CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Zastanawiam się, czy poniedziałek jest odpowiedni na kolejny monit boję się, że nadal nie będę wiedzieć kiedy pękną nie wiem już sama czy może zaufać termometrowi
-
nick nieaktualny
-
Sysiaaaaa wrote:A chcesz coś na pęknięcie czy liczysz, że same pękną ?
-
Ania1986 wrote:Asia moim zdaniem to przy takiej konskiej dawce i juz w 16 dniu cyklu to jajeczka sa za małe..ale trzeba miec nadzieje ze ruszą albo niech ci gin jakis zastrzyk wspomagajacy da na rosniecie
Mam juz max wszystkiego a szału nie ma i clo i plastry i luteina po owulce tylko kiedy musze na temperatury bacznie spoglądać z drugiej strony to jak endo mam na 11 to niewiem czy powinnam wogule brać luteine -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJoanna0071 wrote:Mam juz max wszystkiego a szału nie ma i clo i plastry i luteina po owulce tylko kiedy musze na temperatury bacznie spoglądać z drugiej strony to jak endo mam na 11 to niewiem czy powinnam wogule brać luteine
-
nick nieaktualnyMadziara wrote:Hey ...
odebralam Prolaktyne i jest 552,8 mIU/l a po obciazeniu 6541 wiec za wysoka tak czy tak...wiec Bromergon przepisal.... -
A wszystko w dupsko jeza jednym slowem dziewczyny..Nie zamierzam siadac i wyc(chociaz przed snem troche powyłam) tylko chyba wezme sie za to cholerstwo..dieta z hashimo jest dosc radykalna ale podobno daje super efekty w bardzo krotkim czasie..usuwa sie z jadlosp[isu produkty drazniace zapalnie czyli dieta (bezmleczna jesli chodzi o krowie produkty , bezglutenowa , bez roslin kapustnych )no i jeszcze bezcukrowa bo PCOS...
-
Ja wam powróżę widzę dzidzię u każdej z Nas tylko pod warunkiem, że każda w tą przepowiednię mocno uwierzy to się spełni to siła perswazji i podświadomości jak czegoś bardzo chcesz to logika nawet nie jest w stanie nic wytłumaczyć więc dziewczyny wierzymy a moją przepowiednię
Sysiaaaaa, Madziara lubią tę wiadomość
-
Sysiaaaaa wrote:A przy PCOS masz wysoka glukoze? Popros o merformax bo zmniejsza poziom cukru we krwi i poprawia owu. Ja też mam PCO i mam ładne owu po tym i CLO. Chyba ze już łykasz
Sysiaaaaa lubi tę wiadomość