CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:tak mnie ciekawi ilu procentowy odsetek po clo jest owulek w14dniu lub wczesniej....i zeby mozna bylo wiedziec dokladnie jaki dzien przypadnie...U mnie jak okres sie nie pospieszy chyba bede musial wczesniej clo zaczac brac niz lekarz mowil....
Podobno dobrze brac od 3 ja biore po 2 i jakos dupy nie urywa:-) moze od 2 powinnam brac:-) -
kapturnica wrote:widzialam na clo owulke w 20dniu wiec chyba mozliwa...
Ale potwierdzona monitoringiem czy temperatura? Ja juz w moja temperaturę nie wierze w kulki ze mna gra:-) -
no chyba na monicie bo laska miala zakonczony cykl zielono....wiec nic straconego..mi kazal od 5tego do9tego bo mi rosly ale zamieraly z jakicha=s wzgledow same...dzis juz 10ty a moj malz 23przyjezdza i tylko do1marca jest..wiec mnie czas goni..pewnie wezme od3ciego ...bo juz zaczynam schizowac ze plana na okres mialam na dzis a tu sobie mozna zaplanowac peierdnac a sie zesrasz ehh
Asiu a ty czemu clo bierzesz?? -
Po 10 latach na anty nie jajeczkowałam od wrzesnia sie staramy a może @ do ciebie nie przyjdzie:-)
-
Kurcze to moze niech listy pisze w bombelkowej kopercie i priorytetem . Oczywiscie żatuje i rozumiem tylko powiem Ci cos o czym wiesz . Jak bedziesz sie stresowac to opóżnisz @ tez tak mialam
-
no jeszcze jak licze dni ile do przyjazdu plus czas pobytu to jeszcze nie jest tak zle ihih tyle mnie cieszy ze mial by juz na ten tydzien i byloby po ptokach juz....a tak to ..czekam...pocieszam sie ze sluz sie zmienil juz nie ejst taki jak po lutku wiec moze czerwonka idzie tylko sie jej nogi placza po drodze...no a jak nie dojdzie na czas to next time w kwietniu....Moje nerwy nawet by nic nie daly wezme goraca kapiel jak wczoraj zzrobilam..ruszylo torbuel to moze ruszy okres ihihi
-
no o dodałyście mi trochę wiary jak po 21dc będzie lipa to już stawiam na kolejny cykl kurcze tylko tempka mi została bo na usg juz szans nie mam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny