CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja Was uwielbiam za to , że jesteście a Ci co są przeciwko Wam to muszą strasznie samotni być uciekam bo mam misję zdążyłam tylko poczytać o co kaman żeby nie być w tyle
-
Hejka dziewczyny:-) nie wiem czy dobrze trafiłam z moim problemem ale chciałabym sie Was doradzić.
Mam stwierdzone PCO,ostatnią miesiączke mialam w zeszłym roku w marcu.Lekarz przepisał mi lutenyl 1*1 przez 10 dni,po odstawieniu tabletek dostalam palmienia po 5 dniach a dzis dostalam okres po 11 dniach od ostatniej tabletki.W 5 dniu cyklu mam wziasc clo i teraz pytanie czy plamienie zaliczyc mozna juz do 1 dnia cyklu czy dopiero od dzis mam liczyc bo nie wiem czy brac clo czy jest juz za pozno. Prosze o porade -
malwetta31 wrote:Hejka dziewczyny:-) nie wiem czy dobrze trafiłam z moim problemem ale chciałabym sie Was doradzić.
Mam stwierdzone PCO,ostatnią miesiączke mialam w zeszłym roku w marcu.Lekarz przepisał mi lutenyl 1*1 przez 10 dni,po odstawieniu tabletek dostalam palmienia po 5 dniach a dzis dostalam okres po 11 dniach od ostatniej tabletki.W 5 dniu cyklu mam wziasc clo i teraz pytanie czy plamienie zaliczyc mozna juz do 1 dnia cyklu czy dopiero od dzis mam liczyc bo nie wiem czy brac clo czy jest juz za pozno. Prosze o porade
monikaw86 -
malwetta31 licz dziś jako pierwszy dzień cyklu i pierwszą tabletkę weź za 4 dni rano. Plamienie to nie miesiączka. a plamienie od miesiączki rozróżnia się tym, że przy plamieniu praktycznie nie trzeba zmieniać wkładki tylko krew, bądź zabarwiony śluz jest na papierze po podtarciu się. (piszę to, bo sama na początku miałam problemy z rozróżnieniem czy to plamienie czy już miesiączka)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyakuszerka89 wrote:o matko, nie daję rady Was nadrobić
I dziewczyny, pijcie zioła Ojca Sroki! Szczególnie od razu po odstawieniu CLO:) Pite z wiarą działają CUDA, nawet w beznadziejnych przypadkachakuszerka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co dziewczyny, człowiek to jednak jest głupi.. jak but nawet;) Zrobiłam dwa testy - negatywne, piersi nie bolą, innych objawów brak, ale dziś temp. wysoko, a miesiączka prawdopodobnie jutro, bo owu czułam dzień po tym co zaznaczyło na wykresie, ale dziś po kawie mam zgagę i co?? I oczywiście siedzę i sobie wkręcam, że to może to, zamiast pracować
Poza tym witam z rana -
nick nieaktualnykapturnica wrote:kurcze tak sie teraz zastanawiam skoro moj pecherzyk w 10dniu mial 13mm to na clo moze byc juz duzy...fuck chyba jednak trzeba zostac na tym 5do9dzien i nie kombinowac za bardzo
u mnie w 10 dniu nie bylo dominującego pęcherzyka... ja bym na twoim miejscu została przy 5-9 dc
-
Dzis 3 dzien @ sie spuznia.test oczywiscie negatywny! Dzwonilam do lekarza,w czwartek na wizyte! I pewnie znowu zaczne swoja przygode z clo,pregnyl,dupek itd.
Cykl totalnie odpuszczony,luz blus i du.a... -
pabelka88 wrote:Dzis 3 dzien @ sie spuznia.test oczywiscie negatywny! Dzwonilam do lekarza,w czwartek na wizyte! I pewnie znowu zaczne swoja przygode z clo,pregnyl,dupek itd.
Cykl totalnie odpuszczony,luz blus i du.a... -
Magdzialenka wrote:Wiecie co dziewczyny, człowiek to jednak jest głupi.. jak but nawet;) Zrobiłam dwa testy - negatywne, piersi nie bolą, innych objawów brak, ale dziś temp. wysoko, a miesiączka prawdopodobnie jutro, bo owu czułam dzień po tym co zaznaczyło na wykresie, ale dziś po kawie mam zgagę i co?? I oczywiście siedzę i sobie wkręcam, że to może to, zamiast pracować
Poza tym witam z rana -
nick nieaktualnykapturnica wrote:dzieki ...i wlasnie tak zamierzam robic nie kombinowac nie przestawiac nic isc za wytycznymi byle do celu...
ja chyba też zostanę przy 5-9 dc chyba lekarz wie co robi nie;p no chyba że późno @ dostane to wtedy wezmę 4-8. już powinna być @ a tu nic! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:no ja tez mialam spozniajaca sie ale pomoglam jej przyjsc heheheh
ja też pomagam, wzięłam 7 dni luteinę. mam nadzieje, że zaraz mnie nawiedzi @. jak tu być cierpliwym jak ostatnie dwa cykle są po 45 dni! w cześniej jak w zegarku 30 dni... -
przejrzalam co bierzesz i tak lukrecje zamiast pic ten syf,,,,syf bo dla mnie tak smakowala ta herbatka niby slodkawa niby co a zapach bleh.... proponuje kapsulki z lukrecja sama zajadam -to raz ,a ocet jablkowy to lepiej bierz sobie tez kapsulki bo sa , ja nie daje rade pic tego i nastepuje zaraz zwrotka jak tylko go poczuje a tak kupuje cidrex ocet jablkowy i lykasz bez problemu...
Widze ze masz podejrzenie pcos no niestety wiele z nas go ma i mam i ja hyh hy hy
Co do lutki ja bralam 10dni...i dostalam po odstawieniu w czwartek we wtorek czyli w 5tym dniu po oddstawieniu... w 4tym u mnie pekl nie wyrosniety pecherzyk z ktorego utworzyla sie torbielka bol nieziemski tyle moge dodac w kazdym badz razie doprowadzil do tego ze zemdlalam...Co do pomocy by okres przyszedl przez 2kolejne wieczorki zrobilam sobie dosc goraca kapiel ...fakt dooopsko musi byc mocno czerwone do tego przez 2dni wzielam po2tabletki polopiryny s na rozrzedzenie krwi..Nie wiem czy pomoglo ale przyszla,,, -
Miska mi też się ostatnie dwa cykle wydłużony do 39 i 4 dni. Ja brałam najpierw dupka, a teraz drugi cykl pod rząd biorę luteine po 10 dni. Ostatnio po odstawieniu dostałam okres po 15 dniach dopiero. Zobaczymy jak teraz będę. Jeszcze trzy dni biorę.