X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja Was uwielbiam za to , że jesteście a Ci co są przeciwko Wam to muszą strasznie samotni być :) uciekam bo mam misję zdążyłam tylko poczytać o co kaman żeby nie być w tyle :)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • malwetta31 Debiutantka

Wysłany: 11 lutego 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny:-) nie wiem czy dobrze trafiłam z moim problemem ale chciałabym sie Was doradzić.
    Mam stwierdzone PCO,ostatnią miesiączke mialam w zeszłym roku w marcu.Lekarz przepisał mi lutenyl 1*1 przez 10 dni,po odstawieniu tabletek dostalam palmienia po 5 dniach a dzis dostalam okres po 11 dniach od ostatniej tabletki.W 5 dniu cyklu mam wziasc clo i teraz pytanie czy plamienie zaliczyc mozna juz do 1 dnia cyklu czy dopiero od dzis mam liczyc bo nie wiem czy brac clo czy jest juz za pozno. Prosze o porade

• monikaw86 Znajoma

Wysłany: 11 lutego 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malwetta31 wrote:
    Hejka dziewczyny:-) nie wiem czy dobrze trafiłam z moim problemem ale chciałabym sie Was doradzić.
    Mam stwierdzone PCO,ostatnią miesiączke mialam w zeszłym roku w marcu.Lekarz przepisał mi lutenyl 1*1 przez 10 dni,po odstawieniu tabletek dostalam palmienia po 5 dniach a dzis dostalam okres po 11 dniach od ostatniej tabletki.W 5 dniu cyklu mam wziasc clo i teraz pytanie czy plamienie zaliczyc mozna juz do 1 dnia cyklu czy dopiero od dzis mam liczyc bo nie wiem czy brac clo czy jest juz za pozno. Prosze o porade
    Mi lekarz plamienia określał juz jako pierwszy dzień cyklu

monikaw86
  • akuszerka89 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malwetta31 licz dziś jako pierwszy dzień cyklu i pierwszą tabletkę weź za 4 dni rano. Plamienie to nie miesiączka. a plamienie od miesiączki rozróżnia się tym, że przy plamieniu praktycznie nie trzeba zmieniać wkładki tylko krew, bądź zabarwiony śluz jest na papierze po podtarciu się. (piszę to, bo sama na początku miałam problemy z rozróżnieniem czy to plamienie czy już miesiączka)

preg.png
    28.08.2014 - mój CUD - Filip❤️
    01.04.2015 - 5tc [*]
    18.08.2017 - Amelka [*]
    14.08.2018 - 6tc [*]
    04.10.2021 ciąża biochemiczna
    26.07.2022 ciąża biochemiczna
    29.10.2022⏸️😍
    22.12.2022 będzie Natalka 😍💗
  • malwetta31 Debiutantka

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akuszerka89,dziękuję za poradę tak też zrobię:-)pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrob tak jak Akuszerka radzi bo ma racje!!!

powodzenia

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akuszerka89 wrote:
    o matko, nie daję rady Was nadrobić :P

I dziewczyny, pijcie zioła Ojca Sroki! Szczególnie od razu po odstawieniu CLO:) Pite z wiarą działają CUDA, nawet w beznadziejnych przypadkach :)
    Akuszerka trzymaj kciuki za mnie bo poszłam Twoim śladem, z ta sama mieszanka i odstwilam clo;) dzis test owu wieczorkiem pozyt a jest 12dc!

akuszerka89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dzialaj kobieto a nie tu na forum hehe ...udanego serduszkowania...

kapturnica lubi tę wiadomość

• Magdzialenka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co dziewczyny, człowiek to jednak jest głupi.. jak but nawet;) Zrobiłam dwa testy - negatywne, piersi nie bolą, innych objawów brak, ale dziś temp. wysoko, a miesiączka prawdopodobnie jutro, bo owu czułam dzień po tym co zaznaczyło na wykresie, ale dziś po kawie mam zgagę i co?? I oczywiście siedzę i sobie wkręcam, że to może to, zamiast pracować ;)
    Poza tym witam z rana :)

ukdywn15f5oepb6t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    kurcze tak sie teraz zastanawiam skoro moj pecherzyk w 10dniu mial 13mm to na clo moze byc juz duzy...fuck chyba jednak trzeba zostac na tym 5do9dzien i nie kombinowac za bardzo

u mnie w 10 dniu nie bylo dominującego pęcherzyka... ja bym na twoim miejscu została przy 5-9 dc

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis 3 dzien @ sie spuznia.test oczywiscie negatywny! Dzwonilam do lekarza,w czwartek na wizyte! I pewnie znowu zaczne swoja przygode z clo,pregnyl,dupek itd.
    Cykl totalnie odpuszczony,luz blus i du.a...

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśkaa wrote:
    u mnie w 10 dniu nie bylo dominującego pęcherzyka... ja bym na twoim miejscu została przy 5-9 dc
    dzieki ...i wlasnie tak zamierzam robic nie kombinowac nie przestawiac nic isc za wytycznymi byle do celu...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    Dzis 3 dzien @ sie spuznia.test oczywiscie negatywny! Dzwonilam do lekarza,w czwartek na wizyte! I pewnie znowu zaczne swoja przygode z clo,pregnyl,dupek itd.
    Cykl totalnie odpuszczony,luz blus i du.a...
    No widzisz jak widac w niczym nie ma reguly...chyba poprpstu tak musi byc ze musimy swoje w kolejce wyczekac ehhhh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzialenka wrote:
    Wiecie co dziewczyny, człowiek to jednak jest głupi.. jak but nawet;) Zrobiłam dwa testy - negatywne, piersi nie bolą, innych objawów brak, ale dziś temp. wysoko, a miesiączka prawdopodobnie jutro, bo owu czułam dzień po tym co zaznaczyło na wykresie, ale dziś po kawie mam zgagę i co?? I oczywiście siedzę i sobie wkręcam, że to może to, zamiast pracować ;)
    Poza tym witam z rana :)
    No niestety chyba kazda z nas sobie umie niezle nawkrecac patrzac na jakikolwiek objaw ale jesli miesiaczka nie przyjdzie w ciagu 2dni to moze powtorz albo poprostu zrob bete???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Magdzialenka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zrobie :) narazie tu modły odprawiam, żeby nie przyszła ;D

Miśkaa lubi tę wiadomość

ukdywn15f5oepb6t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    dzieki ...i wlasnie tak zamierzam robic nie kombinowac nie przestawiac nic isc za wytycznymi byle do celu...

ja chyba też zostanę przy 5-9 dc chyba lekarz wie co robi nie;p no chyba że późno @ dostane to wtedy wezmę 4-8. już powinna być @ a tu nic!

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśkaa wrote:
    ja chyba też zostanę przy 5-9 dc chyba lekarz wie co robi nie;p no chyba że późno @ dostane to wtedy wezmę 4-8. już powinna być @ a tu nic!
    no ja tez mialam spozniajaca sie ale pomoglam jej przyjsc heheheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    no ja tez mialam spozniajaca sie ale pomoglam jej przyjsc heheheh

ja też pomagam, wzięłam 7 dni luteinę. mam nadzieje, że zaraz mnie nawiedzi @. jak tu być cierpliwym jak ostatnie dwa cykle są po 45 dni! w cześniej jak w zegarku 30 dni...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przejrzalam co bierzesz i tak lukrecje zamiast pic ten syf,,,,syf bo dla mnie tak smakowala ta herbatka niby slodkawa niby co a zapach bleh.... proponuje kapsulki z lukrecja sama zajadam -to raz ,a ocet jablkowy to lepiej bierz sobie tez kapsulki bo sa , ja nie daje rade pic tego i nastepuje zaraz zwrotka jak tylko go poczuje a tak kupuje cidrex ocet jablkowy i lykasz bez problemu...
    Widze ze masz podejrzenie pcos no niestety wiele z nas go ma i mam i ja hyh hy hy
    Co do lutki ja bralam 10dni...i dostalam po odstawieniu w czwartek we wtorek czyli w 5tym dniu po oddstawieniu... w 4tym u mnie pekl nie wyrosniety pecherzyk z ktorego utworzyla sie torbielka bol nieziemski tyle moge dodac w kazdym badz razie doprowadzil do tego ze zemdlalam...Co do pomocy by okres przyszedl przez 2kolejne wieczorki zrobilam sobie dosc goraca kapiel ...fakt dooopsko musi byc mocno czerwone do tego przez 2dni wzielam po2tabletki polopiryny s na rozrzedzenie krwi..Nie wiem czy pomoglo ale przyszla,,,

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska mi też się ostatnie dwa cykle wydłużony do 39 i 4 dni. Ja brałam najpierw dupka, a teraz drugi cykl pod rząd biorę luteine po 10 dni. Ostatnio po odstawieniu dostałam okres po 15 dniach dopiero. Zobaczymy jak teraz będę. Jeszcze trzy dni biorę.

ltCGp1.png HZoWp2.png
‹‹ 223 224 225 226 227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ