X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    przejrzalam co bierzesz i tak lukrecje zamiast pic ten syf,,,,syf bo dla mnie tak smakowala ta herbatka niby slodkawa niby co a zapach bleh.... proponuje kapsulki z lukrecja sama zajadam -to raz ,a ocet jablkowy to lepiej bierz sobie tez kapsulki bo sa , ja nie daje rade pic tego i nastepuje zaraz zwrotka jak tylko go poczuje a tak kupuje cidrex ocet jablkowy i lykasz bez problemu...
    Widze ze masz podejrzenie pcos no niestety wiele z nas go ma i mam i ja hyh hy hy
    Co do lutki ja bralam 10dni...i dostalam po odstawieniu w czwartek we wtorek czyli w 5tym dniu po oddstawieniu... w 4tym u mnie pekl nie wyrosniety pecherzyk z ktorego utworzyla sie torbielka bol nieziemski tyle moge dodac w kazdym badz razie doprowadzil do tego ze zemdlalam...Co do pomocy by okres przyszedl przez 2kolejne wieczorki zrobilam sobie dosc goraca kapiel ...fakt dooopsko musi byc mocno czerwone do tego przez 2dni wzielam po2tabletki polopiryny s na rozrzedzenie krwi..Nie wiem czy pomoglo ale przyszla,,,

kąpiele też brałam ciepłe, może jeszcze polopirynkę łyknę ;p strasznie się stresuje, że cykl będzie stracony jak mąż wyjedzie... 26 mam monitoring i musi ten pęcherzyk urosnąć na czas! ja mam dopiero drugi raz w życiu wywoływaną @ (w sumie odkąd podjęliśmy starania wszystko się powaliło z cyklem). o to widzisz musze zakupić te kapsułki!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Miska mi też się ostatnie dwa cykle wydłużony do 39 i 4 dni. Ja brałam najpierw dupka, a teraz drugi cykl pod rząd biorę luteine po 10 dni. Ostatnio po odstawieniu dostałam okres po 15 dniach dopiero. Zobaczymy jak teraz będę. Jeszcze trzy dni biorę.

no nic muszę cierpliwie czekać...
    a jak @ nie przyjdzie i cykl następny będzie bez starań to mam barć clo i pregnyl, czy lepiej na miesiąc odpuścić?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem uzalezniona od pobyu mez tylko ze moj przyjezdza 22giego wiec troche odetchnelam z ulga ze juz miesiaczka jest....a...i jesli teraz sie nie uda to na marzec odpuszczam leki bo jaki sens sie jest faszerowac jak chlopek dopiero w kwietniu bedzie...a clo mozna do6i potem trzeba 3miesiace przerwac zeby sie nie przestymulowac albo jakiego raka nie nabawic...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak to bylo u Was po Clo? Rozregulowalo wam cykle?

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tez jestem uzalezniona od pobyu mez tylko ze moj przyjezdza 22giego wiec troche odetchnelam z ulga ze juz miesiaczka jest....a...i jesli teraz sie nie uda to na marzec odpuszczam leki bo jaki sens sie jest faszerowac jak chlopek dopiero w kwietniu bedzie...a clo mozna do6i potem trzeba 3miesiace przerwac zeby sie nie przestymulowac albo jakiego raka nie nabawic...

to w takim razie odpuszcze ten miesiąc jak terminy nam się nie zgrają... bo po co się faszerować lekami

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    Dziewczyny a jak to bylo u Was po Clo? Rozregulowalo wam cykle?

ja dopiero przed clo także nie wiem jak jest po stymulacji :) ale chyba gorzej niż przed być nie może :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi cykl wrocil do tego z przed Clo czyli do co 24 dni...

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mam sugestje :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj postanowiłam całkiem spontanicznie podczas zblizenia osiagnać własny szczyt mówiąc barwniej:-) przerwalismy stosunek i spowrotem wróciliśmy do pieszczot udalo sie :-) ,mój partner po tym nie mal po minucie współżycia osiągnął orgazm było zajefajnie:-) ale zdziwiło mnie to że leżac jak zawsze nasienie nie wypływało troszkę rano tylko dziś czytam i wychodzi na to że orgazm pomaga w zapłodnieniu bo ułatwia transport :-) wcześniej szybko wyplywało

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam:-) przyjemne z pozytecznym:-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a jak inaczej ...pewnie jakbym miala dla samego wspolzycia bez spelnienia sie sexic to moj musilaby na reczsnym cale malzenstwo jezdzic eheheh//// No masz racje masz podczas orgazmu u kobiety dochodzi do zasysania przez skurcze szyjki tresci pochwy a wiec spermy..nawet gdzies na you tube ogladalam filmik jak to wyyglada podczas wspolzycia..Tajze sex tylko z finalem..bez tego niech panowe w kaloryferej pchaja....hihhiih

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze juz nie wiem czy ciagnac wontek na clo czy uciekamy do siebie?

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kto stad niby ma cie wyrzucac kobieto??Wszedzie gdzie chcesz to piszesz....i tylko admin moze cie zablokowac...wiec pisz co chcesz i gdzie chcesz...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-) ok kobieto hehe powiem ci , ze zawsze mam odczuwam orgazmy podczas penetracji ale w tym przypadku postawiłam na cos co daje mi wieksza satysfakcje i czytałam, ze wiele kobiet ma z tym problem ja na szczeście nie i z pomoca partnera osiagnelam orgazm stymulujac łechtaczke jest to duzo wiekszy odpal jak to ja mowie teraz to chyba admin mnie wyzuci hehehe

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze tez musisz skakać po forach to moze zostanmy na monitoringu

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • malwetta31 Debiutantka

Wysłany: 12 lutego 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanko znowu,mam brac clo w 5 dniu cyklu ale lekarz kazal mi przyjsc za miesiac do kontroli,nie zalecil zadnego monitoringu.Czy ktoras z Was była w takiej sytuacji??

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam bez monitoringu w drugim cyklu z clo, przeżyłam ;) chodź przyznam ze to celowanie na ślepo dla dziewczyn ktore nie czuja owulki, ja na szczescie naleze do tej grupy co czuje ja bardzo dotkliwie;) jesli nie masz pcos to polecam testy owu

• malwetta31 Debiutantka

Wysłany: 12 lutego 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986,no ja jestem w pierwszym cylku i mam stwierdzone pco a jaka dawke bralas??

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja brałam od 4 dc do 8dc 1x1, kurcze to testy u Ciebie odpadaja, ale naprawde jest bardzo duzo dziewczyn ktore nie maja monitoringu
    mi gin powiedział ze konieczny jest monit przy dawce 2x1

• malwetta31 Debiutantka

Wysłany: 12 lutego 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja tez mam brac 2x1,ale mysle ze wezme 1x1 i pojde do innego lekarza niech mi zrobi usg i zobaczymy co dalej powie a do mojego lekarza mam dopiero wizyte w marcu.

‹‹ 224 225 226 227 228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ