CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziara hahahha dobre ale to chyba lepiej wygladac mlodziutko/// ...
Madzialenka no to nastepna mnie podbudowala ze nic straconego w moim przypadku. I obiecuje przestaje myslec o sobie ze jestem stara...Ale jak sie uda to po takiej przerwie po pierwszym wszystko bedzie dla mnie znow nowoscia...
ingebjorg moga ci wychodzic pozytywne testy owulacyjnie bo w skladzie zastrzykow jest hcg i do kilku di po podaniu utrzymuje sie jego poziom w org,,,,a paski owulacyjne reaguja na gonadotropine...podobno juz kolo11dnia mozna robic test ciazowy ktory pozytywny moze dac szanse ze to ciaza a nie efekt zastrzyku -
nick nieaktualnySluchajcie kochalismy sie z mezem dzis bylo super ...on niestety idzie Na noc to postanowilismy to wykorzystac...i po tym wszystkim naszla mnie ochota Na kanapke z Nutella ...maz poszedl do samochodu a ja ukratkiem kilka kanapek...przyszedl i mowi co zarlocznie jadlas mowie ja Nic !!! A on a ta nutella na twoim nosie...nie ze mi zaluje ale jedlismy obiado kolacje i zjadlam wiecej niz on...
a wy jak tam walentynki ...bo my nie uznajemy takiego swieta ...ale kwiat byl i nie tylko taki ...normalny heheWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 19:46
-
nick nieaktualnyA swoja droga Milcia ladnie ten twoj wykresik wyglada a uwierz podobno mam reke...moj to bedzie wyl do maszyny swojej ...ogladam rodzinke.pl maz mi napisal ze mam nie dotykac jego x boxa bo ostatnio postanowilam go umyc i cos sie zepsalo...a ja mu odpisalam ze wlasnie go probuje wlaczyc z glowami diabelka na koniec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 20:58
Milcia lubi tę wiadomość
-
Madziara wrote:Sluchajcie kochalismy sie z mezem dzis bylo super ...on niestety idzie Na noc to postanowilismy to wykorzystac...i po tym wszystkim naszla mnie ochota Na kanapke z Nutella ...maz poszedl do samochodu a ja ukratkiem kilka kanapek...przyszedl i mowi co zarlocznie jadlas mowie ja Nic !!! A on a ta nutella na twoim nosie...nie ze mi zaluje ale jedlismy obiado kolacje i zjadlam wiecej niz on...
a wy jak tam walentynki ...bo my nie uznajemy takiego swieta ...ale kwiat byl i nie tylko taki ...normalny hehe -
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:A swoja droga Milcia ladnie ten twoj wykresik wyglada a uwierz podobno mam reke...moj to bedzie wyl do maszyny swojej ...ogladam rodzinke.pl maz mi napisal ze mam nie dotykac jego x boxa bo ostatnio postanowilam go umyc i cos sie zepsalo...a ja mu odpisalam ze wlasnie go probuje wlaczyc z glowami diabelka na koniec
Obyś miała rację. Ale czuję, że jednak będzie kolejny cykl, bo i czuję delikatny ból jak na okres i piersi zaczęły boleć. Tak więc @ się zbliża. -
nick nieaktualnyEee tam ja w ciazy pierwszej mialam bol jak na @ i dopiero w dniu spodziewanej troche piersi ...okresu nie mialam ale jakos testu nie robilam a maz mial wypadek wiec co innego w glowie...a jak zemdlalam uswiadomilam sie ze ..jak ktos zapytal a ty nie w ciazy ze tak moze byc i okazal sie 5 tydzien...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 21:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-