X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co powiedzial mi tak 3 cykle Clo...potem miesiac luz i w nastepnym Hsg...i tak zrobił...

Tak dzis pozwolili mi ja wzisc ale potem nie chcialam jej oddac wiec z tym juz gorzej bylo ....a dlatego ze bardzo plakala i spytalam nie smialo czy moge ja ja wziasc a pani ...troche z niechecia ale dala..i dziecko sie uspokoilo :)

akuszerka89, Joanna0071, olka30 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Wiesz co powiedzial mi tak 3 cykle Clo...potem miesiac luz i w nastepnym Hsg...i tak zrobił...

Tak dzis pozwolili mi ja wzisc ale potem nie chcialam jej oddac wiec z tym juz gorzej bylo ....a dlatego ze bardzo plakala i spytalam nie smialo czy moge ja ja wziasc a pani ...troche z niechecia ale dala..i dziecko sie uspokoilo :)
    I poczulas ze to jest to...kurde cieszze sie ze tak sie uklada,,,,oby do szczesliwego finalu...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki! ja w tym cyklu bez clo(tylko na ziolkach i pozniej na dupku), licze na cud! prosze o trzymanie kciukow bo tempka spada jakby na owulke ale testy owu jeszcze negat;/

Madzia domyslam sie ze to piekne uczucie!:) super ze Ci sie układa!
    Robotka trzymam kciuki za monit
    Akuszerka piekny dzidzius! tez chce takiego!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 17:04

kapturnica, olka30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aankia92 wrote:
    i dalej to samo gadka szmatka, oczywiście nie na temat..

A co chesz Aniu wiedzieć!?
    Ja brałam Clostilbegyt ...bromergon i duphaston ...owulki byly wiec ok co prawda po miesiacu odstawil mi bromergon ...bo mialam duzo skutkow ubocznych....teraz ponownie bromergon biore ale juz bez Clo ...i jest ok prolaktyna spada...a co do dziewczyn i brały CLO... i luteine albo duphaston....

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara mam pytanie kazal mi brac clo od 5tego dnia kurcze wydaje mis ie ze troce pozno skoro sama cykle mam dosc dlugie.,..kazal mi przyjsc 22go i wypada 12dzien cyklu...wydje mi sie ze od5tego dnia beda bardzo wolno rosly..juz sama nie wiem czy brac wczesniej czy jak ehhh liczyl wtedy ze przyjde w 15dniu biorac od5tego ale cykl sie mi przesunal 3dni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 17:07

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam problem w tym ze moj maz bedzie tylko 6dni w domku wlasnie od 22lutego na urlopie s 1marca juz wraca do pracy.,Jak tu sie wstrzelic dobrze z owulka ehhh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    ja mam w poniedziałek Hsg chca pchnac troche te jajniory!!! ale by byl numer jak bym zaszla i miala 2 dzieci takim sposobem....

Robotka życze Ci z całego serca zeby sie Udalo:))))z reszta każdej z was ...zebyście mogły przezyc to uczucie jak ja dzis trzymajac swoje dziecko na rekach....jeszcze nie swoje ale sercem jak by była moja!!! i to jest dla mnie Cud chodz jej nie urodziłam ....

piękne! też marzę o adpocji, zawsze chciałam mieć urodzone dziecko ale i adpotowane! podziwiam ciebie i ucałuj Hanię od nas!

Madziara lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Madziara mam pytanie kazal mi brac clo od 5tego dnia kurcze wydaje mis ie ze troce pozno skoro sama cykle mam dosc dlugie.,..kazal mi przyjsc 22go i wypada 12dzien cyklu...wydje mi sie ze od5tego dnia beda bardzo wolno rosly..juz sama nie wiem czy brac wczesniej czy jak ehhh liczyl wtedy ze przyjde w 15dniu biorac od5tego ale cykl sie mi przesunal 3dni

ja tak bralam od 5-9 przy cyklach 27 dniowych...i pecherzyki byly piekne...co prawda dostalam pregnyl zeby pekly...wiec ok nie beda rosly wolno...owulki byly w 12-14 dc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 17:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aankia92 wrote:
    i dalej to samo gadka szmatka, oczywiście nie na temat..

jeśli masz jakieś pytania to pytaj, dziewczyny pomogą. ja jestem na początku drogi i zawsze uzyskałam odpowiedź na moje pytania. nie sztuka jest krytykować, a ty w sumie tylko to robisz...

forum jest po to aby udzielać sobie rad, ale także wspierać się.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    ja tak bralam od 5-9 przy cyklach 27 dniowych...i pecherzyki byly piekne...co prawda dostalam pregnyl zeby pekly...wiec ok nie beda rosly wolno...owulki byly w 12-14 dc

mi też kazał od 5 do 9, w 12-14 dniu cyklu monitoring i pregnyl... boję się, że to będzie za wcześnie, że pęcherzyk nie urośnie. a jak odeśle mnie do domu to cykl będzie stracony bo męża już dwa dni po monitoringu nie będzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko, że ja mam długie cyklo bez clo, owulka około 20... myślicie, że da rade urosnąć do 12-14 dc?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie tez tak sie zastanawiam jak to jest wlasny pecherzyk w 10dniu cyklu mialam o wielkosci13mm ale w 14dniu juz tylko 15mm wiec przestawaly rosnac..i tak sie zastanawiam skoro ostatnie 2cykle mialam ppo ponad30dni w ktoruym ddniu moze byc owulka z clo liczac od 5tego dnia brania...??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwszym cyklu z Clo w 10 dc mial 22 mm a w 11 owulka wiec mozliwe...i na dawce 50 mg..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 17:43

Miśkaa lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśkaa wrote:
    tylko, że ja mam długie cyklo bez clo, owulka około 20... myślicie, że da rade urosnąć do 12-14 dc?
    wydaje mi sie ze biorac od 5tego dnia najwczesniej mozemy sie spodziewac gdzies 14dnia cyklu jakos to sie liczy ze 9dni od1podania tabletki juz moze wystapic...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    no wlasnie tez tak sie zastanawiam jak to jest wlasny pecherzyk w 10dniu cyklu mialam o wielkosci13mm ale w 14dniu juz tylko 15mm wiec przestawaly rosnac..i tak sie zastanawiam skoro ostatnie 2cykle mialam ppo ponad30dni w ktoruym ddniu moze byc owulka z clo liczac od 5tego dnia brania...??

no włąsnie się nad tym zastanawiam też... chciałabym aby urosły do tego 12-14 dc ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    wydaje mi sie ze biorac od 5tego dnia najwczesniej mozemy sie spodziewac gdzies 14dnia cyklu jakos to sie liczy ze 9dni od1podania tabletki juz moze wystapic...

hm to jak @ nie przyjdzie na czas do czwartku to mam zmienić na 4-8 dzień cyklu clo?? żeby wcześniej rósl?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja juz wole w 16 miec niz w 10dniu by byla u mne musztarda po obiedzie...

Potrzebne dziewczyny ktore mialy dlugie swoje cykle najlepiej posiadaczki pcos o pozniejszej owulacji ktore braly clo od5-9dnia kiedy mialy swoje owulki???!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 17:41

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi bez clo wogole nie rosna...a z Clo do 14 dc zawsze byla ta owulka...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśkaa wrote:
    hm to jak @ nie przyjdzie na czas do czwartku to mam zmienić na 4-8 dzień cyklu clo?? żeby wcześniej rósl?
    wiesz co tez mialam ten dylemat bo gin mi liczyl cykl 30dni i wtedy biorac od5-9dnia mialam w15dniu cyklu byc u niego..ale sie mi cykl przesunal o3dni i dzis dostalam okres,..i teraz tez zastanawiam sie co robic ehhh...nie chce ani za wczesnie ani za poznodostac najlepiej jakby mi wypadlo gdzies miedzy 14 a 18dxien

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Mi bez clo wogole nie rosna...a z Clo do 14 dc zawsze byla ta owulka...

to może i dla mnie jest szansa :) mi niby rosną ale później. ale nie pękają

‹‹ 221 222 223 224 225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ