X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tak napewno nawet jak by sie udalo to i tak bede starac sie o Hanie...chyba ze osrodek bedzie cos mial do tego ze np jednak jestem w ciazy i ze sa rodziny bezdzietne bo tez tak moze byc ...ale wiem ze sie nie poddam...a stres minie to i moze ja sie odblokuje ...

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara a Ty podchodziłaś do inseminacji?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 lata temu 3 razy ....i bez powodzen miesiac po inseminacji zaszlam w ciaze niestety poronilam... W 2010 ciaza martwa 2012 poronienie i 2013 tez niestety...

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rany...no to nie doczytałam o tych inseminacjach...
    a nie chciałabys jeszcze spróbować?? wiem że to kosztowne. a co ile mozna takie inseminacje robic?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odchodzę od zmysłów dziś :((( Dzis 30dc, i dzień planowanej @, ale na razie cisza.... Do jutra poczekam. Wczoraj spadek temp. z 37 do 36,8, dzis poszła w górę i wrociła do poziomu 37 (mierzyłam po przebudzeniu), chwilę po leżeniu w łóżku na termometrze 36,9. Moje przeczucie mowi mi ze nic z tego :(

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sysia jak Ty masz taką temperaturę to bym sie zastanowiła czy to nie ciąza, w dniu spodziewanej miesiączki. robiłaś test??

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie robiłam, poczekam do jutra, ale nie nastawiam sie. Czas pokaże

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok to daj znać:) bo jak się utrzymuje to przecież dobrze:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie niekoniecznie sie utrzymuje, bo wczoraj spadła do 36,8, a podobnie mialam dwa cykle wczesniej o @ zawitała. No zobaczymy, ale jakos sceptycznie podchodze do tego, a nie wiem czy to dobrze

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głupia jestem!!! Mogłam zrobić dziś rano test, a tak żyje cały dzień w stresie :( Rano obudził mnie ból jak na @ i pomyslałam ze lada moment się pokaże @, a u nadal cisza, piersi boleć przestały a to raczej tez zły znak. Analizuje wszystko i do żadnych wniosków nie doszłam.

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem o czym mówisz, ja w tym cyklu tak podchodziłam przez co bezobjawowo i bezdepresyjnie przyjęłam @ jak przyszła:)
    no to czekam niecierpliwie na to co u Ciebie słychać.
    a jak się zachowywała u Ciebie temperatura po 10 dniu po owulacji? lekko spadała czy się utrzymywała wysoko? podobno najważniejsze temperatury są po 10 dniu po owulacji.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze powiem, że nie miałam czasu mierzyć :( W tym cyklu moja owu była w 15, a 16dc. Temp zaczełam znowu mierzyć w 27dc, żeby zobaczyć czy spada itd.Jest podwyższona bo przed owu temp byłą 36,5

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Magdzialenka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pierwszy cykl z clo chyba poszedł na straty ;( przestały boleć piersi (zawsze bolą od owu) a to znak że za trzy cztery dni przyjdzie @ :(

ukdywn15f5oepb6t.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to już 3 cykl z CLO i 4 z potwierdzona owu. Wiarze z nim nadzieję, ale nic na siłę. U mnie z piersiami jest dziwnie. Zawsze bolały tak około 5 dni przed @ i przestawaly boleć w dniu @. Teraz piersi już nie bolą jak wczoraj a @ brak. Chce już jutrzejszego dnia żeby wszystko sie wyjaśniło

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Magdzialenka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaa kiedyś musi być dobrze

ukdywn15f5oepb6t.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak to fakt :) "jutro będzie lepsze dziś"

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysia jesli jestes to test wyjdzie w 30 dc nawet teraz...
    nie zamierzam wiecej probowac inseminacji nie chodzi o koszta bardziej o moja psychike ktora sie nakrecala tak kochanie musi sie udac i dupa blada.....

zrobilam dzis prolaktyne z obciazeniem i taka zwykla...wymazy troszke chujo..wyszly gin przepisal globulki mowi ze to od antybiotykow ostatnio,...i dla niego nie sa zle...

nie moge przestac myslec o Hani..dzis kupilam sukieneczke i czapeczke ....taka na roczek moze to do tego czasu...jak nie to dostanie od dobrej cioci....nawet nie wiecie jaka radosc sprawilo mi przebywanie w tym sklepie ...tylko troche przykro jak pani pow ile cora ma miesiecy a ja miesiac ale jeszcze nie jest moja..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 20:35

Sysiaaaaa, kapturnica lubią tę wiadomość

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara masz kolejny cel w życiu :) przynajmniej na to masz choć trochę wpływu

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Magdzialenka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara a jak wygląda procedura, długo będziecie czekać na Hanię?

ukdywn15f5oepb6t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co pow ze zalezy im jak najszybciej aby dziecko dostalo dom tylko ze musimy przejsc psychologa i szkolenia z nim ...na poczatku bedziemy przychodzic tam ...uczyc sie jak postepowac z takim dzieckiem nikt nie pow nam ile dokladnie...noo i jeszcze musimy pokoj przygotowac... Miesiac czekalismy na opinie...o nas....tak naprawde nie wiadomo czy Hania bedzie z nami bo nie jestesmy jedna tylko para jest 4 dzieci takich po pare miesiecy i ona 5 tyg...pow mi ze moze pol roku do roku tak a potem takie wizyty w domu ...wiadomo czy dziecko ma warunki...tak naprawde po przejsciu szkolenia i tego wszystkiego dopiero mozemy stac sie potencjalnymi rodzicami o staranie dluga droga i dokumenty...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 21:40

‹‹ 210 211 212 213 214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ