CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Oooo od wczoraj mnie nie było a tu prawie na noże idzie
Byłam dziś na monitoringu i to mój pierwszy prawidłowy cykl!! 14 dc i pęcherzyk 26 mm, endometrium 12 mm i śłuz rozciągliwy. Dostałam zastrzyk z ovitrell i mam działać 3 dni
Chyba w końcu CLO + bromergon + wiesiołek + ziółka o. sroki (pite z Wiarą) zadziałały - oby zadziałały do końca - na zieloną upragnioną kropeczkę!
Miśkaa, Madziara, akuszerka89, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:wiesz co tez mialam ten dylemat bo gin mi liczyl cykl 30dni i wtedy biorac od5-9dnia mialam w15dniu cyklu byc u niego..ale sie mi cykl przesunal o3dni i dzis dostalam okres,..i teraz tez zastanawiam sie co robic ehhh...nie chce ani za wczesnie ani za poznodostac najlepiej jakby mi wypadlo gdzies miedzy 14 a 18dxien
mi kazał koniecznie 12-14 dc... i sama nie wiem co robić. poczekam na @ i wtedy policze i zdecyduje. najgorsze, że jak uzna, że pęcherzyk za mały to mnie odeśle a mąż wyjedzie ;/ i zero szans -
Ania1986 wrote:hej dziewczynki! ja w tym cyklu bez clo(tylko na ziolkach i pozniej na dupku), licze na cud! prosze o trzymanie kciukow bo tempka spada jakby na owulke ale testy owu jeszcze negat;/
Madzia domyslam sie ze to piekne uczucie! super ze Ci sie układa!
Robotka trzymam kciuki za monit
Akuszerka piekny dzidzius! tez chce takiego!
Aniu - ziółka zadziałają, zobaczysz uda się na zielono -
Miśkaa wrote:mi kazał koniecznie 12-14 dc... i sama nie wiem co robić. poczekam na @ i wtedy policze i zdecyduje. najgorsze, że jak uzna, że pęcherzyk za mały to mnie odeśle a mąż wyjedzie ;/ i zero szans
-
nick nieaktualnyA o ile pamietam ze dziewczyny tu mialy na Clo biorac tak od 14-16 dc bo np w 15 dc dostawaly pregntyl bo sam nie chacial peknac tylko sie stazal...i wchlanial...albo przeradzal w torbiel ...wiec tak jak mowie generalnie np ja do 14 dc byla owulka z pecherzykow po 24 mm
-
Ingebjorg wrote:Oooo od wczoraj mnie nie było a tu prawie na noże idzie
Byłam dziś na monitoringu i to mój pierwszy prawidłowy cykl!! 14 dc i pęcherzyk 26 mm, endometrium 12 mm i śłuz rozciągliwy. Dostałam zastrzyk z ovitrell i mam działać 3 dni
Chyba w końcu CLO + bromergon + wiesiołek + ziółka o. sroki (pite z Wiarą) zadziałały - oby zadziałały do końca - na zieloną upragnioną kropeczkę! -
Hej dziewczynki. Dzisiaj miałam monitoring 12 dc (od 3 dc do 7 dc clo) usg wykazało mi: jajnik prawy z 2 PG 16mm i 14mm, jajnik lewy ze wzrastającymi PG 8mm i 7mm, endometrium 6mm, za macicą skład płynu. W piątek mam następne usg i bede brac duphastan
monikaw86 -
Madziara wrote:A o ile pamietam ze dziewczyny tu mialy na Clo biorac tak od 14-16 dc bo np w 15 dc dostawaly pregntyl bo sam nie chacial peknac tylko sie stazal...i wchlanial...albo przeradzal w torbiel ...wiec tak jak mowie generalnie np ja do 14 dc byla owulka z pecherzykow po 24 mm
-
monikaw86 wrote:Hej dziewczynki. Dzisiaj miałam monitoring 12 dc (od 3 dc do 7 dc clo) usg wykazało mi: jajnik prawy z 2 PG 16mm i 14mm, jajnik lewy ze wzrastającymi PG 8mm i 7mm, endometrium 6mm, za macicą skład płynu. W piątek mam następne usg i bede brac duphastan
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychyba nie bede kombinowac i wezme jak kazal od 5tego dnia...wole dostac owulacje w 15 niz w 10ehhh tym bardziej ze mi nie przepisal wtedy pregnylu...wrrr i musze zdazyc go wyykupic bo z podaniem samemu to nie ma problemu...
nie kombinuj bierz jak kaze, mi gin pow ze jesli w pierwszym cyklu nie urosna to znaczy ze musi dawke zwiekszyc na 100 mg dziennie..a na poczatku z taka dawka lecial...i bylo ok..i od 5-9 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 17:54
kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:w jakich dniach bralas?i jak masz wlasne cykle ., i czy rosna ci wlasnechociaz troche...
CLo brałam 3-7 dc. Moje własne cykle strasznie długaśne - po około 40-45 dni. Program z tempki niby wykrywał ovulacje w 30-35 dc ale nic z tego nie było.
To mój drugi cykl z clo - w pierwszym ovu w 21 dc. -
o matko, nie daję rady Was nadrobić
Madziu!!!! Teraz już tylko będę trzymać kciuki za podwójne szczęście - Haniowo-Kropkowe
I dziewczyny, pijcie zioła Ojca Sroki! Szczególnie od razu po odstawieniu CLO:) Pite z wiarą działają CUDA, nawet w beznadziejnych przypadkachkapturnica, Ania1986 lubią tę wiadomość
-
Ingebjorg - pęcherzyki mogą pęknąć od razu do 48 godzin, gdzieś spotkałam się że nawet do 72 godzin, ale później już raczej nie.
-
nick nieaktualny