Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja narazie uciekam robota mi stoi a samo sie nie zrobi:-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez zakupy i po molodego na kosza..Do pozniej buzka :*

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No fakt ja mam apteke ze leki bez recepty dostaniesz siec tylko usg mi brakuje

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok do póżniej dwie buzki:-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Policz do10ciu i pooddychaj gleboko bo Ci zylka peknie i Cie krew zaleje a szkoda takiej sympatycznej buzki ;)
    ...Forum jest rowniez po to by porozmawiac wiec jak Ci sie nie podoba zawsze mozesz opuscic to miejsce :)

a to już mój problem co i kiedy mi pęknie i co mi zaleje. O pierdołach możecie sobie w wiadomościach prywatnych pisać.
    wczśniejszy post był do tych które może jednak mają taki zestaw..

Ingebjorg lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt, że już zupełnie nie o CLO ten wątek..

nick nieaktualny, Ingebjorg lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • akuszerka89 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aankia92 ja miałam podobny zestaw - CLO, Glucophage XR (nie tolerowałam Metformaxu) i luteinę zamiast dupka. Co byś chciała wiedzieć?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

preg.png
    28.08.2014 - mój CUD - Filip❤️
    01.04.2015 - 5tc [*]
    18.08.2017 - Amelka [*]
    14.08.2018 - 6tc [*]
    04.10.2021 ciąża biochemiczna
    26.07.2022 ciąża biochemiczna
    29.10.2022⏸️😍
    22.12.2022 będzie Natalka 😍💗
  • akuszerka89 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do tego tematu na forum to czasem bywało tak, że były gadki szmatki zupełnie o niczym, czysta głupawka, a czasem same konkretne informacje także jak czegoś konkretnego potrzebujesz to jak masz czas to warto przekopać forum, a jak ni bardzo u Ciebie z czasem to możesz mnie pytać, jestem "starym wyjadaczem" tego forum :P (chociaż teraźniejsze dziewczyny nie wszystkie mnie znają :P)

preg.png
    28.08.2014 - mój CUD - Filip❤️
    01.04.2015 - 5tc [*]
    18.08.2017 - Amelka [*]
    14.08.2018 - 6tc [*]
    04.10.2021 ciąża biochemiczna
    26.07.2022 ciąża biochemiczna
    29.10.2022⏸️😍
    22.12.2022 będzie Natalka 😍💗
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he ale ja Cię dobrze znam nawet po głosie ....Jak sie czujesz ? A co do tego Cuda warto wierzyć !!!!!

Nooo za moich początków czyli strony od 60 pisałysmy na temat lekow leczenia itp ale byly watki gdzie byly lużne rozmowy i nikomu to nie przeszkadzalo bo jak ktos napisal to zaraz byla konkretna odpowiedz .... chodz wiele razy powtarzalismy temat ...pisalam tu o leczeniu z clo ale w pewnym momencie kiedy skonczylo sie moje leczenie tym lekiem chcialam sie podzielic z swoimi przyjaciolkami z ovu nowina dotyczaca adopcji mojej Hani ....moze to kogos urazilo bo to forum tyczy dziewczyn bioracych Clostilbegyt i nie powinny juz takie osoby jak ja tu pisac ...chodz troszeczke wiedzy tak jak ja i Akuszerka mamy i moglybysmy podowiedziec pare rzeczy odpowiedziec na trudne pytania ktore nas tez nurtowały a teraz znamy na nie odpowiedz....ale skoro przeszkadza to komus to moze nie bedziemy wogole pisac tu bo Clo nie bierzemy badz nam sie udalo ...a moglybysmy pomoc!!!

[*] 05.05.2010
    [*] 10.05.2012 .............moje Aniołki :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 16:36

kapturnica, nick nieaktualny, Ingebjorg, Joanna0071 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAdziara daj spokój!!
    wpada do nas nie wiadomo skąd nowa dziewczyna, ma pretensje że piszemy o wszystkim i tylko dlatego mamy przestać tu być?
    prooooszę Cię:)

ja lubię te dziewczyny tutaj i dlatego z nimi rozmawiam, a to że dwa dni temu skońćzyłam brać CLO i czekam na rezultaty to chyba nie powód żeby się nie odezwać;)

pisz nam tu o swojej Hani:)

Joanna0071 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara widzisz mozna i posmiac i pozartowac i porozmawiac na ciezsze tematy jak rowniez udzielic pomocy...ale nie sadze ze powinno forum byc jak na portalu medycznym gdzie tylko suche fakty , dawki i nic wiecej. Tu chyba chodzi o cos wiecej o pocieszenie , wsparcie i podniesienie rowniez na duchu..., a tego nie uzyska sie bez rozmow luzniejszych....\
    Ja takie komentarze to olewam hy hy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 16:44

Joanna0071 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akuszerka89 wrote:
    A co do tego tematu na forum to czasem bywało tak, że były gadki szmatki zupełnie o niczym, czysta głupawka, a czasem same konkretne informacje także jak czegoś konkretnego potrzebujesz to jak masz czas to warto przekopać forum, a jak ni bardzo u Ciebie z czasem to możesz mnie pytać, jestem "starym wyjadaczem" tego forum :P (chociaż teraźniejsze dziewczyny nie wszystkie mnie znają :P)
    ja nie znam bo jestem dopiero 2gi cykl tu...ale cala twoja droge do kropka przeczytalam nie powiem. zreszta chyba kazdej z was dziewczyny co tu jestescie...WIEC tak jakbym troszke znala,.,,,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 16:45

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam w poniedziałek Hsg chca pchnac troche te jajniory!!! ale by byl numer jak bym zaszla i miala 2 dzieci takim sposobem....

Robotka życze Ci z całego serca zeby sie Udalo:))))z reszta każdej z was ...zebyście mogły przezyc to uczucie jak ja dzis trzymajac swoje dziecko na rekach....jeszcze nie swoje ale sercem jak by była moja!!! i to jest dla mnie Cud chodz jej nie urodziłam ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 16:49

nick nieaktualny, akuszerka89, Joanna0071, olka30 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apel !!!

Wszystkie dziewczyny ktore maja chec pogadacv o wszystkim swoich problemach maja pytania lubpoprpstu chca sie wygadac by nie stresowac sie oczekiwaniami, zapraszamy cala nasza gromada z monitoringu cyklu. Przymulaskom , frustratkom mowimy stanowcze nie!!!) !!!

Robotka1, Joanna0071 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coooooo??? Madzia trzymałaś Hanieeee na rękach??? eeeej i nic nie powiedziałaś???:)

MAdzia pocieszę Cię że po hsg moja koleżanka zaszła od kopa:) współżyjąc tylko w 10dc:) przypadek? :)

dzięki za miłe słowa:) też bym już chciała mieć to wszystko za sobą i cieszyć się tymi dwoma kreseczkami:)

MADZIA to powodzenia na HSG!!!! ile czekałaś na termin?

AKUSZERKO a ja Ciebie pamętam:D

KAPTURNICa ty detektywie ;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    ja mam w poniedziałek Hsg chca pchnac troche te jajniory!!! ale by byl numer jak bym zaszla i miala 2 dzieci takim sposobem....

Robotka życze Ci z całego serca zeby sie Udalo:))))z reszta każdej z was ...zebyście mogły przezyc to uczucie jak ja dzis trzymajac swoje dziecko na rekach....jeszcze nie swoje ale sercem jak by była moja!!! i to jest dla mnie Cud chodz jej nie urodziłam ....
    No niech przepychaja i robia miejsce dla jajcorka..Madziara bardzo zaslugujesz na swoje szczescie a jesli nbedziesz miec 2???to od przybytku niech cie glowa nie boli...
    Trzymamy w kciuki!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cicho byc!! ja tu agitacje odwalam ihihhi

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dalej to samo gadka szmatka, oczywiście nie na temat..

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    APEL przyjęty;)

aaa dziś mam monitoring i zobaczymy co tam uhodowałam po tym CLO:) Kapturka daj znać wieczorem tu dziewczynom bo być może na monitorku uda mi się przekazać wieści;)
    jutro mnie nie ma to tak poza tematem;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiem wlasnie takze cociaz krotki cytacik prosze wrzucic cobysmy wiedzialy jak jajka...Jako moj krolik doswiadczalny musisz mnie informowac

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ ‹ 220 221 222 223 224 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ