CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny poczytuje Was sobie co kilka dni jakoś staram się za często nie zaglądać bo poprzedni cykl kosztował mnie dużo nerwów. W tym cyklu mam podejście ze co ma być to będzie choć przyznaję z ręką na sercu ze ciężko jest nie myśleć... Ale przynajmniej mam spokojne poranki i noce bez zastanawiania się jaka będzie temperatura...
Nieustannie Życzę wszystkim powodzenia -
OLKA mnie na szczęście już przestało boleć za to cycki bolą równiuteńko jakby od owulacji, w tamtym cyklu tak było przy potwierdzonej owu:)
ANBE spokoju ducha Ci życzę
wiem po sobie że o staraniach się tak nie mysli jak się za często na forum nie wchodzi;) -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dziewczynki jakie macie doswiadczenie ejsli chodzi o odczuwnaie pracy jajnikow przy braniu clo..przy ktorej tabletce juz czulyscie ze cos tam pika??
Ja jak brałam to 2x1 na dzien to 3 dnia juz miałam jazde bez trzymanki:-) czyli po 4,5 tabletce ale łacznie zjadłam 10 cale opakowanie.kapturnica lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak myslicie histeryzuje?
Otuż-martwi mnie to ze moje piersi powaznie sa duzo wieksze jak naturalnie! Poza tym sa gorace i obolale.boli mnie podbrzusze i mam uczucie pelnosci w brzuchu.myslicie ze powinnam szybciej pujsc na wizyte do gina? -
nick nieaktualnyJa swoje cykle mam co 24 dni na Clo mialam co 26-28 dni,
Pabelka spokojnie bo stres jeszcze ci opoznia @ zapewne...prolaktyna rosnie...do tego a piersi to chyba naturalne ja nie moge sie dotknac przed @
jutro ide kupic jakas nowa koszulke szlafrok bo moj sie nie nadaje czy tez moje pizamki zeby przed ginem wystapic...