CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny, dołączam do wątku clo, ponieważ luty będzie moim pierwszym cyklem na stymulacji staram się dopiero od stycznia, jednak od listopada nie miałam owulacji w związku z tym lekarz od razu zainterweniował... dodatkowo mam przepisany zastrzyk pregnyl po monitoringu. trzymam za wszystkie kciuki i mam nadzieje, że się uda
-
nick nieaktualny
-
EwkA29 wrote:szukam koleżanki która też stara się tak jak ja i czasem będzie miała ochote pogadac żeby nie być samemu z tym wszystkim[/QUOTE
To witaj w klubie wszystkie tu po to jesteśmy:-) -
Czesc nowym dziewczynom przy PCO czasami spadek wagi o 10% przywraca normalną owu więc dieta fajna rzecz. Ja schudlam prawie 10 kg w 3 miesiące
Jutro 5 dc i wizyta w klinice. Jutro konsultacja z lekarzem który będzie mnie prowadził do IUI. Martwię sie tym wszystkim co powie, co znowu zobaczy. Jutro powinnam wziąć kolejna dawkę CLO ale zobaczymy co powie. Po wizycie najprzyjemniejsza część lutego czyli wyjazd w góry mogłabym tam mieszkać na zawszeDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnyja na razie nie chudnę niestety ;/ ale też nadwagi nie mam więc pewnie spadek będzie powoli. odrzuciłam cukier, słodycze, białe pieczywo, ziemniaki... podziwiam długodystansowe staraczki, ja jak usłaszyłam pcos prawie zasłabłam a dopiero zaczęłam starania i już brak mi sił na te wizyty ;/
-
Robotka1 wrote:hej:) ja drugi cykl z clo:)
ale clo bez monitoringu to aż się dziwię i pewnie nie tylko ja....
Joasiu no a jak tam u Ciebie?
chętnie sobie porozmawiam bo jutro mam wizyte i pewnie pregnyl pojutrze:)
U mnie kolejna lipa wyrosła ja chyba las zasieję lipny hehe, ale dziwie się, że jeszcze humor mam trafiłam dziś na gina starej daty wiecie każda w 14 dc jajeczkuje i wogule na kompie to litera szukał. Wiem tylko że jajka są ale nie wiem jakie endo 10 a płynu w zatoce nie ma. Gin stwierdził, że teraz to nie jest w stanie stwiedził czy owu bedzie czy byla pewnie nie wie o czymś takim jak ciałko żółte niewiem teraz juz nic kiedy mam luteine wziąść? Zwarjować ide myśleć muszę za lekarzy jak zawsze zresztą. -
EwkA29 wrote:czy ktos tak jak ja nie ma monitoringu przy clo
Hehe ja mam tylko jak wojnę zrobie albo poszukam przychodni gdzie mają usg ale najczesciej to prywatnie latam . -
Pierwszy biore po dwie od trzeciego do siudmego dc i plastry systen 50 w pierwszy i czwarty dzień cyklu i szału nie ma
-
Madziara wrote:A ja wiedzialam ze tak bedzie Bo gin mi pow ze cykl bezowulacyjny...i Nic z tego nie bedzie...wiec nie mialam zludzen Tu...
Dobry news dnia to taki ze od piatku mam3kg mniej na liczniku...chyba dieta hashowo-pcosowa dziala w polaczeniu z hormonami tarczycy...oby jeszcze wiecej lecialo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 16:33