CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Policz do10ciu i pooddychaj gleboko bo Ci zylka peknie i Cie krew zaleje a szkoda takiej sympatycznej buzki
...Forum jest rowniez po to by porozmawiac wiec jak Ci sie nie podoba zawsze mozesz opuscic to miejsce
a to już mój problem co i kiedy mi pęknie i co mi zaleje. O pierdołach możecie sobie w wiadomościach prywatnych pisać.
wczśniejszy post był do tych które może jednak mają taki zestaw..Ingebjorg lubi tę wiadomość
-
Aankia92 ja miałam podobny zestaw - CLO, Glucophage XR (nie tolerowałam Metformaxu) i luteinę zamiast dupka. Co byś chciała wiedzieć?
Madziara lubi tę wiadomość
-
A co do tego tematu na forum to czasem bywało tak, że były gadki szmatki zupełnie o niczym, czysta głupawka, a czasem same konkretne informacje także jak czegoś konkretnego potrzebujesz to jak masz czas to warto przekopać forum, a jak ni bardzo u Ciebie z czasem to możesz mnie pytać, jestem "starym wyjadaczem" tego forum (chociaż teraźniejsze dziewczyny nie wszystkie mnie znają )
-
nick nieaktualnyHe he ale ja Cię dobrze znam nawet po głosie ....Jak sie czujesz ? A co do tego Cuda warto wierzyć !!!!!
Nooo za moich początków czyli strony od 60 pisałysmy na temat lekow leczenia itp ale byly watki gdzie byly lużne rozmowy i nikomu to nie przeszkadzalo bo jak ktos napisal to zaraz byla konkretna odpowiedz .... chodz wiele razy powtarzalismy temat ...pisalam tu o leczeniu z clo ale w pewnym momencie kiedy skonczylo sie moje leczenie tym lekiem chcialam sie podzielic z swoimi przyjaciolkami z ovu nowina dotyczaca adopcji mojej Hani ....moze to kogos urazilo bo to forum tyczy dziewczyn bioracych Clostilbegyt i nie powinny juz takie osoby jak ja tu pisac ...chodz troszeczke wiedzy tak jak ja i Akuszerka mamy i moglybysmy podowiedziec pare rzeczy odpowiedziec na trudne pytania ktore nas tez nurtowały a teraz znamy na nie odpowiedz....ale skoro przeszkadza to komus to moze nie bedziemy wogole pisac tu bo Clo nie bierzemy badz nam sie udalo ...a moglybysmy pomoc!!!
[*] 05.05.2010
[*] 10.05.2012 .............moje AniołkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 16:36
kapturnica, Miśkaa, Ingebjorg, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
MAdziara daj spokój!!
wpada do nas nie wiadomo skąd nowa dziewczyna, ma pretensje że piszemy o wszystkim i tylko dlatego mamy przestać tu być?
prooooszę Cię
ja lubię te dziewczyny tutaj i dlatego z nimi rozmawiam, a to że dwa dni temu skońćzyłam brać CLO i czekam na rezultaty to chyba nie powód żeby się nie odezwać
pisz nam tu o swojej Hani:)Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
Madziara widzisz mozna i posmiac i pozartowac i porozmawiac na ciezsze tematy jak rowniez udzielic pomocy...ale nie sadze ze powinno forum byc jak na portalu medycznym gdzie tylko suche fakty , dawki i nic wiecej. Tu chyba chodzi o cos wiecej o pocieszenie , wsparcie i podniesienie rowniez na duchu..., a tego nie uzyska sie bez rozmow luzniejszych....\
Ja takie komentarze to olewam hy hyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 16:44
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
akuszerka89 wrote:A co do tego tematu na forum to czasem bywało tak, że były gadki szmatki zupełnie o niczym, czysta głupawka, a czasem same konkretne informacje także jak czegoś konkretnego potrzebujesz to jak masz czas to warto przekopać forum, a jak ni bardzo u Ciebie z czasem to możesz mnie pytać, jestem "starym wyjadaczem" tego forum (chociaż teraźniejsze dziewczyny nie wszystkie mnie znają )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 16:45
-
nick nieaktualnyja mam w poniedziałek Hsg chca pchnac troche te jajniory!!! ale by byl numer jak bym zaszla i miala 2 dzieci takim sposobem....
Robotka życze Ci z całego serca zeby sie Udalo:))))z reszta każdej z was ...zebyście mogły przezyc to uczucie jak ja dzis trzymajac swoje dziecko na rekach....jeszcze nie swoje ale sercem jak by była moja!!! i to jest dla mnie Cud chodz jej nie urodziłam ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 16:49
Miśkaa, akuszerka89, Joanna0071, olka30 lubią tę wiadomość
-
Apel !!!
Wszystkie dziewczyny ktore maja chec pogadacv o wszystkim swoich problemach maja pytania lubpoprpstu chca sie wygadac by nie stresowac sie oczekiwaniami, zapraszamy cala nasza gromada z monitoringu cyklu. Przymulaskom , frustratkom mowimy stanowcze nie!!!) !!!Robotka1, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
coooooo??? Madzia trzymałaś Hanieeee na rękach??? eeeej i nic nie powiedziałaś???
MAdzia pocieszę Cię że po hsg moja koleżanka zaszła od kopa:) współżyjąc tylko w 10dc:) przypadek?
dzięki za miłe słowa:) też bym już chciała mieć to wszystko za sobą i cieszyć się tymi dwoma kreseczkami:)
MADZIA to powodzenia na HSG!!!! ile czekałaś na termin?
AKUSZERKO a ja Ciebie pamętam:D
KAPTURNICa ty detektywie -
Madziara wrote:ja mam w poniedziałek Hsg chca pchnac troche te jajniory!!! ale by byl numer jak bym zaszla i miala 2 dzieci takim sposobem....
Robotka życze Ci z całego serca zeby sie Udalo:))))z reszta każdej z was ...zebyście mogły przezyc to uczucie jak ja dzis trzymajac swoje dziecko na rekach....jeszcze nie swoje ale sercem jak by była moja!!! i to jest dla mnie Cud chodz jej nie urodziłam ....
Trzymamy w kciuki!! -
nick nieaktualny
-
APEL przyjęty;)
aaa dziś mam monitoring i zobaczymy co tam uhodowałam po tym CLO:) Kapturka daj znać wieczorem tu dziewczynom bo być może na monitorku uda mi się przekazać wieści;)
jutro mnie nie ma to tak poza tematem;)