X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do diety to ja mam hashimoto na razie to podejrzenie badania na anty mam za 7tyg zrobic ale wykluczylam wszystlko co uvczula... w poiatek zaczelam w tamtym tygodniu porzadna diete i branie lekow iw poiedizalek na wadze mialam 3kg mniej..a w sumie od22stycznia mam 7cm w pasie mniej i po kilka wszedzie wiec dieta dziala...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poza tym co tu ukrywac stara duoa juz ze mnie moj syn ma juz 13lat i dopiero ostatnio jakos mi sie odmienilo na drugie dziecko,,,chcyba przez mlodego bo on zaczal sie dopominac ze moze bysmy z ojcem cos nad rodzenstwem dla nigo pomysleli..Dlatego decyzja zapadla ze sprobujemy a jesli sie przez 2lata nie uda to spasujemy..Niestey mam skonczone 34lata wiec juz dzwonek dzwoni na mnie zeby sie spieszyc...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja niestety nie mam jeszcze dzieci, także dopiero zaczynamy, ale nie wyobrażam sobie życia bez dziecka!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaka ty stara ;p mam siostrę w twoim wieku właśnie w ciąży jest, rodzi w czerwcu :D

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzialenka wrote:
    Dzień dobry :) dziewczynki chyba mogę się nieśmiało pochwalić :)
    Chyba się udało. Test pozytywny (wczoraj po południu), wynik z bety dopiero w pn. Z radości aż się popłakałam

gratuluje:)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśkaa wrote:
    jaka ty stara ;p mam siostrę w twoim wieku właśnie w ciąży jest, rodzi w czerwcu :D
    no najmlodsza to ja juz nie ejstem ...bardziej na koncowce plodnosci..ale dzieki za pocieszenie mam nadzieje ze tez mi sie uda..lekarz nic nie wspominal mi jeszcze o wieku ale sama jakos tak podchodze do siebie ze juz nie za bardzo te lata

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    no najmlodsza to ja juz nie ejstem ...bardziej na koncowce plodnosci..ale dzieki za pocieszenie mam nadzieje ze tez mi sie uda..lekarz nic nie wspominal mi jeszcze o wieku ale sama jakos tak podchodze do siebie ze juz nie za bardzo te lata

a moja siostra przy pierwszym starała się ponad rok, przy drugim prawie rok a trzecie totalna wpadka ;p także wiek wiekiem ;p a płodność swoją drogą :)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka co ty opowiadasz....u mnie w rodzinie wysyp największy jak kobiety rodziły w wieku 37 lat....moja mama, kuzynka od tego małego aniołka i szwagierka.

a szwagierka w ogóle miała nieregularne okresy co dwa miesiące i co? dało się? dało:) wpadka roku;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haa tak teraz mi wmowcie ze jak sie ma 34lata to najwieksza plodnosc hahaha ejj glupolki,,,Ale dobrze uslyszec ze jeszcze troszku czasu mam, fakt teraz dopiero zaczynam zalowac ze ten rok w tyl nie zaczelam o tym myslec Ale wtedy rany zero ochoty na dziecko wrecz na odwrot na sama mysl mialam strach przed wpadka A teraz chetnie taka wpadke zalicze hyhyhyhy

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • monikaw86 Znajoma

Wysłany: 14 lutego 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej!Byłam dzisiaj u ginekologa na drugim usg monitoring i otóż (14 dc) endometrium typowe dla fazy owulacyjnej 9 mm, w jajniku prawym PG 19mmx21mm jutro mam następne usg i zostanie mi podany pregryl na pęknięcie pecherzyka

kapturnica, Miśkaa lubią tę wiadomość

monikaw86
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monikaw86 wrote:
    hej!Byłam dzisiaj u ginekologa na drugim usg monitoring i otóż (14 dc) endometrium typowe dla fazy owulacyjnej 9 mm, w jajniku prawym PG 19mmx21mm jutro mam następne usg i zostanie mi podany pregryl na pęknięcie pecherzyka

czy to twój pierwszy cykl z pregnylem?

• Magdzialenka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za gratulacje dziewczyny:) Kapturnica ja tez mam dziecko 13 lat a sama stara;) baba jestem (34 skończyłam)

ukdywn15f5oepb6t.png
  • monikaw86 Znajoma

Wysłany: 14 lutego 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśkaa wrote:
    czy to twój pierwszy cykl z pregnylem?
    Tak to będzie mój pierwszy cykl z pregrylem

monikaw86
  • Ingebjorg Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzialenka gratulacje - wspaniałe wieści!!

Co do clo i długości cyklu to m skrócił.

Czy po zastrzyku z ovitrell testy owulacyjne wychodzą dodatnie? Ja robię codziennie test ovulacyjny - teraz z czystej ciekawości - i wychodzą pozytywne, nie wiem co o tym myśleć?

relganli06k8eu81.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski miałyście rwący ból w pachwinie mnie rwie konkretnie w prawej nigdy tak nie miałam

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ile wy wszystkie macie lat ...? Ze tak mowicie ze najmlodsze nie jestescie...

ja przezywalam ten bol pachwinowy ale paracetamol i przeszlo....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 19:11

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w lipcy 31 ale twarz mam jak 13 hehe taki tradzik od hormonów mnie dopadł :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co dzis urodzila moja kolezanka ktorej zrobilam Pregnyl..robil ktos jej wczesniej a po zastrzyku po 4 tyg. powiedziala ze wiecej jej zastrzyk nie zrobie Bo jej dupe rozerwalo a ja lachy bez a ona ze nie musze Bo w ciazy jest....i wiecie cos wchodze czasem Na wykresy i teraz tak zauwazylam ze potem Te wykresy ciazowe ...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 19:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 28 lat :) a w pracy mowia dziecko ...hehe Nic lepiej wygladac mlodziej ..jak mnie 10 lat temu maz przedstawil rodzicom to ojciec ...synu przeciez to kryminal Ile ona ma 14 lat...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 19:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monikaw86 wrote:
    Tak to będzie mój pierwszy cykl z pregrylem

to napisz później jak wrażenia, bo ja też w lutym będe miała pierwszy raz pregnyl

‹‹ 229 230 231 232 233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ