CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
no hej..ja mam 1szy cykl wiec jak rosnie nie powiem ci ....ide w sobote w 12dniu cyklu na monitoring bede wiedziec a dzis wzielam 3cie clo...A rosly ci wczesniej swoje...u mnie w 10dniu cyklu wlasny mial 13mm ale w 14dniu juz tylko 15mm i zamieral....Wiesiolek i siemie sie pisze na sluz bo moze zanikac przy clo..a wino i orzechy na endo zeby bylo grubsze bo clo uposledza je...
-
nick nieaktualnyJa sama z siebie mam cykle bezowulacyjne rzadnych szans...na Clo pierwszy miesiac juz w 11 dc owulacja....kolejne dwa miesiace ladnie rosly i byla owulka ale po podaniu pregnylu Na pekniecie..masz brac 3 tabletki czyli 150 mg, dosc duzo ale chyba wie co robi moj gin tez tak pow ze jak nie pojde na jedna tabletke to w 2 cyklu dwie a dalej zobaczymy ale rosly Na 1 tabletce ladnie ..
-
Madziara wrote:Ja sama z siebie mam cykle bezowulacyjne rzadnych szans...na Clo pierwszy miesiac juz w 11 dc owulacja....kolejne dwa miesiace ladnie rosly i byla owulka ale po podaniu pregnylu Na pekniecie..masz brac 3 tabletki czyli 150 mg, dosc duzo ale chyba wie co robi moj gin tez tak pow ze jak nie pojde na jedna tabletke to w 2 cyklu dwie a dalej zobaczymy ale rosly Na 1 tabletce ladnie ..
-
pleasure wrote:Żaden lekarz nigdy nie mówił mi o żadnej diecie bo twierdzili, że i tak jestem za chuda. Ale dziękuję, że piszesz o tym. Będę musiała się bliżej zapoznać z tematem i spróbować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 22:17