CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
bryy:D zostałąm przywołana więc się melduję
po clo już w 11 dc dostałam pregnyl bo taki gigant mi urósł....ale wg gina idealny do peknięcia...
za to mniej miło było za 3 dni kiedy to do końća lekarz nie określił czy owulacja wystąpiłą....dzięki taką wiedze mam gdzieś.....ale przynajmniej kasy za monitoring nie wziął
ja moje drogie kończę z CLO....to był mój drugi cykl...przeskakuję na dong quai....pozatym przepisuję sie do innego lekarza i pokłądam w nim całą nadzieję....koleżankę po 1.5 roku borykania się z brakiem ciąży wysłał już na pierwszej wizycie do szpitala. zrobił hsg i zaciażyła. licze że mnie też przemagluje:) -
Cześć.możecie napisać jakich skutków ubocznych mogę spodziewać sie po Cło?Pozdrawiam;)
-
O matko!ja bez tego mam czasami okrutne migreny.Jesli cło to nasili to chyba zwariuje.Zeby to chociaż dawało 100% gwarancji !ze chociaż jajka urosną...o ciąży juz nie wspomnę;(
-
hej, ja mam teraz 2 cykl z CLO i jak narazie nic, ale moja szwagierka w 3 cyklu z CLO zaszla
-
Witajcie dziewczyny, dawno mnie tu nie bylo. Pojawily sie jakies nowe babelki?
U mnie trzeci cykl z clo, w poprzednim mialam po prawej (tej lepszej u mnie ) stronie 2 piekne pecherzyki, ktore rownie pieknie pekly, ale niestety ciazy nie ma
W tym cyklu jesli rowniez bedzie cos po prawej stronie to chyba skusimy sie na inseminacje. -
Część dziewczyny. Właśnie mąż zrobił mi zastrzyk Gonalopeptylu. Bolało okropnie! W czawartek IUI o 10. Nie wiem czego sie spodziewać.... Mam dwa pecherzyki po 19.5 mm na jednym jajniku. Pierwsza IUI bez badania Hsg bo tchorz ze mnie
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Witam z rana.. Ja mam od wczoraj @, zaczynam przygodę z Dostinexem i o dziwo się nawet dobrze czuję.. Clo nie podnosi temp. ciała, ale w pierwszym cyklu miałam spore wahania temp. w pierwszej części cyklu, ale potem się już nie powtórzyły. Sysiaaa HSG w cale nie jest takie straszne..
-
PLEASURE poczytaj o dong quai....to naturalne zioła bez recepty. ja teraz już nie będę brać clo tylko właśnie to:) zobaczymy....
koleżance Agnieszce(zresztą chyba nie tylko jej) pomógł wyhodować piękny pecherzyk mimo że lekarz widział tylko małe i dużo....
SYSIA o rany to trzymam kciuki za lUl a hsg jest spoko, ja się nie mogę doczekać aż mi zleci nowy lekarz. koleżance poprzetykał i zaszła w mig. -
Cześć dziewczyny Pleasure ja w cylku z clo też miałam problemy z oczami, jakby mi ktoś całą sluzówkę wysuszył, przeszło jakieś dwa dni po tabsach.
ja jestem po pierwszej wizycie u lekarza, nie wiele tam widać jeszcze, jest jeden pęcherzyk i coś co przypomina drugi !
Trzymam za Was kciuki i przesyłam masę wirusówolka30, AnBe, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka lekarz zabronił nastawiać się na cokolwiek, bo pewności nie miał, a poza tym drugi pęcherzyk bardzo częśto się wchłania. Za tydzień mam kolejne usg, mam nadzieję, że coś będzie widać.
Aha przypomniało mi się jeszcze. Tak informacyjnie. Kupowałam testy na allegro. W gorącej wodzie jestem kompana więc zrobiłam dwa przed @ - negatywne. Dzien po miesiączce poszłam do apteki kupić zwykły najtańszy apteczny test- grube dwie krechy. W związku z tym ze zostały mi te testy z allegro po czterech kolejnych dniach zrobiłam z ciekawości i najadłam się stachu, bo druga kreska była znikająca, a beta wyszła tego dnia 500.
Przez te testy tylko się denerwowałam, że znowu nie wyszło, a potem, że coś jest nie tak i pomyśłałam, że chyba nie warto było oszczędzać i kupowac te z neta.
Ależ się rozpisałam. Trzymajcie się dziewczyny, te tabsy działająWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 09:54
kapturnica lubi tę wiadomość