CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
co do diety to ja mam hashimoto na razie to podejrzenie badania na anty mam za 7tyg zrobic ale wykluczylam wszystlko co uvczula... w poiatek zaczelam w tamtym tygodniu porzadna diete i branie lekow iw poiedizalek na wadze mialam 3kg mniej..a w sumie od22stycznia mam 7cm w pasie mniej i po kilka wszedzie wiec dieta dziala...
-
poza tym co tu ukrywac stara duoa juz ze mnie moj syn ma juz 13lat i dopiero ostatnio jakos mi sie odmienilo na drugie dziecko,,,chcyba przez mlodego bo on zaczal sie dopominac ze moze bysmy z ojcem cos nad rodzenstwem dla nigo pomysleli..Dlatego decyzja zapadla ze sprobujemy a jesli sie przez 2lata nie uda to spasujemy..Niestey mam skonczone 34lata wiec juz dzwonek dzwoni na mnie zeby sie spieszyc...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miśkaa wrote:jaka ty stara ;p mam siostrę w twoim wieku właśnie w ciąży jest, rodzi w czerwcu
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:no najmlodsza to ja juz nie ejstem ...bardziej na koncowce plodnosci..ale dzieki za pocieszenie mam nadzieje ze tez mi sie uda..lekarz nic nie wspominal mi jeszcze o wieku ale sama jakos tak podchodze do siebie ze juz nie za bardzo te lata
a moja siostra przy pierwszym starała się ponad rok, przy drugim prawie rok a trzecie totalna wpadka ;p także wiek wiekiem ;p a płodność swoją drogą
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Kaśka co ty opowiadasz....u mnie w rodzinie wysyp największy jak kobiety rodziły w wieku 37 lat....moja mama, kuzynka od tego małego aniołka i szwagierka.
a szwagierka w ogóle miała nieregularne okresy co dwa miesiące i co? dało się? dało:) wpadka roku;) -
Haa tak teraz mi wmowcie ze jak sie ma 34lata to najwieksza plodnosc hahaha ejj glupolki,,,Ale dobrze uslyszec ze jeszcze troszku czasu mam, fakt teraz dopiero zaczynam zalowac ze ten rok w tyl nie zaczelam o tym myslec Ale wtedy rany zero ochoty na dziecko wrecz na odwrot na sama mysl mialam strach przed wpadka A teraz chetnie taka wpadke zalicze hyhyhyhy
-
hej!Byłam dzisiaj u ginekologa na drugim usg monitoring i otóż (14 dc) endometrium typowe dla fazy owulacyjnej 9 mm, w jajniku prawym PG 19mmx21mm jutro mam następne usg i zostanie mi podany pregryl na pęknięcie pecherzyka
kapturnica, Miśkaa lubią tę wiadomość
monikaw86 -
nick nieaktualnymonikaw86 wrote:hej!Byłam dzisiaj u ginekologa na drugim usg monitoring i otóż (14 dc) endometrium typowe dla fazy owulacyjnej 9 mm, w jajniku prawym PG 19mmx21mm jutro mam następne usg i zostanie mi podany pregryl na pęknięcie pecherzyka
czy to twój pierwszy cykl z pregnylem? -
Madzialenka gratulacje - wspaniałe wieści!!
Co do clo i długości cyklu to m skrócił.
Czy po zastrzyku z ovitrell testy owulacyjne wychodzą dodatnie? Ja robię codziennie test ovulacyjny - teraz z czystej ciekawości - i wychodzą pozytywne, nie wiem co o tym myśleć? -
Laski miałyście rwący ból w pachwinie mnie rwie konkretnie w prawej nigdy tak nie miałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co dzis urodzila moja kolezanka ktorej zrobilam Pregnyl..robil ktos jej wczesniej a po zastrzyku po 4 tyg. powiedziala ze wiecej jej zastrzyk nie zrobie Bo jej dupe rozerwalo a ja lachy bez a ona ze nie musze Bo w ciazy jest....i wiecie cos wchodze czasem Na wykresy i teraz tak zauwazylam ze potem Te wykresy ciazowe ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 19:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny