X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja narazie uciekam robota mi stoi a samo sie nie zrobi:-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez zakupy i po molodego na kosza..Do pozniej buzka :*

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No fakt ja mam apteke ze leki bez recepty dostaniesz siec tylko usg mi brakuje

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok do póżniej dwie buzki:-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Policz do10ciu i pooddychaj gleboko bo Ci zylka peknie i Cie krew zaleje a szkoda takiej sympatycznej buzki ;)
    ...Forum jest rowniez po to by porozmawiac wiec jak Ci sie nie podoba zawsze mozesz opuscic to miejsce :)

a to już mój problem co i kiedy mi pęknie i co mi zaleje. O pierdołach możecie sobie w wiadomościach prywatnych pisać.
    wczśniejszy post był do tych które może jednak mają taki zestaw..

Ingebjorg lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt, że już zupełnie nie o CLO ten wątek..

Aankia92, Ingebjorg lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • akuszerka89 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aankia92 ja miałam podobny zestaw - CLO, Glucophage XR (nie tolerowałam Metformaxu) i luteinę zamiast dupka. Co byś chciała wiedzieć?

Madziara lubi tę wiadomość

preg.png
    28.08.2014 - mój CUD - Filip❤️
    01.04.2015 - 5tc [*]
    18.08.2017 - Amelka [*]
    14.08.2018 - 6tc [*]
    04.10.2021 ciąża biochemiczna
    26.07.2022 ciąża biochemiczna
    29.10.2022⏸️😍
    22.12.2022 będzie Natalka 😍💗
  • akuszerka89 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do tego tematu na forum to czasem bywało tak, że były gadki szmatki zupełnie o niczym, czysta głupawka, a czasem same konkretne informacje także jak czegoś konkretnego potrzebujesz to jak masz czas to warto przekopać forum, a jak ni bardzo u Ciebie z czasem to możesz mnie pytać, jestem "starym wyjadaczem" tego forum :P (chociaż teraźniejsze dziewczyny nie wszystkie mnie znają :P)

preg.png
    28.08.2014 - mój CUD - Filip❤️
    01.04.2015 - 5tc [*]
    18.08.2017 - Amelka [*]
    14.08.2018 - 6tc [*]
    04.10.2021 ciąża biochemiczna
    26.07.2022 ciąża biochemiczna
    29.10.2022⏸️😍
    22.12.2022 będzie Natalka 😍💗
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he ale ja Cię dobrze znam nawet po głosie ....Jak sie czujesz ? A co do tego Cuda warto wierzyć !!!!!

Nooo za moich początków czyli strony od 60 pisałysmy na temat lekow leczenia itp ale byly watki gdzie byly lużne rozmowy i nikomu to nie przeszkadzalo bo jak ktos napisal to zaraz byla konkretna odpowiedz .... chodz wiele razy powtarzalismy temat ...pisalam tu o leczeniu z clo ale w pewnym momencie kiedy skonczylo sie moje leczenie tym lekiem chcialam sie podzielic z swoimi przyjaciolkami z ovu nowina dotyczaca adopcji mojej Hani ....moze to kogos urazilo bo to forum tyczy dziewczyn bioracych Clostilbegyt i nie powinny juz takie osoby jak ja tu pisac ...chodz troszeczke wiedzy tak jak ja i Akuszerka mamy i moglybysmy podowiedziec pare rzeczy odpowiedziec na trudne pytania ktore nas tez nurtowały a teraz znamy na nie odpowiedz....ale skoro przeszkadza to komus to moze nie bedziemy wogole pisac tu bo Clo nie bierzemy badz nam sie udalo ...a moglybysmy pomoc!!!

[*] 05.05.2010
    [*] 10.05.2012 .............moje Aniołki :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 16:36

kapturnica, Miśkaa, Ingebjorg, Joanna0071 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAdziara daj spokój!!
    wpada do nas nie wiadomo skąd nowa dziewczyna, ma pretensje że piszemy o wszystkim i tylko dlatego mamy przestać tu być?
    prooooszę Cię:)

ja lubię te dziewczyny tutaj i dlatego z nimi rozmawiam, a to że dwa dni temu skońćzyłam brać CLO i czekam na rezultaty to chyba nie powód żeby się nie odezwać;)

pisz nam tu o swojej Hani:)

Joanna0071 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara widzisz mozna i posmiac i pozartowac i porozmawiac na ciezsze tematy jak rowniez udzielic pomocy...ale nie sadze ze powinno forum byc jak na portalu medycznym gdzie tylko suche fakty , dawki i nic wiecej. Tu chyba chodzi o cos wiecej o pocieszenie , wsparcie i podniesienie rowniez na duchu..., a tego nie uzyska sie bez rozmow luzniejszych....\
    Ja takie komentarze to olewam hy hy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 16:44

Joanna0071 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akuszerka89 wrote:
    A co do tego tematu na forum to czasem bywało tak, że były gadki szmatki zupełnie o niczym, czysta głupawka, a czasem same konkretne informacje także jak czegoś konkretnego potrzebujesz to jak masz czas to warto przekopać forum, a jak ni bardzo u Ciebie z czasem to możesz mnie pytać, jestem "starym wyjadaczem" tego forum :P (chociaż teraźniejsze dziewczyny nie wszystkie mnie znają :P)
    ja nie znam bo jestem dopiero 2gi cykl tu...ale cala twoja droge do kropka przeczytalam nie powiem. zreszta chyba kazdej z was dziewczyny co tu jestescie...WIEC tak jakbym troszke znala,.,,,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 16:45

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam w poniedziałek Hsg chca pchnac troche te jajniory!!! ale by byl numer jak bym zaszla i miala 2 dzieci takim sposobem....

Robotka życze Ci z całego serca zeby sie Udalo:))))z reszta każdej z was ...zebyście mogły przezyc to uczucie jak ja dzis trzymajac swoje dziecko na rekach....jeszcze nie swoje ale sercem jak by była moja!!! i to jest dla mnie Cud chodz jej nie urodziłam ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 16:49

Miśkaa, akuszerka89, Joanna0071, olka30 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apel !!!

Wszystkie dziewczyny ktore maja chec pogadacv o wszystkim swoich problemach maja pytania lubpoprpstu chca sie wygadac by nie stresowac sie oczekiwaniami, zapraszamy cala nasza gromada z monitoringu cyklu. Przymulaskom , frustratkom mowimy stanowcze nie!!!) !!!

Robotka1, Joanna0071 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coooooo??? Madzia trzymałaś Hanieeee na rękach??? eeeej i nic nie powiedziałaś???:)

MAdzia pocieszę Cię że po hsg moja koleżanka zaszła od kopa:) współżyjąc tylko w 10dc:) przypadek? :)

dzięki za miłe słowa:) też bym już chciała mieć to wszystko za sobą i cieszyć się tymi dwoma kreseczkami:)

MADZIA to powodzenia na HSG!!!! ile czekałaś na termin?

AKUSZERKO a ja Ciebie pamętam:D

KAPTURNICa ty detektywie ;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    ja mam w poniedziałek Hsg chca pchnac troche te jajniory!!! ale by byl numer jak bym zaszla i miala 2 dzieci takim sposobem....

Robotka życze Ci z całego serca zeby sie Udalo:))))z reszta każdej z was ...zebyście mogły przezyc to uczucie jak ja dzis trzymajac swoje dziecko na rekach....jeszcze nie swoje ale sercem jak by była moja!!! i to jest dla mnie Cud chodz jej nie urodziłam ....
    No niech przepychaja i robia miejsce dla jajcorka..Madziara bardzo zaslugujesz na swoje szczescie a jesli nbedziesz miec 2???to od przybytku niech cie glowa nie boli...
    Trzymamy w kciuki!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cicho byc!! ja tu agitacje odwalam ihihhi

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dalej to samo gadka szmatka, oczywiście nie na temat..

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    APEL przyjęty;)

aaa dziś mam monitoring i zobaczymy co tam uhodowałam po tym CLO:) Kapturka daj znać wieczorem tu dziewczynom bo być może na monitorku uda mi się przekazać wieści;)
    jutro mnie nie ma to tak poza tematem;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiem wlasnie takze cociaz krotki cytacik prosze wrzucic cobysmy wiedzialy jak jajka...Jako moj krolik doswiadczalny musisz mnie informowac

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 220 221 222 223 224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ