X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara hahahha dobre ale to chyba lepiej wygladac mlodziutko/// ...
    Madzialenka no to nastepna mnie podbudowala ze nic straconego w moim przypadku. I obiecuje przestaje myslec o sobie ze jestem stara...Ale jak sie uda to po takiej przerwie po pierwszym wszystko bedzie dla mnie znow nowoscia...
    ingebjorg moga ci wychodzic pozytywne testy owulacyjnie bo w skladzie zastrzykow jest hcg i do kilku di po podaniu utrzymuje sie jego poziom w org,,,,a paski owulacyjne reaguja na gonadotropine...podobno juz kolo11dnia mozna robic test ciazowy ktory pozytywny moze dac szanse ze to ciaza a nie efekt zastrzyku

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie kochalismy sie z mezem dzis bylo super ...on niestety idzie Na noc to postanowilismy to wykorzystac...i po tym wszystkim naszla mnie ochota Na kanapke z Nutella ...maz poszedl do samochodu a ja ukratkiem kilka kanapek...przyszedl i mowi co zarlocznie jadlas mowie ja Nic !!! A on a ta nutella na twoim nosie...nie ze mi zaluje ale jedlismy obiado kolacje i zjadlam wiecej niz on...
    a wy jak tam walentynki ...bo my nie uznajemy takiego swieta ...ale kwiat byl i nie tylko taki ...normalny hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 19:46

• Milcia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też nie uznajemy, ale mąż mnie dzisiaj rozbawił, bo mówi, że dzisiaj będzie pozycja na wilka, bo będzie wył do nory, bo pełnia jest :) hahaha

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A swoja droga Milcia ladnie ten twoj wykresik wyglada a uwierz podobno mam reke...moj to bedzie wyl do maszyny swojej ...ogladam rodzinke.pl maz mi napisal ze mam nie dotykac jego x boxa bo ostatnio postanowilam go umyc i cos sie zepsalo...a ja mu odpisalam ze wlasnie go probuje wlaczyc z glowami diabelka na koniec

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 20:58

Milcia lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Sluchajcie kochalismy sie z mezem dzis bylo super ...on niestety idzie Na noc to postanowilismy to wykorzystac...i po tym wszystkim naszla mnie ochota Na kanapke z Nutella ...maz poszedl do samochodu a ja ukratkiem kilka kanapek...przyszedl i mowi co zarlocznie jadlas mowie ja Nic !!! A on a ta nutella na twoim nosie...nie ze mi zaluje ale jedlismy obiado kolacje i zjadlam wiecej niz on...
    a wy jak tam walentynki ...bo my nie uznajemy takiego swieta ...ale kwiat byl i nie tylko taki ...normalny hehe
    pisz smialo zes miala tulipana Kwiat , ktory jak wezmiesz do reki to sie sam rozwija w dloni ihihih

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo tak grzecznie chcialam napisac.....a tulipan swoja droga Cudo....!!! Lubie takie prezenty naszczescie nie tylko na Walentynki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 21:09

kapturnica lubi tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski... wyszykowałam się już na to "wycie" hihi seksowna bielizna już na mnie i tylko czekam na "wilka" :)

olka30 lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    A swoja droga Milcia ladnie ten twoj wykresik wyglada a uwierz podobno mam reke...moj to bedzie wyl do maszyny swojej ...ogladam rodzinke.pl maz mi napisal ze mam nie dotykac jego x boxa bo ostatnio postanowilam go umyc i cos sie zepsalo...a ja mu odpisalam ze wlasnie go probuje wlaczyc z glowami diabelka na koniec

Obyś miała rację. Ale czuję, że jednak będzie kolejny cykl, bo i czuję delikatny ból jak na okres i piersi zaczęły boleć. Tak więc @ się zbliża.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Laski... wyszykowałam się już na to "wycie" hihi seksowna bielizna już na mnie i tylko czekam na "wilka" :)
    uuu MILCIA niech wilk poluje ihhihihiih

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee tam ja w ciazy pierwszej mialam bol jak na @ i dopiero w dniu spodziewanej troche piersi ...okresu nie mialam ale jakos testu nie robilam a maz mial wypadek wiec co innego w glowie...a jak zemdlalam uswiadomilam sie ze ..jak ktos zapytal a ty nie w ciazy ze tak moze byc i okazal sie 5 tydzien...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 21:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam nadzieje ze moi sasiedzi byli w pracy dzis....niedlugo sie przeprowadzamy to bede ja mogla wyc !!!

• Milcia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my się też niedługo przeprowadzamy, ale do mieszkania w bloku, więc wyć na głośno nie można ;)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My teraz mieszkamy w bloku wlasciwie nocujemy ...bo tam konczymy remont domu...uff moze bedzie dzidzia na nowy dom...

• Milcia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam nadzieję, że na nowym miejscu będzie ta mała istotka w koncu.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo mowilam o tobie ...hehe a kto wie moze i nam sie uda!!!

• Milcia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może nam obu się poszczęści :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby :)

• Milcia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą, to ten mój wykres jakiś dziwny jest.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu? Wykrakam Ci jak tu dziewczyna.. Najwyzej dasz Magdalena :) hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 22:34

Milcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra nie nakrecam Cie ...obym miala racje ..

Milcia lubi tę wiadomość

‹‹ 230 231 232 233 234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ