CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Niki69 wrote:Bo mi się ciągle wydaje że ja po prostu widzę to co bym chciała widzieć Nie chcę się nakręcać pozytywnie ale zobaczymy co z tego wyjdzie...
-
agnes87 wrote:Dziewczyny mam pytanie. Czy mając w poniedziałek pęcherzyk 14mm, jest szansa że urósł on dzisiaj do przynajmniej 18mm? Czuję że dziś miałam owulację, ale boję się że znowu nic nie wyjdzie bo pęcherzyki za małe
A mniej więcej o ile rosły Ci we wcześniejszych cyklach?
-
-
Niki69 wrote:Powtórzę raczej z moczu i zobaczymy co będzie Chociaż i tak jutro miałam iść pobrać krew bo chciałam sprawdzić grupę krwi oraz tarczyce... może po prostu z rana zrobię test Zobaczę co wyjdzie i wtedy zadecyduję czy zrobić beta
Super,bardzo sie cieszeAntoś IVF,Julisia natural
-
Niki69 wrote:Bo mi się ciągle wydaje że ja po prostu widzę to co bym chciała widzieć Nie chcę się nakręcać pozytywnie ale zobaczymy co z tego wyjdzie...Antoś IVF,Julisia natural
-
agnes87 wrote:Dziewczyny mam pytanie. Czy mając w poniedziałek pęcherzyk 14mm, jest szansa że urósł on dzisiaj do przynajmniej 18mm? Czuję że dziś miałam owulację, ale boję się że znowu nic nie wyjdzie bo pęcherzyki za małeAntoś IVF,Julisia natural
-
Paulina_90 wrote:A ile jesteś dni po owu? Czuję że będzie dobrze. Tak wirusy siałam, że musiałam lawinę ciąż za sobą pociągnąć
-
Jagna 75 wrote:tez kiedy zobaczyłam cien a robiłam wieczorem to wziełam to za zwidy,zwłaszcza ze kreska chyba pojawiła sie wiecej niz po 5 minutach.Pytałam meza czy cos widzi a on sam nie wiedział czy cos jest czy tylko mu sie wydaje.Stwierdziłam ze z rana jesli cos jest powinno wyjsc lepiej,tak sie stało.Juz byłam pewna ze jest krecha,wtedy pojechałam na bete.
-
Niki69 wrote:Program wyznaczył mi owulację 15 dnia cyklu jednak to jest na pewno nieprawda ponieważ byłam wtedy na monitoringu i były duże pęcherzyki ale jeszcze nie pękły To był czwartek w poniedziałek w 19 dniu cyklu już była potwierdzona owulacja ciężko mi powiedzieć kiedy dokładnie była owulacja podejrzewam albo w sobotę albo niedzielę czyli 17 lub 18 dzień cyklu. Dziś jest 28dc czyli licząc dajmy na to że to była niedziela to 10dpo
Moja była blada prawdopodobnie 13 i 14 dpo a wyraźna (prawie jak kontrolna) dopiero 19dpo.
Daj znać z ranaBardzo mocno trzymam kciuki
-
Paulina_90 wrote:No to jak jest blada krecha 10dpo to musi być coś na rzeczy
Moja była blada prawdopodobnie 13 i 14 dpo a wyraźna (prawie jak kontrolna) dopiero 19dpo.
Daj znać z ranaBardzo mocno trzymam kciuki
dziękuję za takie wsparcie i zainteresowanie:*
-
Niki69 wrote:Trzymaj kciuki
dziękuję za takie wsparcie i zainteresowanie:*
Powodzenia
-
Sorki ze tak późno, ale już melduje. Maluch ma się dobrze, ma już 5,6 cm, ruszał się na ekranie i pierwszy raz słuchałam jak serduszko bije. Wyniki mam bardzo dobre. Dokładniejszych pomiarów lekarz nie robił bo we wtorek mam usg genetyczne.
CzterolistnaKoniczyna lubi tę wiadomość
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
Jagna 75 wrote:mozliwe ze dzis miał 20...prawdopodobnie dzis albo jutro ovu,ewentualnie gdyby nie rósł szybko to pojutrze,wiec trzy dni serduszek prosze
-
Katka80 wrote:Sorki ze tak późno, ale już melduje. Maluch ma się dobrze, ma już 5,6 cm, ruszał się na ekranie i pierwszy raz słuchałam jak serduszko bije. Wyniki mam bardzo dobre. Dokładniejszych pomiarów lekarz nie robił bo we wtorek mam usg genetyczne.
-
Dziewczyny jesli chciałaby która oglądnąc "in vitro-czekając na dziecko" a nie ma mozliwosci bo np.nie odbiera TLC jak ja albo mieszka za granicą to znalazłam stronke gdzie mozna oglądac weeb.Odcinki są w srody o 20:30
http://weeb.tv/online/tlc
Aniu niestety z satelity mi nie odbierało,wyswietlało sie ze jest dostepny tylko w cyfrowym odbiorze.Szkoda ze dzis przegapiłam,za pózno znalazłam stronke a był 1 odcinek,ale pewnie puszczą raz jeszczeAntoś IVF,Julisia natural