CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojj czlowiek jak sie rodzi nic nie umie wiec spoko nie ma pytan glupich sa tylko niemadre odpowiedzi ....Nakaz abstynencji nie wynikal z samego podawania clo ale z tego by nie wystrzelac amunicji bo w okresie owulacyjnym najwazniejsza ...Gdybys miala monitoring byloby ci latwiej okreslic kiedy moze dojsc do owulki..Przy pcos testy owulacyjne nie zawsze sie sprawdzaja...czasem u niektorych dziewczyn przez caly cykl sa pozytywne..Ale jesli nie masz monitoringu to wg leczenia owulka powinna pojawic sie najwczesniej 5dni po odstawieniu lekow wiec moze powinniscie starac sie wlasnie od14dnia cyklu codziennie po razie jesli plemniki sa slabsze lub co2gi dzien jesli zdrowe..obserwuj tempke i sluz...po nim mozesz najlepiej poznac czy jest juz plodny , czym bardziej wodnisty i przejrzysty tym bardziej sugeruje ze moze byc owulka
-
A na niektóre dziewczyn CLO działa w ten sposób ze przypomina jajnikim od czego są i po odstawieniu CLO one funkcjonują już normalnie. Ja ostatnio od lekarza usłyszałam ze moje jajniki straciły wszystkie cechy jajników policystycznych i wygladaja już normalnie
kapturnica, Madziara, Idia lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
hej, jestem juz po vadaniu AMH koszt 207 zl:(
juz po owulce w ogole nie czulam nic, ale endo rosnie wiec CLO nie takie zlekapturnica lubi tę wiadomość
-
czyli policystyczne tak? bo ja sie jeszcze w tych normach nie orientuje
-
temp masz bardzo ladna
-
ale wykres wyglada jak najbardziej prawidlowo, a co lekarz na to?