CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
A tobie czemu nie pozwolił Madzia?? Nie wiem czy nie zmienić gina, mój jest naprawdę fajny, ale jakoś nie ma skutków jego działania, nic nie zmienia, nic nie proponuje, a ja czuję jak mój zegar biologiczny wyje: Pośpiesz się, bo już niedługo będziesz mieć szansę
-
Ja biorę od tego cyklu Dostinex, mam brać Metoformax, ale jeszcze czekam, bo dziś się źle czuję i nie wiem czy nie przez ten Dostinex, nie chcę namieszać.. CLO, Ovitrelle, magnezy, witaminy, wiesiołki, zioła i inne paskudztwa, a efektu i tak i tak nie ma.. Jeszcze zmusiłam mojego żeby się faszerował, zdrowo odżywiał, nie pił, nie palił, nie słodził.. Za chwilę będziemy jeść marchewki, ekologiczne i popijać wodą źródlaną, a i tak h... z tego
-
nick nieaktualnyPewnie ze ma jak mialam 3 razu inseminacje i sie nie udalo przy tym stres i blokada psychiczna a jak pow mezowi ze to koniec nie mam sily i nie chce nadzieji Bo tak sie uda...odpuscilam i zaszlam w ciaze...
co do Clo nie pozwolil mi wiecej Bo do inseminacji tez mialam w 2010 trzy serie i teraz 3 cykle od wrzesnia...i pow ze mam bardzo slaba rezerwe jajnikowa i nie moze tak w przysadke ingerowac ...nic trudnoo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 21:43
-
To mój drugi cykl z clo i kolegami (na wykresie widać co biorę ) no i się zastanawiam czy ten lek w ogóle działa.
W zeszłym cyklu moje samopoczucie było fatalne, wciąż mnie coś bolało. Teraz- lekkie wzdęcia, lekko pobolewa prawy (to ZAWSZE jest prawy!!! nawet w zeszłym miesiącu) jajnik i tyle. Przy tym moim złym samopoczuciu miesiąc temu, pojawiło się 1 pełnowymiarowe jajeczko we właśnie prawym jajniku i kilka mikrusów (5 może 6) w lewym.
Drugie moje pytanie. Czy clo wydłuża cykl? Mój poprzedni (z zapewne zaliczoną ciążą biochemiczną) trwał 34 dni, teraz w sumie nie wiem czego się mogę dalej spodziewać. -
Jeszcze zapomniałam dodać, że monitoring mam dopiero w poniedziałek i to pewnie z tego powodu mój niepokój. Trochę późno bo to będzie 13dc (albo 14dc) Ten cykl w sumie nie wiem też jak liczyć bo krwawić i to gwałtownie zaczęłam około 20 dzień wcześniej.
-
Idia wrote:Jeszcze zapomniałam dodać, że monitoring mam dopiero w poniedziałek i to pewnie z tego powodu mój niepokój. Trochę późno bo to będzie 13dc (albo 14dc) Ten cykl w sumie nie wiem też jak liczyć bo krwawić i to gwałtownie zaczęłam około 20 dzień wcześniej.
-
nick nieaktualny
-
AnBe wrote:U mnie w pierwszym cyklu z CLO owulę miałam 11 dc a teraz w drugim już 8dc dwa miały po 18mm i 20mm i pękły najprawdopodobniej w 9dc a dwa pozostałe były ciut mniejsze ale później urosły i 12 dc już było po owulacji... tak więc nie ma reguły..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny