CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiecie co niestety nie moge jej odwiedzac codziennie chodzi o to zeby dziecko nie przywiazalo sie i my tez...tym bardziej ze niestety nie jestesmy jedyna rodzina...chodzimy na szkolenia z psychologiem....i oni taka opinie ogolna dali nam pozytywna ale jeszcze zbieraja wywiad ...jeszcze sporo przed nami...ta Pani wtedy nie powinna mi ja dac i mowic ale skoro jest w domu dziecka to raczej kazdy wie ze do adopcji...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 22:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdzialenka wrote:Dzień dobry dziewczynki chyba mogę się nieśmiało pochwalić
Chyba się udało. Test pozytywny (wczoraj po południu), wynik z bety dopiero w pn. Z radości aż się popłakałam -
Nie ma reguly jak to mowia ...gratuluje ejszcze raz i spokojnych 9miesiecy....nudnej ciazy i monotonnego oczekiwania na rozwiazanie.Dbaj o siebie i fasolke... A dla siebie prosze o kilka wiruskow na moim,,,wykresie , tez zaczynam 1 z clo....
Ojj walentynki dla ciebie beda zawsze jednym z najwazniejszych dnie w zyciupabelka88, Magdzialenka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy w cyklu bez Clo i innych wspomagaczy istnieje prawdopodobienstwo przesuniecia ovulki? Dzis moj 32dc,na 27 dniowe cykle.
-
tak zmieniłam:) czasem trzeba coś zmienic żeby nie było nudno:)
no myśle ze we wtorek jeszcze nic nie bedzie widać ale jeśli bedzie to czekamy tu wszystkie CLo wiczki:D
u mnie drugi cykl z clo....ciekawe jak się skonczy -
nick nieaktualny
-
Miśkaa wrote:Madzialenka gratulacje! czekamy z tobą na wynik bety!
ja niestety nadal czekam na @, jak dzisiaj, maksymalnie jutro nie przyjdzie to cykl będzie stracony bo mąż wyjeżdza 28... a 26 miałam mieć monitorin i zastrzyk