CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Zastanawiam się, czy poniedziałek jest odpowiedni na kolejny monit boję się, że nadal nie będę wiedzieć kiedy pękną nie wiem już sama czy może zaufać termometrowi
-
nick nieaktualny
-
Wolałabym żeby same pękły tylko nie wiel kiedy luteine mam wziąść do gina nie mam szans sie dostać moge tylko prywatnie leciecbna usgSysiaaaaa wrote:A chcesz coś na pęknięcie czy liczysz, że same pękną ?
-
Ania1986 wrote:Asia moim zdaniem to przy takiej konskiej dawce i juz w 16 dniu cyklu to jajeczka sa za małe..ale trzeba miec nadzieje ze ruszą albo niech ci gin jakis zastrzyk wspomagajacy da na rosniecie
Mam juz max wszystkiego a szału nie ma i clo i plastry i luteina po owulce tylko kiedy musze na temperatury bacznie spoglądać z drugiej strony to jak endo mam na 11 to niewiem czy powinnam wogule brać luteine -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale dziewczyny brały chyba menopur i gonal na rosniecie jak clo nie dawalo radyJoanna0071 wrote:Mam juz max wszystkiego a szału nie ma i clo i plastry i luteina po owulce tylko kiedy musze na temperatury bacznie spoglądać z drugiej strony to jak endo mam na 11 to niewiem czy powinnam wogule brać luteine
-
nick nieaktualnyo kurcze to duzo:( moze kochana w tym sek ze sie nie udawało? dostałas bromka to Ci spadnieMadziara wrote:Hey ...
odebralam Prolaktyne i jest 552,8 mIU/l a po obciazeniu 6541 wiec za wysoka tak czy tak...wiec Bromergon przepisal....
a w jakiej dawce 0,5 czy 1?
-
A wszystko w dupsko jeza jednym slowem dziewczyny..Nie zamierzam siadac i wyc(chociaz przed snem troche powyłam) tylko chyba wezme sie za to cholerstwo..dieta z hashimo jest dosc radykalna ale podobno daje super efekty w bardzo krotkim czasie..usuwa sie z jadlosp[isu produkty drazniace zapalnie czyli dieta (bezmleczna jesli chodzi o krowie produkty , bezglutenowa , bez roslin kapustnych )no i jeszcze bezcukrowa bo PCOS...

-
Ja wam powróżę widzę dzidzię u każdej z Nas tylko pod warunkiem, że każda w tą przepowiednię mocno uwierzy to się spełni to siła perswazji i podświadomości jak czegoś bardzo chcesz to logika nawet nie jest w stanie nic wytłumaczyć więc dziewczyny wierzymy a moją przepowiednię
Sysiaaaaa, Madziara lubią tę wiadomość
-
Tak 3ci tydzien mam metformine bo pecherzyki wyhamowywaly rosniecie no i poziomek cukru w wyzszym pulapie..Z cukrem nie problem bo jakos bardzo latwo przy metforminie mi poszlo jego odstawienie ale teraz zaczna sie schody ehh..to co stanowilo moje podst pozywienie okazuje sie ze wywoluje wlasnie reakce immunologiczne uwielbiam kapuste pod kazda postacia brokuly kalafiory ser bialy , mlekojogurty a teraz???teraz to moge zapomniec o tym Gorzej ze ceny mleka i produktow kozich to zdzierstwo normalnie 6zl za pol litra mleka??powariowali.Zakup kozy sie szykuje na wiosne zamienie sie w agrorolniczke....Sysiaaaaa wrote:A przy PCOS masz wysoka glukoze? Popros o merformax bo zmniejsza poziom cukru we krwi i poprawia owu. Ja też mam PCO i mam ładne owu po tym i CLO. Chyba ze już łykasz
Sysiaaaaa lubi tę wiadomość