CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:stwierdzil ze nie zamierza mnie w lozku szukac i waclawa obijac iihhiih,,, a na powaznie to 10kg z radoscia pozegnam...
-
Współczuję my kobitki to mamy tych narządów nawsadzane a faceci tylko jadra to nie fer:-)
-
Joanna0071 wrote:Ja jak schudłam 20 to powiedział, że na rusztowanie nie lubi wchodzić
-
nick nieaktualnyEwkA29 wrote:czy ktos tak jak ja nie ma monitoringu przy clo
ja mam monitoring w 12-14 dc oraz kilka dni pózniej po pregnylu aby sprawdzić czy pęcherzyk pękł. nie wiem, w sumie ekspertką to nies jestem, ale chyba warto mieć monitoring żeby wiedzieć czy clo coś daje.
-
Asia rzeczywiście na jakiegoś dziadziusia trafiłaś
ja bym nie wzięła CLO bez monitoringy i bez wiedzy co się tam dzieje.....
przecież mogą być problemy jak nie pękną albo w ogóle nie wiadomo kiedy pękną.....
ja to nie przejmuję się wagą BMI mam w normie więc nie panikuje hehe -
Monit to podstawa przy stymulacji ale nasi lekarze zwoje pacjętki mają głęboko w poszanowaniu i tak to wygląda a nie inaczej.
-
Robotka1 wrote:Asia rzeczywiście na jakiegoś dziadziusia trafiłaś
ja bym nie wzięła CLO bez monitoringy i bez wiedzy co się tam dzieje.....
przecież mogą być problemy jak nie pękną albo w ogóle nie wiadomo kiedy pękną.....
ja to nie przejmuję się wagą BMI mam w normie więc nie panikuje hehe
Poczekam narazie maksymalnie tyle ile moge z luteiną cykl nie powinien przekraczac
35 dni to wiem i narazie poserduszkuje jeszcze dla pewności kurcze tak jak patrze na moj wykres to nie zależnie od tego kiedy była albo kiedy będzie to z czase współżycia powinno być u mnie ok -
nick nieaktualnyJoanna0071 wrote:Monit to podstawa przy stymulacji ale nasi lekarze zwoje pacjętki mają głęboko w poszanowaniu i tak to wygląda a nie inaczej.
ja się bardzo cieszę, że mój jest ok. od razu reakcja i monitoring. jak tylko powiedziałam, że chcemy się starać a nie mam owulacja tak mi się wydaje, zalecił cały pakiet badań i dzięki temu jestem od lutego na stymulacji. powiedział, że nie ma co czekać i starać się naturalnie bez wspomagania bo ciężko będzie wcelować się w owulacje -
nick nieaktualnykiniaczek84 wrote:ehh..ja znowu nie w temacie u mnie cisza i spokój dzis 20 dc dzieci raczej z tego nie bedzie wiec nie pozostaje mi nic innego jak czekac na @ i od nowa polska ludowa czyli clo i dodatkowo w tym cyklu pregnyl
ja będę miała od razu pakiet clo i pregnyl... mam nadzieje że to pomoże. z monitoringu od grudnia wynika, że pęcherzyk rośnie ale nie pęka... także pregnyl z miejsca kazał mi brać -
Miśkaa wrote:ja będę miała od razu pakiet clo i pregnyl... mam nadzieje że to pomoże. z monitoringu od grudnia wynika, że pęcherzyk rośnie ale nie pęka... także pregnyl z miejsca kazał mi brać
ja mam podobnie pecherzyk rosnie bardzo okazały ale nie pęka wiec niestety tym razem pregnyl gin przepisała mam nadzieje ze tym razem sie udaMiśkaa lubi tę wiadomość
-
Masakra myslałam, że szybciej będę jajeczkować a tu znowu problemy mam nadzieję, że kolejny cykl bedzie lepszy. Stanę na rzęsach ale monitoring załatwię udusze gina