X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Agaagu Debiutantka

Wysłany: 17 lutego 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ingebjorg - tak biorę kropelki ale do nosa zeby oddychać. Na zatoki jeszcze sinupret. Akurat na koniec zdarzyła mi sie choroba, wiec pewnie nici ze starań. Wczoraj ze sluzem rozciagliwym przybszyjce była mała plamka krwi a potem juz nic a to był 22 dc wiec na okres za wcześnie. Nie wiem, coś dziwnego, nie miałam tak nigdy. Do tego od ponad tyg boli mnie brzuch, nie tak jak na owulacje, w środku raz z jednej raz z drugiej. Pewnie sama sie nakręcam, bo test dzis wyszedł negatywnie.
    Olka30 - tych leków trochę jest dlatego sie martwiłam. Będę łykać dalej, moze w koncu zaskoczy :) przecież 3 x juz byłam w ciazy wiec musi sie udać. Tylko dlaczego to tyle trwa???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 15:19

Agaagu
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dziś dopadło jakieś osłabienie organizmu. Ledwo siedzę w pracy. Jakoś niedobrze mi.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrob test Bo cie kopne!!! Sorry ze tak ale dzis pogoda ok za oknem chyba w calej Polsce ...wiec nie zwalisz Na zle cisnienie atmosferyczne...dobrze bedzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 20:07

• rafusek Nowa

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Oj dziewczyny dzis stwierdzilam ze dosc dosc dosc mam juz tej nieudolnej walki....pomagam kobieta rodzacym wspieram rozmawiam z nimi a serce mnie sciska dlatego np Na tym stole nie leze ja..
    dlaczego Pan Bog daje dziecko dziecku 15 lat a ja mam 2 razy to ...koszmar jakis ....chcialabym sie poddac tylko szkoda mi Meza....bo to jego marzenie...

Kochana nie trac nadziei. Wiem ze łatwo mowic, trudnej wykonac. Ja sie staram juz 4 rok. Jasne, ze mialam miesiace załamania, szczegolnie gdy ktos mi pokazywał zdjecie USG swojej fasolki. Czulam sie gorsza, mniej wartosciowa, jak nie 100% kobieta, ale jakos nie poddalam sie. Ciagle sie staram i mimo wszystko za kazdym razem gdy zbliza mi sie owulacja mam malutka nadzieje, ze moze tym razem sie uda. Ty tez nie trac nadziei. Trzymam za Ciebie Madziara kciuki :) Glowa do gory :)

Milcia lubi tę wiadomość

• Ingebjorg Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie się podziały kapturnica, Robotka Miśka i reszta ekipy? Pyło co poczytać a tu wiatr hula :) Madziara podnosi statystykę ale coś słabo w postach Dziewczyny :)

U mnie kolejny dc.. czekam, roboty mnóstwo i na tym się skupiam ale kolejna kumpelka w ciąży, inna już na finiszu a jeszcze inni znajomi stracili córeczkę :( Ehhh

relganli06k8eu81.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Zrob test Bo cie kopne!!! Sorry ze tak ale dzis pogoda ok za oknem chyba w calej Polsce ...wiec nie zwalisz Na zle cisnienie atmosferyczne...dobrze bedzie...

Obyś miała rację :) dziękuję za wsparcie :)

kapturnica lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowie Ci....czekam Na dobre wiesci...a jak COs szkoda zebys miala jakies stresy ...i sie przejmowala....

• Milcia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj byłam w aptece, ale po coś innego niż test. Bardzo mnie kusiło, ale się powstrzymałam jeszcze. Zobaczę jaka jutro będzie temperatura i najwyżej zatestuję w środę lub czwartek. Teraz i tak już nie mam na nic wpływu. Pozostaje czekać na rozwój sytuacji.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ale presja zielono tu jakos łuna bije :-) nie łam się przynajmniej już będziesz wiedzieć na czym stoisz:-) zrób rano test :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem, że każdy dzień spóżnienia to wieksza nadzieja a potem jak niedaj boże @ to większe rozczarowanie

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki miałaś najdłuższy cykl?

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    40 dni poprzedni

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dlatego się jeszcze powstrzymuję przed testowaniem.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż to 2 dni od luteiny to sama zdecyduj

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha ok to już Cię kumam to spoko loko masz luzik :-) nie spinamy się już :-) ale super jak po luteinie nie spada:-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na monitoringu zostanmy:-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ingebjorg wrote:
    A gdzie się podziały kapturnica, Robotka Miśka i reszta ekipy? Pyło co poczytać a tu wiatr hula :) Madziara podnosi statystykę ale coś słabo w postach Dziewczyny :)

U mnie kolejny dc.. czekam, roboty mnóstwo i na tym się skupiam ale kolejna kumpelka w ciąży, inna już na finiszu a jeszcze inni znajomi stracili córeczkę :( Ehhh
    No my to bardziej na monitoringu urzedujemy tam mamy swoje forum bo tu nas oprdalano ze piszemy o czyms innym niz jest watek..ZAPRASZAMY...

Ingebjorg lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe wiem widzialam was tam...szkoda czego ze nie mozna pisac co sie chce...jak ktoras napisze jakies pytanie dotyczace Clo leczenia to przeciez sie odpisuje nikt nie karze czytac wypocin naszych...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Hehe wiem widzialam was tam...szkoda czego ze nie mozna pisac co sie chce...jak ktoras napisze jakies pytanie dotyczace Clo leczenia to przeciez sie odpisuje nikt nie karze czytac wypocin naszych...
    Ale u nas tam nikt nie napisze nic takze wpadaj smialo i kazdy kto chce...
    Ja dzis 3cie clo nic nie czuje zeby klulo pikalo itd ale moje libido idzie w gore i nie wiem czyj to wplyw siemienia wiesiolka czy clo ale zalewa mnie sluz a to moj 7my dzien cyklu.,,czy to normalne??? sluz bialawy ciagnie sie troche...sama nie wiem jak go okreslic ale ewidentnie jest go bardzo duzo..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 21:46

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:15

Marzec x 2 <3 <3
‹‹ 232 233 234 235 236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ