CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
skarbenieq wrote:Dziewczynki, poradzcie proszę.
Biorę tabletki pregna plus jeszcze zanim zaszłam w ciąże.
Czy teraz dodatkowo powinnam do nich dołożyć jeszcze kwas foliowy czy wystarczy juz ta dawka, która jest w witaminach??
moim zdaniem skład ma dobry, wystarczy, jeśli nie masz jakichś niedoborów, ale to trzeba by sprawdzić, np. witaminę D3 czy kwas foliowy
ja w moich ciążach stosuję Matruelle i Pregna DHEA 250
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
CzterolistnaKoniczyna wrote:Dziękuję Agnes
dobra rada z tym oddychaniem. Będę o tym pamiętać
Powiem im jutro, żeby mi przypadkiem nie dawali czegoś rozkurczowego, bo przecież kciuki muszę trzymać!
Powiem Wam, że teraz pierwszy raz moja klinika gra mi trochę na nerwach bo do tej pory nie wiem o której mam jutro to badanie i jak mam się do niego przygotować. Kurcze no nie jestem w stanie tego zrozumieć. Wczoraj zadzwoniłam żeby zapytać czy mogą mi chociaż zdradzić co mam ze sobą mieć itp ale recepcjonistka odmówiła kategorycznie i powiedziała, że będą się ze mną kontaktować dzień przed zabiegiem (czyli dziś). Kurcze nie mam żadnej koszuli nocnej ani szlafroka reprezentacyjnegowięc cholerka chyba pojadę dziś na szybko kupić na wszelki wypadek..
-
Piękne, mam wynik
przedwczoraj było 45,4
dziś jest dumne 102,29
czyli na razie rośnie;)moniaaa_1988, roma, Wedmoczka, Katka80, cookiemonster, agnes87, ojejku, Parsleyek, jatoszka, Amc, Natalia01, syringe, Kinga40, marzusiax, Angie 31, Justyna911 lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Brawo brawo brawo
!!!
mamakejti lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
mamakejti wrote:Piękne, mam wynik
przedwczoraj było 45,4
dziś jest dumne 102,29
czyli na razie rośnie;)
Gratulacje pięknie rośnie. Oby tak dalej
. My z mężem wracamy do przeszłości i się zabezpieczamy póki co
pewnie przez najbliższy rok to wy już wszystkie wtedy zaciazycie
hehe i będę wam kibicować . Fajnie że tyle ciąż się posypało
-
Dzieje się tu trochę.
Agnes87 , ładny wykres, trzymam mocno kciuki za testowanie.
Mamakejti cieszę sie , że beta rośnie.
CzterolistnaKoniczyna oby zabieg był bezbolesny i dał efekt w postaci bąbla.agnes87, mamakejti, CzterolistnaKoniczyna lubią tę wiadomość
VI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
skarbenieq wrote:Dziewczynki, poradzcie proszę.
Biorę tabletki pregna plus jeszcze zanim zaszłam w ciąże.
Czy teraz dodatkowo powinnam do nich dołożyć jeszcze kwas foliowy czy wystarczy juz ta dawka, która jest w witaminach?? -
mamakejti wrote:Piękne, mam wynik
przedwczoraj było 45,4
dziś jest dumne 102,29
czyli na razie rośnie;)
Sis tak trzymać)
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
jatoszka wrote:jak na razie ? ona już bedzie rosła i tyle w tym temacie
jatoszka, daj Boże...po prostu tyle za mną betowych wyników przeróżnych, że chyba do porodu nie będę wierzyć, że się udało....jakiś niedowiarek się ze mnie zrobił, a w sumie ta moja ciąża to czysty cud;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualnymamakejti wrote:Piękne, mam wynik
przedwczoraj było 45,4
dziś jest dumne 102,29
czyli na razie rośnie;)
Pytałaś o metforminę, ja brałam dawkę 2000 i miałam od razu odstawić, bez stopniowego zmniejszania czy cośmamakejti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamakejti wrote:Laseczki Drogie, mam do Was pytanie, czy robiłybyście jeszcze bety? Jeśli tak to ile razy i w jakim odstępie? Myślę o tym, żeby w sobotę znów rano bryknąć do lab., tak po 48 godz od ostatniego badania.....
-
Amc, bardzo dziękuję za Twoje posty, ja się cholernie boję odstawić metę, bo wierzę, że dzięki niej zaszłam, boję się poronienia po odstawieniu, jutro lecę do endo na 10:00 więc wszystko mu wyłożę, a dziś wieczorem do gina - spróbuję wizytę wyłudzić"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"
-
nick nieaktualnyMoja endokrynolog kazała odstawić, ale skonsultuj u swojego lekarza, bo wiadomo każdy przypadek inny. Moja dała mi ten lek dla na skrócenie cyklów i wyrównanie poziomu cukru i insuliny, bo głównie insulina mi szalała, a to blokowało owulki. Trzymam kciuki