwie krechy
wiec nic straconego jeszcze
3mam kciuki
-
CzterolistnaKoniczyna wrote:Niki, a dalej będziesz brała duphaston czy odstawiasz? Co prawda w ciąży nie byłam, ale z moich obserwacji wynika, że nie ma co się skupiać na objawach czy ich braku, bo z tego, co niektóre dziewczyny pisały, to na tak wczesnym etapie nieraz głównym objawem był właśnie brak jakichkolwiek objawów
Co do tempki to twój wykres wygląda pięknieW galerii wykresów ciążowych możesz sobie pooglądać, że temperatura w ciąży wcale nie zawsze wynosi 37 stopni. Jednak te wykresy z temperaturą to zołzy są przeokrótne, bo potrafią dawać ogromną nadzieję, a później bach. Mam nadzieję, że u Ciebie zamiast tego będzie zielony kropek, czego życzę z całego serca
-
Justyna911 wrote:To znaczy ze ciąża zdrowa
mnie tez właśnie bolą po bokach ale wczoraj tak w południe był moment ze całe bolały i to tak intensywnie. Ale ja sie cieszę wtedy bo wiem ze jest tak jak powinno być
a który masz tydzień??
Z OM dziś by był 6t6d a z USG wyszło ze ciąża jakieś 5 dni młodsza
-
Niki69 wrote:Hej dziewczyny dzisiaj dziesiąty dzień brania duphastonu Lekarz kazał upewnić się testem i w razie ciąży brać dalej lub w razie braku odstawić i czekać na okres nie chcę dzisiaj robić testu Poczekam chyba do jutra... Najgorsze jest to że wszystkie objawy które towarzyszyły mi od owulacji powoli się osłabiają to chyba oznacza spadek progesteronu i nadchodzącą miesiączkę... od samego początku miałam wrażliwe sutki teraz ta wrażliwość już się zmniejszyła do tego bolał mnie krzyż dzisiaj już nic mnie nie boli Wczoraj kilka razy w kuło mnie w lewym jajniku... ogólnie to nie wiem czy moja temperatura jest dobra każdy mówi tutaj że powinna wynosić 37 u mnie osiąga ona 36.7 najwięcej ale nie wiem czy to nie dlatego że przed owulacją miałam 36.1 36.2 mam teraz nadzieję że okres szybko przyjdzie żebym mogła zacząć w kolejnym cyklu
Może to nie były omamy
Trzymam kciuki!
-
Ja jestem chętna na clo.Angie 31 wrote:
MagdaaaZzz
Nowa
1
Wysłany: 11 października, 21:21
Cytuj | Lubię (1) | Zgłoś
hej,
kupiłam clo 1 opakowanie i 2 x pregnyl, okazało się ze test wyszedł mi pozytywny. Czy któraś z was chciałabym ode mnie go odkupić?Ruda1985
08.04.2011 moje największe szczęścia. Bliźniaki - chłopcy
[*] 15.06.2016 Mój Aniołek - córeczka Alicja 18tc -
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Hej dziewczyny.Powiedzcie mi czy któraś grzyb lekach clo miała plamienia poprzedzające @??
-
Niki69 wrote:Trzymaj kciuki kochana trzymaj bo się przydadzą boje się robić test... w ogóle to zrobiłam 2 dni temu test i przez to wszystko to co Czytam w internecie to już sobie ubzdurałam że widzę cień kreski niestety to były omamy wzrokowe a teraz boję się robić test z jednej strony Lekarz kazał żeby wiedzieć czy mam odstawić duphaston Ale wolałabym go odstawić i poczekać na miesiączkę bez sprawdzania
Rób teścior jutro rano na pewno bedą dwie kreskitylko odczekaj z 5 min żeby miały szanse sie pojawić bo ja tez zrobiłam i nic nie wyszło wiec juz sie zasmuciłam a za 2 min patrzę a tu blada kreska i płacz i skakanie do góry sie zaczęło
-
No dobra laski - pytanie za 100 punktów :
Czy jeżeli podczas toalety i takiego powiedzmy parcia (sorry za szczegółowość) pojawia się sporo żywej krwi razem ze skrzepami ale poza tym podczas dnia podpaska jest ledwo delikatnie zabrudzona a krew nie leci to jest to już @ czy jeszcze plamienia?25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualny
-
Roma, nie wiem czy pomogę, ale u mnie wyglądało to tak:
1. Po cyklu bezowulacyjnym - małpa wyglądała tak jak opisujesz - tylko podczas korzystania z toalety i chwilę po niej (chodzi o dwójkę- sorry za szczegółowość
). Po około dwóch dniach tego typu występowały już tylko plamienia i tu znów przy wypróżnianiu głównie.
2. Po cyklu owulacyjnym - czasem dostawałam właśnie takiego okresu jak piszesz nie rano a po południu i zawsze ten dzień traktowałam jako pierwszy ale ostatnio dziewczyny i gin uświadomili mnie, że powinnam za 1dc brać taki dzień, przez którego większość występuje krwawienie.. Skomplikowane to wszystko. Jakby chociaż ta małpa nie mogła być prosta.
Jakby ta sytuacja, którą opisujesz była u mnie to byłabym zmuszona poczekać do jutra i zobaczyć jak będzie. Jakby się rozkręciło to bym chyba traktowała jutrzejszy dzień jako pierwszy dzień @ a jakby było słabiej lub tak samo to dzisiejszy dzień jako 1.roma lubi tę wiadomość
-
Roma skarbie to już @ czyli 1dc.
Nie odzywam się dziewczyny bo jestem na pieprzonej diecie!zostałam zdyskwalifikowana do ivf bo mam za niskie amh i muszę przytyć min 4 kg już powoli tyje ale cholera jak mogłam wszystko jeść co lubie tak teraz muszę jeść co toczy i powiem wam że to jest przesrane bo ja mam ogólnie szybką przemianę materii.niby fajnie fajnie a przez takie coś zabrali mi szansę na start.i już straciłam wiarę w to wszystko
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Judi22 wrote:To jest normalne ?? Czy raczej może świadczyć o niedomodze proge? ?
-
Justyna911 wrote:Rób teścior jutro rano na pewno bedą dwie kreski
tylko odczekaj z 5 min żeby miały szanse sie pojawić bo ja tez zrobiłam i nic nie wyszło wiec juz sie zasmuciłam a za 2 min patrzę a tu blada kreska i płacz i skakanie do góry sie zaczęło