X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara hahahha dobre ale to chyba lepiej wygladac mlodziutko/// ...
    Madzialenka no to nastepna mnie podbudowala ze nic straconego w moim przypadku. I obiecuje przestaje myslec o sobie ze jestem stara...Ale jak sie uda to po takiej przerwie po pierwszym wszystko bedzie dla mnie znow nowoscia...
    ingebjorg moga ci wychodzic pozytywne testy owulacyjnie bo w skladzie zastrzykow jest hcg i do kilku di po podaniu utrzymuje sie jego poziom w org,,,,a paski owulacyjne reaguja na gonadotropine...podobno juz kolo11dnia mozna robic test ciazowy ktory pozytywny moze dac szanse ze to ciaza a nie efekt zastrzyku

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie kochalismy sie z mezem dzis bylo super ...on niestety idzie Na noc to postanowilismy to wykorzystac...i po tym wszystkim naszla mnie ochota Na kanapke z Nutella ...maz poszedl do samochodu a ja ukratkiem kilka kanapek...przyszedl i mowi co zarlocznie jadlas mowie ja Nic !!! A on a ta nutella na twoim nosie...nie ze mi zaluje ale jedlismy obiado kolacje i zjadlam wiecej niz on...
    a wy jak tam walentynki ...bo my nie uznajemy takiego swieta ...ale kwiat byl i nie tylko taki ...normalny hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 19:46

• Milcia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też nie uznajemy, ale mąż mnie dzisiaj rozbawił, bo mówi, że dzisiaj będzie pozycja na wilka, bo będzie wył do nory, bo pełnia jest :) hahaha

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A swoja droga Milcia ladnie ten twoj wykresik wyglada a uwierz podobno mam reke...moj to bedzie wyl do maszyny swojej ...ogladam rodzinke.pl maz mi napisal ze mam nie dotykac jego x boxa bo ostatnio postanowilam go umyc i cos sie zepsalo...a ja mu odpisalam ze wlasnie go probuje wlaczyc z glowami diabelka na koniec

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 20:58

Milcia lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Sluchajcie kochalismy sie z mezem dzis bylo super ...on niestety idzie Na noc to postanowilismy to wykorzystac...i po tym wszystkim naszla mnie ochota Na kanapke z Nutella ...maz poszedl do samochodu a ja ukratkiem kilka kanapek...przyszedl i mowi co zarlocznie jadlas mowie ja Nic !!! A on a ta nutella na twoim nosie...nie ze mi zaluje ale jedlismy obiado kolacje i zjadlam wiecej niz on...
    a wy jak tam walentynki ...bo my nie uznajemy takiego swieta ...ale kwiat byl i nie tylko taki ...normalny hehe
    pisz smialo zes miala tulipana Kwiat , ktory jak wezmiesz do reki to sie sam rozwija w dloni ihihih

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo tak grzecznie chcialam napisac.....a tulipan swoja droga Cudo....!!! Lubie takie prezenty naszczescie nie tylko na Walentynki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 21:09

kapturnica lubi tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski... wyszykowałam się już na to "wycie" hihi seksowna bielizna już na mnie i tylko czekam na "wilka" :)

olka30 lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    A swoja droga Milcia ladnie ten twoj wykresik wyglada a uwierz podobno mam reke...moj to bedzie wyl do maszyny swojej ...ogladam rodzinke.pl maz mi napisal ze mam nie dotykac jego x boxa bo ostatnio postanowilam go umyc i cos sie zepsalo...a ja mu odpisalam ze wlasnie go probuje wlaczyc z glowami diabelka na koniec

Obyś miała rację. Ale czuję, że jednak będzie kolejny cykl, bo i czuję delikatny ból jak na okres i piersi zaczęły boleć. Tak więc @ się zbliża.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Laski... wyszykowałam się już na to "wycie" hihi seksowna bielizna już na mnie i tylko czekam na "wilka" :)
    uuu MILCIA niech wilk poluje ihhihihiih

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee tam ja w ciazy pierwszej mialam bol jak na @ i dopiero w dniu spodziewanej troche piersi ...okresu nie mialam ale jakos testu nie robilam a maz mial wypadek wiec co innego w glowie...a jak zemdlalam uswiadomilam sie ze ..jak ktos zapytal a ty nie w ciazy ze tak moze byc i okazal sie 5 tydzien...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 21:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam nadzieje ze moi sasiedzi byli w pracy dzis....niedlugo sie przeprowadzamy to bede ja mogla wyc !!!

• Milcia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my się też niedługo przeprowadzamy, ale do mieszkania w bloku, więc wyć na głośno nie można ;)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My teraz mieszkamy w bloku wlasciwie nocujemy ...bo tam konczymy remont domu...uff moze bedzie dzidzia na nowy dom...

• Milcia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam nadzieję, że na nowym miejscu będzie ta mała istotka w koncu.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo mowilam o tobie ...hehe a kto wie moze i nam sie uda!!!

• Milcia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może nam obu się poszczęści :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby :)

• Milcia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą, to ten mój wykres jakiś dziwny jest.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu? Wykrakam Ci jak tu dziewczyna.. Najwyzej dasz Magdalena :) hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 22:34

Milcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra nie nakrecam Cie ...obym miala racje ..

Milcia lubi tę wiadomość

‹‹ 230 231 232 233 234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ