CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
dobry trening podniesiesz ciśnienie nieraz skutkuje bo kilku kaw nie polecam niektórzy uważają, ze dobry sex ale odpada więc ci powiem, że jeszcze masz opcję alkohol podobno niektórym przyspiesza
-
no wlasnie czytam o popopirynie jak jakas laska tydzien po5szt lykala i guzik nie przyszla..wiem ze ciepla kapiel pomaga bo rozrzedza krew..w sumie mam zamiar dzis powtorzyc taka jak wczoraj..ta wywolala pekniecie torbielki to moz enastepna okres ihhiih..Oj zeby mozna byloo wszystko tak sobie zaplanowac dziewczyny byloby superr
-
a tak w zasadzie to sama pewnie decyduje kiedy przyjdzie zrób dobre ciasto dla cioci to przyjedzie
-
Joanna0071 wrote:dobry trening podniesiesz ciśnienie nieraz skutkuje bo kilku kaw nie polecam niektórzy uważają, ze dobry sex ale odpada więc ci powiem, że jeszcze masz opcję alkohol podobno niektórym przyspiesza
-
Joanna0071 wrote:a tak w zasadzie to sama pewnie decyduje kiedy przyjdzie zrób dobre ciasto dla cioci to przyjedzie
-
to sie przylaczaj nie krepuj sie ...moze znasz dozwolone metody na przyspieszenie przyjscia czerwonki,,luteine juz przerobilam 10dni bralam i 4ty dzien po odstawieniu i sie nie chce jakos wykaraskac z ciemnosci
monikaw86 wrote:Też jestem chętna na pogaduszki -
hehe może brzuszki porób to co lubimy najbardziej hehe zaskocz ją ona tez zawsze zaskakuje jak masz nerwa na wszystko i rzucasz talerzami to jutro będzie
-
Hej dziewczynki Jestem w pierwszym cyklu brania clo od 3 dc do 7 dc. Jutro (12dc) mam monitoring ciekawa jestem co tam wyhodowałam mam mieć ze sobą pregryl bo wrazie co będzie przebijał. Czuje się fatalnie mam straszny bol jajników zwłaszcza lewego.monikaw86
-
może lepiej niech Ci gin da coś na wywołanie @ bo może po luteinie ci się zatrzymała.
to dobrze , że Cię boli to znaczy, ze działa -
monikaw86 wrote:Hej dziewczynki Jestem w pierwszym cyklu brania clo od 3 dc do 7 dc. Jutro (12dc) mam monitoring ciekawa jestem co tam wyhodowałam mam mieć ze sobą pregryl bo wrazie co będzie przebijał. Czuje się fatalnie mam straszny bol jajników zwłaszcza lewego.
jaką dawkę bierzesz ? -
Joanna0071 wrote:może lepiej niech Ci gin da coś na wywołanie @ bo może po luteinie ci się zatrzymała.
to dobrze , że Cię boli to znaczy, ze działa [/
po luteinie zatrzymac??? yy pierwsze slysze...jak wlasnie luteina i duphaston daje sie na regulacje cykli...wiem ze do10dni po odstawieniu moze przyjsc ale duzo prxychodzi w 2, 3 idlatego sie wkurzam ehheh -
czytałam niektóre fora i dziewczyny po progesteronie miały problemy ale ile w tym prawdy to nie wiem mi też powiedział, że muszę luteinę wziąć żeby @ przyszła ale wezmę ją później poeksperymentuję troszkę
-
cały czas czuję te jajniki więc liczę na to że pękną same ale sama już wiem , że nic nie wiem szkoda, że to wszytko tyle musi trwać , że nie można ustalić jednego dnia i wtedy serduszkować ,że też natura tak ukrywa tą owulację
-
ja dziś u gina spotkałam dziewczynę modliła się aby nie była w ciąży i załamana wyszła bo była kurcze żeby to tak tym którzy chcą los tylko dawał