CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:Beta 185,70 yupiiii!
Gratulacje kochanarośnijcie zdrowo
Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :* -
Jagienko super wynik ☺. Cieszę się ogromnie i gratuluję serdecznie. Życzę Ci zdrowej i spokojnej ciąży ❤❤❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 16:26
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Goja88 wrote:Panan chyba słabo ci lekarz wyjaśnił jak wprowadzić bromergon! Ja miałam zalecenie na 1 tabletkę na noc ale zaczynałam pierwszy tydzień 1/4 tabletki drugi tydzień 1/2 trzeci tydzień 3/4 i dopiero cała tabletkę... Jak nie masz za dużo kasy to postaraj się wprowadzić ten lek a przynajmniej sprobuj bo lekarz powie ok nie toleruje pani tego leku to przepisze inny a dokładnie następny w kolejności jest norprolac który jest bez refundacji i kosztuje o ile dobrze pamiętam ponad 120 zł
-
cookiemonster wrote:Beta tylko 93:( czyli rowno 66% wzrostu - szału nie ma...
cookie a liczyłaś na kalkulatorze na bellybestfriend?
https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html
może jak zobaczysz na własne oczy zieloną kreskę to się uspokoisz?
cookiemonster lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Jagienko, ogromne gratulacje
-
AniaStaraczka85 wrote:Niekoniecznie,Ja miałam zalecenie odrazu 1 tabletkę przy prolaktyne 25 na czczo
Ale wprowadzając stopniowo przyzwyczaja się organizm i omija skutki uboczne. Nie wiem jak przy takich niskich wartościach ja miałam na czczo 88.Mutacja MTHFR c677t, mutacja PAI -1 4g PCOS hiperprolaktynemia z mikrogruczolakiem, Ana1Ana 2 +
Lipiec 2016/ 11dpo beta 23,12/ 13dpo beta 100,90/ 15dpo 407,5/ 18dpo beta 1797/ 19dpo jest pęcherzyk 3 mm/16.08 jest serduszko moje małe :* -
mamakejti wrote:cookie a liczyłaś na kalkulatorze na bellybestfriend?
https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html
może jak zobaczysz na własne oczy zieloną kreskę to się uspokoisz?
Jagna - wow:))mówiłam, że powyżej 100 będzie?)
-
nick nieaktualny
-
cookiemonster wrote:Widziałam i wiem, ze to dla mnie sukces, że w ogóle rośnie i mieszczę się w granicy (dolnej, ale powiedzmy, że mieszczę się). Byłabym spokojniejsza gdyby było wyżej. Fakt, z przyczyn niezależnych od siebie robiłam te dwa badania w różnych labach. W piątek powtórzę w tym samym co dziś.
Wiem co czujesz, ja też dygam się przed jutrzejszą betą, bo wiem ile powinna wynosić żeby było ok, więc każde odstępstwo to zagwozdka będzie....
myślę, że miarodajny będzie naprawdę ten wynik z tego samego lab, porównaj sobie normy bety w obu labach, może dojdziesz do jakiegoś wniosku....albo olej to i po prostu idz na betę w piątek i tyle
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."