CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Cookie!!cookiemonster wrote:15dpo w pt 160
18 dpo dziś 427!!!!!!!!!!!!!
cookiemonster lubi tę wiadomość
-
Mamakejti, @ się rozkręciła na całego, więc nie było potrzeby betowania
Ale za to kontrolnie sprawdzilam tsh i cukier i wszystko jest pięknie, gdzieś w połowie przedziału wartości referencyjnych 
Cookie, cudownie! Piękny przyrost bety!
Alisa, tak się czasem zdarza, że coś się przesunie. Posłuchaj Jagny, zrób bete. Jak nie będzie ciąży, czekaj na @, jak nie będzie @ idź do gina.
Też tak miałam parę cykli wstecz. Już myślałam, że wszystko uregulowane (zaczęłam mieć piękne cykle 28 dni bez dnia obsuwy), a tu nagle bach - 35 dnia przylazla @.
Najważniejsza w życiu jest rodzina.
Najpierw ta, w której się urodziłeś,
później ta którą sam stworzyłeś. -
nick nieaktualnyka.ak89 wrote:Alisa, tak się czasem zdarza, że coś się przesunie. Posłuchaj Jagny, zrób bete. Jak nie będzie ciąży, czekaj na @, jak nie będzie @ idź do gina.
Też tak miałam parę cykli wstecz. Już myślałam, że wszystko uregulowane (zaczęłam mieć piękne cykle 28 dni bez dnia obsuwy), a tu nagle bach - 35 dnia przylazla @.
Ka.ak - zaczekam jeszcze do jutro, to będzie 28dc. Jak @ nie będzie, idę na betę. dziękuję
-
CzterolistnaKoniczyna wrote:Hej kochane,
Ehh.. no u mnie niestety kiepścizna.. Torbiele krwotoczne po jednej na lewym jak i na prawym jajniku. Tej na lewym się spodziewałam, bo boli, ale na prawy mnie zaskoczył.. No jednym słowem - jak zwykle. Nie może być zbyt prosto i pięknie. Gin powiedział, że te torbiele są z pęcherzyków, które pękły ale płyn wylał się do środka i wypełniły się krwią (czy coś w tym stylu). Niby szansa na ciążę jest, ale zdecydowanie mniejsza bo komórki mogły zostać w środku. Mimo to, nie robię sobie nadziei. Jak na tą chwilę to mam serdecznie dość tego wszystkiego. Staramy się od sierpnia zeszłego roku a w ciągu tego czasu nie miałam ani razu dwóch (tak, tak - nawet dwóch) cykli pod rząd, które byłyby owulacyjne i dawały nam choć cień szansy. Non stop badania, leki, kłucia w dupę, w brzuch, HSG i to wszystko na nic bo zawsze coś idzie nie tak
Przepraszam Was, za wpis pełen goryczy, ale po prostu ryczeć mi się już chce z bezsilności ..
Czterolistna głowa do góry! I nie, nie jest mi łatwo tak mówić, bo Cię dobrze rozumiem... Sama walczyłam najpierw z uregulowaniem cyklu, teraz walka o owulacje, i choć wszystko jest u mnie 'pięknie'to ciąży nie ma. A tez już ponad rok działamy...
Ale... Może to nie nasza kolej? Może za bardzo chcemy. Psychika bardzo dużo robi, smutek i frustracja nie pomagają.
Jedynie nadzieja i wiara, że w końcu będzie ten szczęśliwy cykl! Jestem z Tobą i wierzę, że w końcu musi się udać, musi!Najważniejsza w życiu jest rodzina.
Cookie super beta. Teraz już się nie martw, wszystko będzie dobrze ❤. GRATULUJĘ ❤cookiemonster wrote:15dpo w pt 160
18 dpo dziś 427!!!!!!!!!!!!!
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci
. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Dziękuję Ci bardzo, że odpisałaś na mój smętny post. Dziękuję za Twoje słowa, za ustawienie do pionuka.ak89 wrote:Czterolistna głowa do góry! I nie, nie jest mi łatwo tak mówić, bo Cię dobrze rozumiem... Sama walczyłam najpierw z uregulowaniem cyklu, teraz walka o owulacje, i choć wszystko jest u mnie 'pięknie'to ciąży nie ma. A tez już ponad rok działamy...
Ale... Może to nie nasza kolej? Może za bardzo chcemy. Psychika bardzo dużo robi, smutek i frustracja nie pomagają.
Jedynie nadzieja i wiara, że w końcu będzie ten szczęśliwy cykl! Jestem z Tobą i wierzę, że w końcu musi się udać, musi!
czasem tego bardzo potrzeba.. no cóż, walka trwa.
-
CzterolistnaKoniczyna wrote:Dziękuję Ci bardzo, że odpisałaś na mój smętny post. Dziękuję za Twoje słowa, za ustawienie do pionu
Czterolistna, płatki do góry! Ja już tez położyłam lache na prokreację, w sierpniu cysta i cykl 20-dniowy, we wrześniu cykl 24 dniowy, i w październiku się kurka udało;)
nie stresuj sie niepotrzebnie, zacznij planować życie, nie żyj tylko staraniami, bo to Cię wykończy!"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"

-
Zaplanowanie dalszej wycieczki, albo kredyt potrafią pomócmamakejti wrote:...zacznij planować życie...
Paru osobom pomogło. Wiem co to znaczy "żyć staraniami". To męczarnia większa od porodu!!!

Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
CzterolistnaKoniczyna wrote:Dziękuję Ci bardzo, że odpisałaś na mój smętny post. Dziękuję za Twoje słowa, za ustawienie do pionu
Jeśli choć troszkę podniosłam Cię na duchu, to cieszę się przeogromnie
I po to tu jesteśmy, oprócz tego, by się dzielić swoimi doświadczeniami i wiedzą, to także po to by się wspierać
Teraz dużo lipcowek, kto wie, może my będziemy sierpniowki
)))
Najważniejsza w życiu jest rodzina.
Dziewczyny, dzięki za wsparcie, nawet nie wiecie ile ono znaczy dla mnie!
Do wszystkich staraczek - spójrzcie na Mamakejti, Jagnę i na mnie - wszystkie trzy mamy za sobą długie i ciężkie boje, a jednak - coś zaskoczyło. Co to znaczy? Że naprawdę WSZYSTKIM może się udać! Mnie pomaga przygotowywanie planów B, C i D i działanie: robienie badań, przekopywanie artykułów naukowych po pol i po angielsku, poczucie, że coś robię, a nie czekam biernie. Komuś innemu pomoże znalezienie nowej pasji, zaplanowanie podróży albo... mierzenie temperatur
a co! Każdy lubi coś innego.
I na zachętę przesyłam &&&&&&&&& od osoby, której własna mama powiedziała jakiś czas temu, że ma się pogodzić z tym, że nie może mieć dzieci, a lekarz orzekł cykl bezowulacyjny.
agnes87, Klara Wysocka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH