CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Meli92 wrote:Dzień dobry !
Jagna jak się czujesz? Masz jakieś bóle jajników/brzucha?
A ty cos odczuwasz?Czujesz sie inaczej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 21:30
Antoś IVF,Julisia natural
-
Judi22 wrote:hej dziewczyny
dawno mnie nie było,ja skończyłam brać 2 cykl leki clo niestety lekarka nie widziała owulacji tylko torbiela ;/ ale tempka nie oczekiwanie skoczyła czy jest to możliwe?Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:tak,brzuch czasami pobolewa i czuje dziwne pulsowanie jakby małe kopniecia nisko po prawej stronie,cos mi to przypomina ale nie chce myslec i nakrecac sie jakimis objawami które moze nic nie znaczą.Poprostu jak brzuch daje znac o sobie to staram sie zwolnic,odpocząc..nie moge byc tak aktywna jak zawsze.Jeszcze 6 dni,wszystko moze sie zdarzyc
A ty cos odczuwasz?Czujesz sie inaczej?
No w koncu, czekalam caly dzien na Twoja odpowiedz hihi
Ja kilka razy czuje takie ciagniecie po lewej stronie Dla mnie to nowosc, bo nigdy przed @ nie mialam zadnych boli czy ciagniec. Moze to przez duphaston? -
MonaLiza wrote:Ale rozumiem, ze ten encorton dostalas z powodu hashimoto, czy z jakiego powodu? Moja endo chyba nie bardzo sie na tym zna. Jedynie gin z kliniki mowil o encortonie, ale to w ciazy. Nie mam czasu czekac na wiyty w klinice wiec musze znalezc kogos tu od reki, kto kuma co nieco. W srode mam hematologa, licze na niego, chociaz on z autoimmunologia niewiele wspolnego ma przeciez. Paść można od ilości tego wszystkiego, lekarzy, badan.
Jagna czyli mozna powiedziec, ze jestes juz w ciazy? Tylko zeby sie utrzymala. Mam nadzieje, ze sie uda, ze wszystko bedzie dobrze. Trzymaj sie tam dzielnie i na pewno bedzie dobrze. No musi byc dobrze !Natalia01, Meli92, MonaLiza lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Meli92 wrote:No w koncu, czekalam caly dzien na Twoja odpowiedz hihi
Ja kilka razy czuje takie ciagniecie po lewej stronie Dla mnie to nowosc, bo nigdy przed @ nie mialam zadnych boli czy ciagniec. Moze to przez duphaston?
Wszystkie takie dziwne objawy mogą byc ciązowe albo wynikiem stymulacji czy łykania progesteronu,dlatego ja je oprostu olewam choc czasem dają mi do myslenia wiec zaraz staram sie bardziej na siebie uwazac.Co ma byc to będzie a na pewno bedzieAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:jestem ostatnio zabiegana,brak czasu na to by w ciągu dnia wejsc na neta,ale powoli juz wszystko sie prostuje,sprawy taty zamkniete,na cmentarzu grób jest juz gotowy,jeszcze kolezanka wróci z urlopu i bedzie luz.
Wszystkie takie dziwne objawy mogą byc ciązowe albo wynikiem stymulacji czy łykania progesteronu,dlatego ja je oprostu olewam choc czasem dają mi do myslenia wiec zaraz staram sie bardziej na siebie uwazac.Co ma byc to będzie a na pewno bedzie
Dobrze, ze ja jutro ide do pracy. Nie bede miala czasu na myslenie. Dzisiaj caly dzien sama siedzialam w domu i juz nie wiedzialam co ze soba zrobic.
-
Angie spełnienia marzeń!
Jagna ja nie czuje jeszcze ruchów ale pewnie kwestia 2 tygodni
Jutro jadę na szkolenie do niedzieli ech jak mi się nie chce
Całuski na cały weekendAngie 31 lubi tę wiadomość
-
AniaStaraczka85 wrote:Angie spełnienia marzeń!
Jagna ja nie czuje jeszcze ruchów ale pewnie kwestia 2 tygodni
Jutro jadę na szkolenie do niedzieli ech jak mi się nie chce
Całuski na cały weekendAntoś IVF,Julisia natural
-
Meli92 wrote:Dobrze, ze ja jutro ide do pracy. Nie bede miala czasu na myslenie. Dzisiaj caly dzien sama siedzialam w domu i juz nie wiedzialam co ze soba zrobic.Antoś IVF,Julisia natural
-
No właśnie Jagna,zwłaszcza ze żadnego ze mnie pożytku bo ja się tylko mogę uczyć,a nie mogę dać siebie jako model bo w ciąży ta metoda jest przeciwskazana:)) ale jest to wazny kurs bo jeśli będę pracować jeszcze w styczniu np.to będę wykonywała tylko te zabiegi bo przy tym mogę sobie siedzieć i niewiele wysiłku mnie to kosztuje:)
-
Dzień dobry Dziewczęta;)
Aniu - dobrego szkolenia;)
Jagna- już wcale nie tak długo do betowania, myk myk i wszystko będzie jasne;)
Czterolistna - czy ja przeoczyłam Twój wpis o wynikach hsg? do raportu!
Stiffi - nie mam clomidu;(
Krew na betę nr 3 spuszczona, teraz robię piernik staropolski na Boże Narodzenie;)
Jak zwykle liczę na Wasze kciukasy;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 11:20
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Raportuję moją betę:
wtorek - 45,4
czwartek - 102,29
sobota - 250,2
no to się trochę uspokoiłam, rośnie chyba normalnie, jak powinno, teraz zrobię betkę za tydzieńsyringe, Wedmoczka, Amc, Justyna911, roma, Natalia01, ana1122, agnes87 lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Raportuję moją betę:
wtorek - 45,4
czwartek - 102,29
sobota - 250,2
no to się trochę uspokoiłam, rośnie chyba normalnie, jak powinno, teraz zrobię betkę za tydzieńmamakejti lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤