CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanko mój partner jest w trakcie odczulania czy ma to wpływ na nasienie w jakiś negatywny sposób ?
-
EwkA29 wrote:Witam powiedzcie mi w którym dniu cyklu miałyście owulacje . Niestety nie mam monitoringu przy clo
To strzelasz do tarczy z przepaską na oczach ja jeszcze nie miałam a mam 20 dc serduszkuj co drugi dzień to jak gra w lotka:-)Another lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:nie powiem ci bo nie mam pojecia a w necie nic nie pisze?
Nic konkretnego ale głosy są na nie więc luzik -
Ingebjorg wrote:Clo 3-7 dc - 14 dc monitoring i nic - brak dominujących pęcherzyków. 21 dc - ovu wyznaczyło owu + badania hormonalne (estradiol i progesteron) no i wychodzi, że była owu 21 dc
Chyba znalazłam przypadek podobny do mnie . Ty nim jesteś ja w 16 dniu miałam pęcherzyk na 10 i na 11 lekarz kazał za 3,4 dni współżyć może rzeczywiście u nas jajka są leniwe:-) -
kapturnica wrote:kurde tak sie wygrzalam ze cala czerwonkowata jestem,,,,az mnie skora piecze hehehe...chyba lekko przesadzilamz wrzatkiem...to tyle ze sie wyparzylam,,
I jak tam masz gości? -
Czesc dziewczyny.podczytuje Was na bierzaco!
Dzis moj 29dc ,zazwyczaj w 26-27 mam @.to pierwszy cykl bez lekow,zastrzykow,nerwow-do tej pory! Zastanawiam sie co jest? jesli dzis @ nie przyjdzie to jutro test! Trzymajcie kciuki tak mocno jak ja trzymam za Was!akuszerka89 lubi tę wiadomość
-
Laseczki ratujcie co mam zrobic od kąd jestem na luteinie to wokół ust, rzuchwy i na szyji mam aktywne wulkany boli mnie pól twarzy to nie trądzik papra się tygodniami ropa po kilka razy podchodzi już chustą sie zakrywam co z tym robić macie coś takiego co stosujecie a może znacie kogos kto ma ten problem i wiecie co mu pomaga mi nie pomaga maść ichtiolowa ani wizaksinum sory za błedy ale nie pamietam jak ta nazwe się pisze. Błagam o pomoc bo już sobie nie tadze a boli mnie w kolejnych miejścach wiec wiem że nie długo nowe wyjdą
-
pabelka88 wrote:Czesc dziewczyny.podczytuje Was na bierzaco!
Dzis moj 29dc ,zazwyczaj w 26-27 mam @.to pierwszy cykl bez lekow,zastrzykow,nerwow-do tej pory! Zastanawiam sie co jest? jesli dzis @ nie przyjdzie to jutro test! Trzymajcie kciuki tak mocno jak ja trzymam za Was!
Uuuu zapachniało ciążą cudny zapach powinni go opatentować -
Joanna0071 wrote:Laseczki ratujcie co mam zrobic od kąd jestem na luteinie to wokół ust, rzuchwy i na szyji mam aktywne wulkany boli mnie pól twarzy to nie trądzik papra się tygodniami ropa po kilka razy podchodzi już chustą sie zakrywam co z tym robić macie coś takiego co stosujecie a może znacie kogos kto ma ten problem i wiecie co mu pomaga mi nie pomaga maść ichtiolowa ani wizaksinum sory za błedy ale nie pamietam jak ta nazwe się pisze. Błagam o pomoc bo już sobie nie tadze a boli mnie w kolejnych miejścach wiec wiem że nie długo nowe wyjdą
-
kapturnica wrote:ty to do dermatologa lec a nie byc moze mam jakis stan zapalny skory..ale niekoniecznie musi to byc zwiazane z luteina bo to naturalny hormon....Byc moze masz jakies uczulenie lub stan zapalny nawet z zawiania skory...Dermatolog kobito na juz ...
-
kapturnica wrote:Asiu gosci jeszcze nie ale popatzr na moja tempke dzis jak spadla z sufitu na podloge wiec czekam juz na nia spokojniej wiem ze na dniach byc musi...
Cos mi sie wydaje, ze ciocia juz jedzie i moze dzis dojedzie jak na korki nie trafi -
nick nieaktualny
-
Aankia92 wrote:CLO metformax i duphaston, brała któraś ten zestaw ??