CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ingebjorg - tak biorę kropelki ale do nosa zeby oddychać. Na zatoki jeszcze sinupret. Akurat na koniec zdarzyła mi sie choroba, wiec pewnie nici ze starań. Wczoraj ze sluzem rozciagliwym przybszyjce była mała plamka krwi a potem juz nic a to był 22 dc wiec na okres za wcześnie. Nie wiem, coś dziwnego, nie miałam tak nigdy. Do tego od ponad tyg boli mnie brzuch, nie tak jak na owulacje, w środku raz z jednej raz z drugiej. Pewnie sama sie nakręcam, bo test dzis wyszedł negatywnie.
Olka30 - tych leków trochę jest dlatego sie martwiłam. Będę łykać dalej, moze w koncu zaskoczy przecież 3 x juz byłam w ciazy wiec musi sie udać. Tylko dlaczego to tyle trwa???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 15:19
Agaagu -
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Oj dziewczyny dzis stwierdzilam ze dosc dosc dosc mam juz tej nieudolnej walki....pomagam kobieta rodzacym wspieram rozmawiam z nimi a serce mnie sciska dlatego np Na tym stole nie leze ja..
dlaczego Pan Bog daje dziecko dziecku 15 lat a ja mam 2 razy to ...koszmar jakis ....chcialabym sie poddac tylko szkoda mi Meza....bo to jego marzenie...
Kochana nie trac nadziei. Wiem ze łatwo mowic, trudnej wykonac. Ja sie staram juz 4 rok. Jasne, ze mialam miesiace załamania, szczegolnie gdy ktos mi pokazywał zdjecie USG swojej fasolki. Czulam sie gorsza, mniej wartosciowa, jak nie 100% kobieta, ale jakos nie poddalam sie. Ciagle sie staram i mimo wszystko za kazdym razem gdy zbliza mi sie owulacja mam malutka nadzieje, ze moze tym razem sie uda. Ty tez nie trac nadziei. Trzymam za Ciebie Madziara kciuki Glowa do goryMilcia lubi tę wiadomość
-
A gdzie się podziały kapturnica, Robotka Miśka i reszta ekipy? Pyło co poczytać a tu wiatr hula Madziara podnosi statystykę ale coś słabo w postach Dziewczyny
U mnie kolejny dc.. czekam, roboty mnóstwo i na tym się skupiam ale kolejna kumpelka w ciąży, inna już na finiszu a jeszcze inni znajomi stracili córeczkę Ehhh -
nick nieaktualny
-
Dzisiaj byłam w aptece, ale po coś innego niż test. Bardzo mnie kusiło, ale się powstrzymałam jeszcze. Zobaczę jaka jutro będzie temperatura i najwyżej zatestuję w środę lub czwartek. Teraz i tak już nie mam na nic wpływu. Pozostaje czekać na rozwój sytuacji.
-
Kurcze ale presja zielono tu jakos łuna bije nie łam się przynajmniej już będziesz wiedzieć na czym stoisz:-) zrób rano test
-
Ja wiem, że każdy dzień spóżnienia to wieksza nadzieja a potem jak niedaj boże @ to większe rozczarowanie
-
Aha ok to już Cię kumam to spoko loko masz luzik nie spinamy się już ale super jak po luteinie nie spada:-)
-
Ingebjorg wrote:A gdzie się podziały kapturnica, Robotka Miśka i reszta ekipy? Pyło co poczytać a tu wiatr hula Madziara podnosi statystykę ale coś słabo w postach Dziewczyny
U mnie kolejny dc.. czekam, roboty mnóstwo i na tym się skupiam ale kolejna kumpelka w ciąży, inna już na finiszu a jeszcze inni znajomi stracili córeczkę EhhhIngebjorg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Hehe wiem widzialam was tam...szkoda czego ze nie mozna pisac co sie chce...jak ktoras napisze jakies pytanie dotyczace Clo leczenia to przeciez sie odpisuje nikt nie karze czytac wypocin naszych...
Ja dzis 3cie clo nic nie czuje zeby klulo pikalo itd ale moje libido idzie w gore i nie wiem czyj to wplyw siemienia wiesiolka czy clo ale zalewa mnie sluz a to moj 7my dzien cyklu.,,czy to normalne??? sluz bialawy ciagnie sie troche...sama nie wiem jak go okreslic ale ewidentnie jest go bardzo duzo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 21:46