CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia01 wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie, dziś jest 2 dzień jak biorę clo 2x2 i Lamette 2x1 okropnie boli mnie brzuch taki wzdety jest, najbardziej boli po lewej stronienie pod zebrami. Mialyscie takie dolegliwości?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 21:57
Antoś IVF,Julisia natural
-
MonaLiza dzièkuje,niestety nie mozna zmienic czegos co juz jest napisane,kazdy ma swoje przeznaczenie i chocby czlowiek zmieniał wszystko to i tak nie uniknie tego co ma sie stac.Ja równiez ide róznymi drogami,zmieniam cos,walcze ale i tak zajde w ciàze wtedy kiedy mam byc,nie wczesniej.Nasze zycie jest zaplanowane z góry,trzeba sie z wszystkim zmierzyc,pogodzic sie z tym co jest.Jesli ciàzy nie bedzie bede dązyc dalej w tym kierunku,wierze w to ze kiedys bede.
MonaLiza lubi tę wiadomość
-
Kinga i na tym wlasnie polega rola matki,cale zycie mamy trząś sie o swoje dzieci.
Ja jeszcze ich nie mam ale mam siostre 15lat mlodszą ktorą wychowalam,ma obecnie prawie 27 lat a ja jak kura nad jajkiem czuwam.Robi rzeczy o których wole nie wiedziec,rzeczy niebezpieczne..czasem mnie wtajemnicza to potem az spac nie moge,zakazuje ale ona juz dorosla wiec co ja moge.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 22:19
-
Jagna 75 wrote:Kinga i na tym wlasnie polega rola matki,cale zycie mamy trząś sie o swoje dzieci.
Ja jeszcze ich nie mam ale mam siostre 15lat mlodszą ktorą wychowalam,ma obecnie prawie 27 lat a ja jak kura nad jajkiem czuwam.Robi rzeczy o których wole nie wiedziec,rzeczy niebezpieczne..czasem mnie wtajemnicza to potem az spac nie moge,zakazuje ale ona juz dorosla wiec co ja moge.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
nick nieaktualny
-
Hej Kochane,
Melduję się po HSG, miałam w piątek. Powiem szczerze, że bolało cholernie, ale na szczęście trwało tylko chwilę. Przed badaniem dostałam czopek tramal, który zaczął działać dłuższą chwilę po badaniu, ból był mocniejszy niż podczas miesiączki. Chyba mam po prostu niski próg bólu. W każdym razie, najważniejsze, że jajowody drożne. Trochę mnie martwi, że nic nie napisali o macicy. Nieraz czytałam, że dziewczyny miały coś o niej napisane a mi lekarz jedynie powiedział, że to badanie, które nie daje pełnego obrazu i że jajowody drożne. Trochę mnie to zmartwiło bo oczywiście już mam myśli, że może z macicą coś jest nie tak.
Miałam też w piątek wieczorem monitoring. Jedno jajko około 13mm, w środę idę na kolejny podgląd i na zastrzyk z pregnylu. Teraz mamy zakazale od środy zaczynamy
-
vittani wrote:Witam wszystkie starajace sie
Powiedzcie mi czy biorac pierwszy raz Clo mialyscie pozno owu? Ja jestem w 18dc i po owu ani sladu mimo brania Clo.
Ktos cos wie na ten temat? -
CzterolistnaKoniczyna wrote:Hej Kochane,
Melduję się po HSG, miałam w piątek. Powiem szczerze, że bolało cholernie, ale na szczęście trwało tylko chwilę. Przed badaniem dostałam czopek tramal, który zaczął działać dłuższą chwilę po badaniu, ból był mocniejszy niż podczas miesiączki. Chyba mam po prostu niski próg bólu. W każdym razie, najważniejsze, że jajowody drożne. Trochę mnie martwi, że nic nie napisali o macicy. Nieraz czytałam, że dziewczyny miały coś o niej napisane a mi lekarz jedynie powiedział, że to badanie, które nie daje pełnego obrazu i że jajowody drożne. Trochę mnie to zmartwiło bo oczywiście już mam myśli, że może z macicą coś jest nie tak.
Miałam też w piątek wieczorem monitoring. Jedno jajko około 13mm, w środę idę na kolejny podgląd i na zastrzyk z pregnylu. Teraz mamy zakazale od środy zaczynamy
)) nie martw się, ciesz się ze jajowody drozne
-
Dzięki Aniu. Masz zdecydowaną rację
Taki ze mnie typ przewrażliwca, ale trzeba się hamować
Z tego, że jajowody są drożne cieszę się przeogromnie, naprawdę -
Dzień dobry,
ja jednak na betę nie pobiegłam, bo mam za dużo roboty;( siedzę i stukam w klawiaturę..
Czterolistna - najważniejsze, że jajowody drożne! teraz tylko w blokach startowych na sex czekać
vittani - ja miałam owulację po CLO zawsze (czyli dwa razy) koło 13 dc, takie jest moje doświadczenie
życzę nam wszystkim dobrego dnia!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
vittani wrote:Witam wszystkie starajace sie
Powiedzcie mi czy biorac pierwszy raz Clo mialyscie pozno owu? Ja jestem w 18dc i po owu ani sladu mimo brania Clo.
Ktos cos wie na ten temat?
Byl jakis dominujący pęcherzyk?
Ja naturalne cykle mam 29-30dni,po clo jesli bralam od 5 dnia cyklu to ovu mialam w 16dc a kiedy bralam od 3dc to ovu mialam 14dc.Jakie masz swoje normalne cykle?Antoś IVF,Julisia natural
-
Czterolistna czasem jak bolalo to moglo byc cos lekko przypchane i przepchali kontrastem wiec jest bardzo dobrze.Co do hsg to ono tak bardzo nie wyjasni stanu twojej macicy,trzeba by pewnie laparo robic albo jeszcze inne badanie histeroskopia czy cos podobnego tak mi sie wydaje,hsg raczej skupia sie na droznosci.Wiadome ze cos tam po drodze mają jakis obraz ale to tak ogolnie.Moze nie masz sie czym martwic,lekarze z pewnoscią dobrze zrobili badanie teraz masz troszku zwiekszone szanse na ciąze przy takim posprzątaniu jajowodówAntoś IVF,Julisia natural
-
Meli92 wrote:Dzień dobry!
U mnie dzisiaj słaby humor,coś nawkrecalam sobie, że już tyle dni po i nie mam żadnych objawów to na pewno okres dostanę.
Wczoraj chyba radar fotkę mi zrobił. Ciekawe ile przyjdzie do zapłaty.
Ja hak byłam w ciąży to zaczęłam miec objawy dopiero około półtora miesiąca po poczęciu także jeszcze nic straconego :*
Aniołek [*]
Nasza Księżniczka [*]
Kocham Was moje Dzieciaczki całym sercem :* -
Pamiętacie mój cykl bezowulacyjny?...
Dziś 11dpo, beta 56, prg 36 (suplementuję pewnie stąd taka wartość). W moim przypadku to jeszcze o niczym nie świadczy - po trzech biochemicznych podchodzę z pokorą i stąd potrzebuję każdej dobrej myśli, wsparcia i wiary, że tym razem będzie dobrze. Z góry Wam za to Dziewczyny dziękuję:-*CzterolistnaKoniczyna, mamakejti, roma, Kinga40, nevergiveup, moniaaa_1988, Wedmoczka, ana1122, Misia 69, Asia87 lubią tę wiadomość
-
Cookie!! Matko boska, gratulacje kochana
!! Cudowna wiadomość
kciuki trzymam niesamowicie mocno za piękny przyrost
cookiemonster lubi tę wiadomość
-
cookiemonster wrote:Pamiętacie mój cykl bezowulacyjny?...
Dziś 11dpo, beta 56, prg 36 (suplementuję pewnie stąd taka wartość). W moim przypadku to jeszcze o niczym nie świadczy - po trzech biochemicznych podchodzę z pokorą i stąd potrzebuję każdej dobrej myśli, wsparcia i wiary, że tym razem będzie dobrze. Z góry Wam za to Dziewczyny dziękuję:-*
O jacież! Cookie! Tak się cieszę! Toż ja miałam pierwszą betę 45,4, skarbie, toż to ciąża jak nic!!!!! Cudownie! Oczywiście że trzymam kciuki, trzymajmy nawzajem za siebie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 15:24
cookiemonster lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."