CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nie denerwuj sie, spokojnie podchodz do tematu, luz bluz i zaskoczysz
Ingebjorg lubi tę wiadomość
-
Ingebjorg wrote:czekać do daty @ jak nie przyjdzie zrobić test a jak przyjdzie to ponownie clo+ovitreel i tak max 2-3 cykle a potem to nie powiedział
masz dopiero 9dzien moze ci wyjsc negatywny i sie zestresisz calkiem..polecam wdech wydech policzenie do10ciu i wstrzymanie sie jeszcze ze 3dni kochana...Temp spada najczesciej w 11dniu i leci kolejno na dol az do meisiaczki.... wtedy moze zrob test,.,w 11juz widac co nieco...Wytrybilas tyle to zwieracze sciskaj i wytrzymaj jeszcze trocheWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 19:16
Madziara, Idia, Ingebjorg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
luteina reguluje cykl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie dzis 12dzien cyklu(clo od5-9)na monitoringu...widoczne 2pecherzyki przyklejone do siebie w lewym jajniku i oba maja po 13mm
niestety endo nie powala tylko 5mm ale mam cicha nadzieje ze przyrosnie wiecej zwlaszcza ze dosc dlugo(5dni i 6ty plamienia )mialam @ wiec mysle ze to moze tez miec wplyw....we wtorek nast monitoring czy i ile urosly i jesli sily wyzsze pozwola to potem pregnyl....
Ale zamiast sie uspokoic po wizycie to mam chyba jeszcze wiecej niepewnosci... -
Spokojnie we wtotek weźmiesz pregnyl a endo podrośnie ja laskowe orzechy wcinałam i winko, a i znam wiel kobit które zaszły mając endo 5 mm więc luzik bo jest miodzio gożejby było jak by ovu już było.
-
ojj asiek ihiihih...no ja sie zast czemu takie slabe ...pocieszam sie ze endo przyrosnie jeszcze za te pare dni....sama nie wiem wzgl tych dwoch pecherzykow....dobrze ze sa 2bo to podwojna sznasa ze ktorys dojrzeje i zalapie..Eyy Asiek zamiast sie uspokoic to denerwuje sie ze iendo male i pecherzyki tez male
-
No teraz jak tak patrze to wyglada jak jajnik z dwoma peecherzykami iihhiihi...myslalam ze te pecherzyki beda wieksze jzu w 12dniu ale w sumie skoro endo jest jeszcze cienkie to moze i dobrze ze w mare wszystko bedzie roslo...We wtorek ide do gina innego prywatnie bo moj ma jakies sympozjum i nima go..W sobote dopiero do niego mam przyjsc na spr czy pekly , ae ja mam jakies obawy ze one nie urosna,,,ehh Asiu a u ciebie jak z tymi pecherzykami jest\??Mozesz slonce przypomniec jak rosna u ciebie??..
-
Moj jak zadzwonil na przerwie bo wraca dzis na wieczor do domu to smial sie zeby z tego blizniakow nie bylo...ale nie sadze zeby to bylo az tak bardzo prawdopodobne Szczerze nie chcialabym-bo poradzic sobie samej z 2ka dzieci brrr , przeraza mnie to troche,Pociesza ze szanse na owulke sa podwojne , jak nie ejden to moze drugi sie powiekszy.,,,
Ale tak gadalam z ginkiem to on mi mowil ze dieta niskoweglowodanowa ma tu tez znaczenie samo clo mogloby nie zadzialac -
Niewiem czy podrosły bo trafiłam na lekarza starszego od węgla założyłam że rosną więc lutke pozniej wzielam wiem , że po jednym jajku na każdym jajniku miałam 11i10 mm