CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:czasem lekarzom trzeba delikatnie podpowiedziec zeby sie im chcialo cos wypisac..z natury chyba sa malo chetni do poruszenia dlugopisem przez chwile... a czemu sie nie wspomoc jesli sa mozliwosci?
mój na szczęście pomaga jak tylko może, długopis w ruchu non stop ;p i zalecenia żywieniowe
-
nick nieaktualnyAnBe wrote:Dziewczynki tocze dziś ciężka walkę aby nie pojechać do apteki po testy ... Póki nie mam ich w domu jest ok ale jak już je kupię to... znam siebie, nie wytrzymam i zrobię..
Trzeba być twardym prawda?
ja bym jeszcze poczekała, do soboty wiem, ze jest ciężko. ja też mam szkołę cierpliwości od listopada rozjechały mi się cykle i mam ponad 50 dni ;/
AnBe lubi tę wiadomość
-
Miskaa mogę zapytać o jedną rzecz? Ty w czasie leczenia masz cykle 50dni? To coś w tym leczeniu jest nie tak i jest nieskuteczne. Prawidłowy cykl z owu itd powinien trwać od 25 do 32 dni. Takie normy, cykle niemieszczace sie w tej normie nie są prawidłowe i ciąży z tego może nie być. Poza tym bardzo długo musisz czekać na kolejne próby jeżeli oczywiście nie wyjdzieDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Miskaa mogę zapytać o jedną rzecz? Ty w czasie leczenia masz cykle 50dni? To coś w tym leczeniu jest nie tak i jest nieskuteczne. Prawidłowy cykl z owu itd powinien trwać od 25 do 32 dni. Takie normy, cykle niemieszczace sie w tej normie nie są prawidłowe i ciąży z tego może nie być. Poza tym bardzo długo musisz czekać na kolejne próby jeżeli oczywiście nie wyjdzie
moja historia jest taka, do litopada miałam cykle regularne około 30 dni jak z zegarkiem w ręku. w grudniu brak @, po czym wywołany luteiną. lekarz powiedział, że raz może się zdarzyć i żeby nie panikować. zaczęliśmy starania i w lutym nie dostałam @. lekarz podjął decyzję o stymulacji owulacji od następnego cyklu. dał luteinę na wywołanie okresu i jak na razie czekam...
-
Ja przed ślubem jeszcze poszłam do lekarza bo zanikl mi @ na 60 dni i usłyszałam to samo co Ty i dostałam luteine. Gdyby sie ktoś wcześniej chciał przyjrzeć mojej sprawie pewnie już dawno bym wiedziała o moim PCO ale niestety dowiedziałam sie duzi później już w czasie nieudanych starańDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
nick nieaktualny
-
To ciesz sie. Ja dowiedziałam sie po półtorarocznych staraniach i faszerujac męża lekami bo miał słabe nasienie i każdy lekarz obwinial tym nasze niepowodzenia... Ach szkoda słów normalnieDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
nick nieaktualny
-
U mnie obecnie 4 cykl z CLO i reaguje dość ładnie. Zawsze 2 lub 3 pecherzyki. Zero skutków ubocznych itd. No ale niestety nadal bez owocne te starania. Jutro właśnie mam swoja pierwsza IUI na dwóch pecherzykach które miały wczoraj 19.5 mm i cały czas o tym myślęDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
nick nieaktualny
-
hej Dziewczyny:)ja jestem 2 cykl na clo dzis 29 dc,ale niestety znowu lipam pecherzyk nie pekł w odpowiednim momencie i raczej dzieci z tego nie bedzie w kolejnym cyklu znowu Clo pecherzyki rosna bardzo ładnie,ale nie chca pekac wiec bede miała dodatkowo pregnyl ne pekniecie do trzech razy sztuka moze kolejnym razem sie uda.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja też jeszcze dwa.. A w sumie to ciągnę 5, bo jeden musiałam przerwać.. Ale mam jeszcze jedno opakowanie CLO i myślę, że następnego już nie kupię i tak to wszystko nie ma sensu A już mam takie bóle żołądka czasami, że się jeszcze czegoś nabawię przez tą całą chemię