CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymąż wraca około 10 marca, ale płodne już minął...
od listopada bez zabezpieczeń ale bez celowania w płodne, w sumie było to bez znaczenia bo od listopada mam cykle bez owu po 50-45 dni...
teraz bede miała pierwszy cykl z clo i pregnylem. @ miała wywoływaną też w grudniu i 3 dnia od odstawienia było plamienie i 4 @, teraz mam 5 dzieć i ani plamien, ani @...
nic, poczekamy do marca mam nadzieje, że nie wyjedzie w płodne ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:o a diagnoza dlaczego nie ma owulki???swoja droga progestero u ciebie dziala jeszcze dosc zdrowo bo tempka ci rosie przy zmniejszaniu sie jego w org spada...
podejrzenie pco niestety, wyniki na to wskazują srosunek lh i fsh oraz testosteron poniesiony... o dziwo cykle miałam zawsze równe, po 30 dni teraz się wszystko rozjechało. wczoraj byłam wkurzona na brak @ i na opuszczony cykl. ale dzisiaj już odpuściłam będzie co ma być -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miśkaa wrote:podejrzenie pco niestety, wyniki na to wskazują srosunek lh i fsh oraz testosteron poniesiony... o dziwo cykle miałam zawsze równe, po 30 dni teraz się wszystko rozjechało. wczoraj byłam wkurzona na brak @ i na opuszczony cykl. ale dzisiaj już odpuściłam będzie co ma być
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:pcos nie wyrok sama mam ,,,po resekcji 3miesiace pozniej w 2000r zaszlam w ciaze,,,teraz luty i kwiecien probe robie z clo a potem w lipcu laparo ,..u mnie 2cykle po odstawieniu anty sa bezowulacyjne a le w tym cyklu rosl sam w 10dniu mial13mm ale w 14 tylko 15 wiec cos je blokuje biedulki
wiem, że nie wyrok, ale jednak miałam kryzys w styczniu...ja wierzę, że zajdę w ciąże, nie widzę innej opcji -
Mma ekscytacje bo wsystko nowosc i nie wiem jak zachowa sie moj orgaizm na clo..dodatkowo wykryto u mnie niedoczynnosc tarczycy i hashimoto ehh ale zawzielam sie stosuje diete bezgluteowa i bezmlecza a w dodatku ze wzgl na pcos niskoweglowodanowa,,,rezim niezly ale zeby pomoc przywrocic owulacje musi sie zmniejszyc ilosc pokarmow z duzym indeksem glikemiczym
-
nick nieaktualnyjuż mężuśkowi powiedziałam, żeby się wcześniej spakował bo ja go z łóżka nie wypuszczę ;p maraton!
u mnie już dawno wykryli tarczyce, niedoczynność niewiadomego pochodzenia i mam euthyrox 75 i jest dobrze
co do diety to też staram się stosować - zero słodyczy, ziemniaków, makaronu... a mleka też nie można?
zobaczysz kapturnica zaraz będziemy mamuśkami! a wy ile się staracie? -
szczerze??toja dopiero 1szy miesiac podejscie robie 2ostatie bylo na zasadzie obserwacji ciala....No ja teraz przechodze na dawke 75 u mnie dziwnie z ta tarczyca bylo bo zawsze1,46 a w styczniu zrobilam z glupia franca i 4.46 a 12dni pozniej juz ponad5!