CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem po wizycie, po CLO pecherzyk 18mm w lewym, ale endo slabe 5,6. W piatek badanie AMH
-
wiem ze moze byc gorzej, ale tak jakos jestem zdolowana...
-
w poprzednim cyklu wina pilam duzo, migdaly wcinalam i nic ...
-
nick nieaktualny
-
pleasure wrote:Ważne, że chociaż 1 Ci urósł
Ja zazwyczaj mam endo 2-3 ... Trzeba mieć minimum 4 żeby jajeczko mogło się zagnieździć.
Nie smuć się być może teraz się uda -
AnBe wrote:Dziewczynki tocze dziś ciężka walkę aby nie pojechać do apteki po testy ... Póki nie mam ich w domu jest ok ale jak już je kupię to... znam siebie, nie wytrzymam i zrobię..
Trzeba być twardym prawda?AnBe lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:jesli masz problemy z endo w nast cyklu popros o plastry na wzrost endo..podobno maja swietne dzialanie
w piatek zapytam lekarza -
U dziewcząt przed okresem dojrzewania endometrium ma grubość od 0,3 do 0,5 mm. U kobiet miesiączkujących w okresie okołoowulacyjnym przeciętnie ma grubość 7–9 mm, a w drugiej fazie cyklu może dochodzić do 15 mm (za nieprawidłową grubość endometrium dla kobiet miesiączkujących uznaje się wartość powyżej 15 mm
to sa srednie normy prawidlowego endo -
spadam laski, ide sie odstresowac na spacer
Miśkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpoko loko wytrzymam takie mam postanowienie ale ciężko jest!!!!
Moje 4 pęcherzyki pekały w przeciągu 3 dni wiec zaznaczyłam sobie owulacje na dzień kiedy pękł ostatni..
Co do endometrium to mój gin też mówi ze 6mm to minimum...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 11:40
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:4mm?? oj chyba nie za bardzo z tego co wiekszosc jest publikacji i opinii minimalne endo to 6mm w ciensze zarodek ma minimalne szanse sie zagniezdzic niestety...No ale jesli masz takie info...moze i mniejsze jest ok
mi lekarz powiedział, że 4-5 mm to minimum... ale wiecie co statystyki statystykami. moja przyjaciółka dzisiaj się dowiedziała, że jest w ciąży a już zbierała wiedzę na temat in vitro bo nie dawali jej szans, małe endo, złe hormony i niedrożne jajowody i co - udało się! -
nick nieaktualny