CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowiem tak napewno nawet jak by sie udalo to i tak bede starac sie o Hanie...chyba ze osrodek bedzie cos mial do tego ze np jednak jestem w ciazy i ze sa rodziny bezdzietne bo tez tak moze byc ...ale wiem ze sie nie poddam...a stres minie to i moze ja sie odblokuje ...
-
nick nieaktualny
-
Odchodzę od zmysłów dziś (( Dzis 30dc, i dzień planowanej @, ale na razie cisza.... Do jutra poczekam. Wczoraj spadek temp. z 37 do 36,8, dzis poszła w górę i wrociła do poziomu 37 (mierzyłam po przebudzeniu), chwilę po leżeniu w łóżku na termometrze 36,9. Moje przeczucie mowi mi ze nic z tego
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
W sumie niekoniecznie sie utrzymuje, bo wczoraj spadła do 36,8, a podobnie mialam dwa cykle wczesniej o @ zawitała. No zobaczymy, ale jakos sceptycznie podchodze do tego, a nie wiem czy to dobrzeDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Głupia jestem!!! Mogłam zrobić dziś rano test, a tak żyje cały dzień w stresie Rano obudził mnie ból jak na @ i pomyslałam ze lada moment się pokaże @, a u nadal cisza, piersi boleć przestały a to raczej tez zły znak. Analizuje wszystko i do żadnych wniosków nie doszłam.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
wiem o czym mówisz, ja w tym cyklu tak podchodziłam przez co bezobjawowo i bezdepresyjnie przyjęłam @ jak przyszła:)
no to czekam niecierpliwie na to co u Ciebie słychać.
a jak się zachowywała u Ciebie temperatura po 10 dniu po owulacji? lekko spadała czy się utrzymywała wysoko? podobno najważniejsze temperatury są po 10 dniu po owulacji. -
Szczerze powiem, że nie miałam czasu mierzyć W tym cyklu moja owu była w 15, a 16dc. Temp zaczełam znowu mierzyć w 27dc, żeby zobaczyć czy spada itd.Jest podwyższona bo przed owu temp byłą 36,5Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
U mnie to już 3 cykl z CLO i 4 z potwierdzona owu. Wiarze z nim nadzieję, ale nic na siłę. U mnie z piersiami jest dziwnie. Zawsze bolały tak około 5 dni przed @ i przestawaly boleć w dniu @. Teraz piersi już nie bolą jak wczoraj a @ brak. Chce już jutrzejszego dnia żeby wszystko sie wyjaśniłoDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
nick nieaktualnySysia jesli jestes to test wyjdzie w 30 dc nawet teraz...
nie zamierzam wiecej probowac inseminacji nie chodzi o koszta bardziej o moja psychike ktora sie nakrecala tak kochanie musi sie udac i dupa blada.....
zrobilam dzis prolaktyne z obciazeniem i taka zwykla...wymazy troszke chujo..wyszly gin przepisal globulki mowi ze to od antybiotykow ostatnio,...i dla niego nie sa zle...
nie moge przestac myslec o Hani..dzis kupilam sukieneczke i czapeczke ....taka na roczek moze to do tego czasu...jak nie to dostanie od dobrej cioci....nawet nie wiecie jaka radosc sprawilo mi przebywanie w tym sklepie ...tylko troche przykro jak pani pow ile cora ma miesiecy a ja miesiac ale jeszcze nie jest moja..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 20:35
Sysiaaaaa, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiesz co pow ze zalezy im jak najszybciej aby dziecko dostalo dom tylko ze musimy przejsc psychologa i szkolenia z nim ...na poczatku bedziemy przychodzic tam ...uczyc sie jak postepowac z takim dzieckiem nikt nie pow nam ile dokladnie...noo i jeszcze musimy pokoj przygotowac... Miesiac czekalismy na opinie...o nas....tak naprawde nie wiadomo czy Hania bedzie z nami bo nie jestesmy jedna tylko para jest 4 dzieci takich po pare miesiecy i ona 5 tyg...pow mi ze moze pol roku do roku tak a potem takie wizyty w domu ...wiadomo czy dziecko ma warunki...tak naprawde po przejsciu szkolenia i tego wszystkiego dopiero mozemy stac sie potencjalnymi rodzicami o staranie dluga droga i dokumenty...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 21:40