CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
malwetta31 wrote:Mam pytanko znowu,mam brac clo w 5 dniu cyklu ale lekarz kazal mi przyjsc za miesiac do kontroli,nie zalecil zadnego monitoringu.Czy ktoras z Was była w takiej sytuacji??
Słyszałam, że nie zawsze dziewczyny chodzą na monitoring. Może jak nie masz wizyty to kup sobie na allegro testy owulacyjne i rób codziennie - będziesz wiedziała, że coś się zadziało.
Ja w cyklu z clo miałam tylko jedne raz monitoring - potem badanie krwi aby zobaczyć czy była owu i tyle. Teraz mam tak sam tylko, że dostałam ovitrelle na pęknięcie. -
mierz tempersture obserwuj sluz i wez jak ci lekarz kazal...jesli masz podwojna dawke to oznacza ze jest ci ona potrzebna i wykombinuj by kolo12dnia cyklu jak bierzesz od5tego wcisnac sie gdzies na usg...wtedy dowiesz sie jakiej wielkosci urosly kiedy moze byc owulka i kiedysie wstrzelac...
malwetta31 lubi tę wiadomość
-
malwetta31 wrote:Mam pytanko znowu,mam brac clo w 5 dniu cyklu ale lekarz kazal mi przyjsc za miesiac do kontroli,nie zalecil zadnego monitoringu.Czy ktoras z Was była w takiej sytuacji??
Trafiłaś na kolejnego d..... Zarejestruj się do niego tak 10-13 dc i powiedz ze jestes bo chciałaś zobaczyc czy clo prawidłowo dziala i kiedy bedzie owumalwetta31 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny! Ja chce juz zaczac nowy cykl!
Dzis 5dzien spuznia sie@. poza tym ogarnia mnie potworny bol jajnika,az noga mi dretwieje! A kilka dni temu po przytulaniu z m nie moglam sie wyprostowac-jakis dziwny jakby skurcz macicy bolesny! Pewnie torbiel znowu... -
Robilam w 2dniu spuznienia! Negatywny! Cycory mi sie nie mieszczą w zaden stanik w domu i bolą jak cholera! Moze prolaktyna? Do gina dopiero za tydz.
-
pabelka88 wrote:Czesc dziewczyny! Ja chce juz zaczac nowy cykl!
Dzis 5dzien spuznia sie@. poza tym ogarnia mnie potworny bol jajnika,az noga mi dretwieje! A kilka dni temu po przytulaniu z m nie moglam sie wyprostowac-jakis dziwny jakby skurcz macicy bolesny! Pewnie torbiel znowu...
Ja bym bete zrobiła -
pabelka88 wrote:Czesc dziewczyny! Ja chce juz zaczac nowy cykl!
Dzis 5dzien spuznia sie@. poza tym ogarnia mnie potworny bol jajnika,az noga mi dretwieje! A kilka dni temu po przytulaniu z m nie moglam sie wyprostowac-jakis dziwny jakby skurcz macicy bolesny! Pewnie torbiel znowu...