CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez mialsm we srode,niech wiec i tobie sie poszczesci,trzymam kciuki && o której godzinie?ana1122 wrote:Angie co tam u ciebie? U mnie dziś lepiej. Są aby 4 pęcherzyki ale na pewno są bardzo silne . W środę punkcja zobaczymy co wyjdzie...za 9 miesięcy:-)Antoś IVF,Julisia natural

-
...jest jeszcze jedna opcja &&&&Olciaaa wrote:Cookie dzięki za słowa wsparcia
Ty i Dziewczyny jesteście przykładem, że trzeba być silnym i walczyć, nawet jak ta walka będzie trochę trwała.
Trzymam za Was kciuki --> Mamakejti, Jagna i Cookie :-*
A u mnie nuda, nie byłam na usg potwierdzić owu, dziś 21 dc, biorę dupka, czekam na @ i laparo.
Ale od wczoraj bolą mnie sutki, więc albo to oznacza, że była owulacja, albo to efekt duphastonu, już sama nie wiem.Antoś IVF,Julisia natural

-
W środę O 9:-) godzina 9 I 9 miesięcy też ładnie pasujeJagna 75 wrote:Tez mialsm we srode,niech wiec i tobie sie poszczesci,trzymam kciuki && o której godzinie?
-
U mnie grozi hiperka.wszystko okaże się w środę decyzja o punkcji jeszcze nie wiadoma.Mam dużo jajek 10 po 16mm 5 po 12 i tak dalej i tak dalej kurwa jego mać! niewiadomo ile jeszcze urośnie.Zmniejszyli mi dawkę.
Sorki za słownictwo ale hormony mi buzują !
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
A pijesz dużo wody? Jogurty wysokobialkowe i izotoniki?Angie 31 wrote:U mnie grozi hiperka.wszystko okaże się w środę decyzja o punkcji jeszcze nie wiadoma.Mam dużo jajek 10 po 16mm 5 po 12 i tak dalej i tak dalej kurwa jego mać! niewiadomo ile jeszcze urośnie.Zmniejszyli mi dawkę.
Sorki za słownictwo ale hormony mi buzują ! -
ana1122 wrote:A pijesz dużo wody? Jogurty wysokobialkowe i izotoniki?
No tak.i czuje się dobrze trochę ociążała ale ogólnie funkcjonuje normalnie.ogólnie dietę wysokobiałkowa stosuje od 1.5 miesiąca
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
Leki jakie dostalam to dupek i lutinus biore je nadal,co do zywienia jadlam wszystko byle nie to co powoduje wzdècia,no i przez pare dni jeszcze wysokobialkowe produkty.Hiperka mi nir groziła bo mislsm malo jajekana1122 wrote:Jagna A ty Już się czujesz ciążowo? Masz jakieś rady odnośnie żywienia I leków po punkcji i transferzeAntoś IVF,Julisia natural

-
Ooo!w morde jeża!Ales pojechała hi hi.Angie 31 wrote:U mnie grozi hiperka.wszystko okaże się w środę decyzja o punkcji jeszcze nie wiadoma.Mam dużo jajek 10 po 16mm 5 po 12 i tak dalej i tak dalej kurwa jego mać! niewiadomo ile jeszcze urośnie.Zmniejszyli mi dawkę.
Sorki za słownictwo ale hormony mi buzują !
Moze nie bedzie tak zle,zalexy ile estradiol bedzie..Czasem warto odczekac cykl,organizm jest bardzo osłabiony stymulacjà,dlatego czasem sie z tego powodu nie udaje.Lekarze z pewnoscià podejmà dobrà decyzje.Bedzie dobrze,ten tydzien jest wasz
Antoś IVF,Julisia natural

-
Hania cioci Jagny posluchala i urodzila sie 06.11.2016 z waga 3100g i 51cm.

Jak sie ciesze, ze z moich czasow prawie wszystkie zaciazone! Gratuluje kochane. Spokojnych 9 miesiecy :-*
syringe, Misia 69, roma, panan12, ana1122, MonaLiza, cookiemonster, mamakejti, marzusiax, Olciaaa, Kinga40, moniaaa_1988, Wedmoczka, agnes87, Angie 31, Justyna911, Amc lubią tę wiadomość
-
Michasiu, gratuluję! Niech Wam córcia rośnie zdrowa i mądra
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy
-
Dziewczyny, czy pęcherzyk może tak po prostu zniknąć? W piątek byłam na USG. W jednym jajniku pęcherzyk 11 mm, w drugim 13 mm. Widziałam dokładnie na własne oczy. Byłam na usg znowu wczoraj (14 dc). Pęcherzyk w prawym jajniku niestety nic nie urósł, dalej 11 mm, a pęcherzyk w lewym... zniknął. Jest to możliwe? usg robiła mi inna gin, przyznam, że mam wątpliwości co do jej kompetencji, bo usg robi szybko i jakoś tak mało dokładnie. Jest to w ogóle możliwe, żeby w ciągu 3 dni nagle całkowicie zniknął pęcherzyk 13 mm? Idę jeszcze raz na usg do innego lekarza jutro, żeby jeszcze ktoś inny sprawdził.
-
Gratuluje,wreszcie razemmichasia-K wrote:Hania cioci Jagny posluchala i urodzila sie 06.11.2016 z waga 3100g i 51cm.

Jak sie ciesze, ze z moich czasow prawie wszystkie zaciazone! Gratuluje kochane. Spokojnych 9 miesiecy :-*
Zdrówka dla córy,niech spotyka w zyciu samych dobrych ludzi.
Jak poród,wszystko dobrze?Antoś IVF,Julisia natural

-
michasia-K wrote:Hania cioci Jagny posluchala i urodzila sie 06.11.2016 z waga 3100g i 51cm.

Michasia- ogromne gratulacje, zdrowia dla Maleńkiej i cierpliwości dla Ciebie i Męża;)
Zainspirowałaś, to postanowiłyśmy jednak zajść w tę ciążę
a co!
"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"

-
GoGa_ wrote:Dziewczyny, czy pęcherzyk może tak po prostu zniknąć? W piątek byłam na USG. W jednym jajniku pęcherzyk 11 mm, w drugim 13 mm. Widziałam dokładnie na własne oczy. Byłam na usg znowu wczoraj (14 dc). Pęcherzyk w prawym jajniku niestety nic nie urósł, dalej 11 mm, a pęcherzyk w lewym... zniknął. Jest to możliwe? usg robiła mi inna gin, przyznam, że mam wątpliwości co do jej kompetencji, bo usg robi szybko i jakoś tak mało dokładnie. Jest to w ogóle możliwe, żeby w ciągu 3 dni nagle całkowicie zniknął pęcherzyk 13 mm? Idę jeszcze raz na usg do innego lekarza jutro, żeby jeszcze ktoś inny sprawdził.
hmmmm nie wydaje mi się żeby mógł zniknąć, nawet jakby superszybko rósł i pękł międzyczasie to powinien być jakiś płyn, resztki pęcherzyka, dobrze robisz, że weryfikujesz tego lekarza, trzymam kciuki, żeby jednak pęcherzyk sie odnalazł!"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH