CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jak łyknę szałwi to ściany wyburzać mogę. Takich nerwów dostaję jakoś dziala na mój układ nerwowy:-) ale okłady zrobię bo przestrasze dermatologa:-)
-
Aankia92 wrote:bez obrazy ale żeby trafić na jakąś przydatną informacje na forum to trzeba przekopać 2000stron, robicie sobie tutaj jakiś czat. Załóżcie sobie jakieś gadu gadu czy coś.
Ale odpowiedziałam Ci jakie biorę leki i nie pokrywa sie to w całości z twoimi to chyba widać po co te nerwy wszyscy tu mamy ich pod dostakiem pragnę zauważyć -
Aankia92 wrote:bez obrazy ale żeby trafić na jakąś przydatną informacje na forum to trzeba przekopać 2000stron, robicie sobie tutaj jakiś czat. Załóżcie sobie jakieś gadu gadu czy coś.
...Forum jest rowniez po to by porozmawiac wiec jak Ci sie nie podoba zawsze mozesz opuscic to miejsce -
Nie znajdziesz nikogo kto identyczne bierze a nawet jak to każdy ma inny organizm i reaguje inaczej
-
pabelka88 wrote:Czesc dziewczyny.podczytuje Was na bierzaco!
Dzis moj 29dc ,zazwyczaj w 26-27 mam @.to pierwszy cykl bez lekow,zastrzykow,nerwow-do tej pory! Zastanawiam sie co jest? jesli dzis @ nie przyjdzie to jutro test! Trzymajcie kciuki tak mocno jak ja trzymam za Was! -
Nie no laska za 25zl sprzedawala wiec normalna cena...chodze do gina na nfz i oni lubia ze tak powiem znikac....i przychodzi nastepny a kazdy ma inne zdanie na temat leczenia.Wole sie zabezpieczyc a noz ten zniknie a nast stwierdzi ze nie potrzeba ..wiesz jak jest z nimi ..