CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Na pewne jest ci ciężko. Nawet nie Wiem co ci powiedzieć bo Wiem że żadne słowa tu ci nie pomoga. Bo to jest wielka strata. A twój Tata był na coś chory?
Zasluzyl na taką lekką smierc ale troche za wczesnie odszedł.Dlugo jeszcze bede przezywac te strate choc zycie toczy sie dalejAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Nie,nie chorował na nic sie nie leczył.Rano poszedl do sklepu,spotkal kilku sąsiadów,kolo poludnia połozył sie,zasnàl i juz sie nie obudził.
Zasluzyl na taką lekką smierc ale troche za wczesnie odszedł.Dlugo jeszcze bede przezywac te strate choc zycie toczy sie dalej -
Orbitka wrote:Mamakejti chyba idziemy równo :)mi też się udało w październiku po inseminacji :)gratuluję i oby dalej bylo dobrze.
Orbitka - bosko, cudowna wiadomość! u mnie IUIe kończyły się cb, a teraz kompletne zaskoczenie z cyklu naturalnego;)
ale fajnie, z całego serca grauluję!
no i betę masz wspaniałą, już pierwsza jaka wysoka, ja zaczynam z niższego pułapu, ale mam nadzieję, że tendencja wzrostowa się utrzyma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 17:47
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Witajcie dziewczynki. Ja trochę podenerwowana, bo mój syn pojechał na derby Trójmiasta. Pomimo że mówiłam mu że rożnie może być to się uparł i pojechał , a ja dostanę zawału zanim nie wróci .
Orbitka super, gratulacje ❤Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kinga40 wrote:Witajcie dziewczynki. Ja trochę podenerwowana, bo mój syn pojechał na derby Trójmiasta. Pomimo że mówiłam mu że rożnie może być to się uparł i pojechał , a ja dostanę zawału zanim nie wróci .
Orbitka super, gratulacje ❤
Kinga, faceci chyba muszą mieć swoje męskie, testosteronowe sprawy, a jak trochę niebezpiecznie to tym lepiej;)
spokojnie, zapewne jest z kolegami, nic się nie wydarzy, napisz mu smska, żeby się zameldował i zaparz herbatkę z melisy;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Kinga, faceci chyba muszą mieć swoje męskie, testosteronowe sprawy, a jak trochę niebezpiecznie to tym lepiej;)
spokojnie, zapewne jest z kolegami, nic się nie wydarzy, napisz mu smska, żeby się zameldował i zaparz herbatkę z melisy;)
A tak wogle jak ty się czujesz? Masz już jakieś objawy ciąży?Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kinga40 wrote:No mam nadzieję że wszystko będzie ok. Bardziej się martwię tym co może być po meczu. Ale chyba już taki nasz los że zawsze musimy się czymś martwić.
A tak wogle jak ty się czujesz? Masz już jakieś objawy ciąży?
Nie martw się Kinga na zapas, nie masz wpływu na to co się wydarzy, na bank pogadałaś z synem, jest mądry i wie co się może dziać, wszystko będzie ok
ja jestem po prostu potwornie zmęczona, bo wybudzam się koło 2 w ncy i nie mogę spać, potem nad ranem mogłabym spać, ale inne obowiązki wzywają, więc w ciągu dnia jestem jak zombie, dzisiaj moja mama jest u mnie, więc ogarnęła wnusię, a ja po prostu poszłam spać w dzieńpoza tym to pobolewa mnie brzuch dokładnie jak przed okresem i bolą cycki, kawa nadal mi nie wchodzi jak kiedyś.....
bardzo stresuję się tą ciążą, ale wiem, że ja już na niewiele rzeczy mam wpyw, najchętniej to bym c drugi dzień betowała...i kto wie czy ja jutro znow nie pobiegnę do lab, mam blisko......wiem że to czyste szaleństwo, ale jakoś mnie uspokoi t, że rośnie, po tych moich 5 cb w tym roku......"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Dziewczyny mam do Was pytanie, dziś jest 2 dzień jak biorę clo 2x2 i Lamette 2x1 okropnie boli mnie brzuch taki wzdety jest, najbardziej boli po lewej stronienie pod zebrami. Mialyscie takie dolegliwości?19.09-10.10-31.10 szczepienia allo spadło do 0 ;(
02.2019 - Pasnik immunologia
08.2018 - korekta isthmocele -laparotomia
01.2018- Angelius Provita
alloMLR 13% -> 0
Genotyp KIR-bx - implantacyjne są
ANA2 1:100 typ-ziarnisty,
NK 5% - test IMK
Subpopulacja limfocytów,
anty-TPO 0,38. anty-TG 0,82
homocysteina było 8,20->9,20
Prolaktyna 22
kwas foliowy 13,73ng/ml
wit d 44,5mg/ml
Tsh 1,422 Ft3 2,52 Ft4 1,09
Wolny testosteron 1,48 pH/ml
p/c przeciw kardiolipinie - ujemne
p/c p.antygenom jajnika - ujemne
p/c p. plemnikom,
17-prog 2,17 -> 1,52
Dhea-s- 449 -> 413 - za wysokie
SHBG- 15,32 za niskie - min 32,
Androstendion 1,81 ng/ml
Mycoplasma, ureoplasma, gbs, chlamydia, insulina, glukoza, Laparoskopia x2 , histero, toxo IgG,IgM, rózyczka,
Mąż - test MAR, HBA, SCA, defragmentacja - ok
Syn ur w 2011 ciąża naturalna - od tego czasu beta nie drgnęła -
mamakejti wrote:Nie martw się Kinga na zapas, nie masz wpływu na to co się wydarzy, na bank pogadałaś z synem, jest mądry i wie co się może dziać, wszystko będzie ok
ja jestem po prostu potwornie zmęczona, bo wybudzam się koło 2 w ncy i nie mogę spać, potem nad ranem mogłabym spać, ale inne obowiązki wzywają, więc w ciągu dnia jestem jak zombie, dzisiaj moja mama jest u mnie, więc ogarnęła wnusię, a ja po prostu poszłam spać w dzieńpoza tym to pobolewa mnie brzuch dokładnie jak przed okresem i bolą cycki, kawa nadal mi nie wchodzi jak kiedyś.....
bardzo stresuję się tą ciążą, ale wiem, że ja już na niewiele rzeczy mam wpyw, najchętniej to bym c drugi dzień betowała...i kto wie czy ja jutro znow nie pobiegnę do lab, mam blisko......wiem że to czyste szaleństwo, ale jakoś mnie uspokoi t, że rośnie, po tych moich 5 cb w tym roku......Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤