CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
michasia-K wrote:Hania cioci Jagny posluchala i urodzila sie 06.11.2016 z waga 3100g i 51cm.

Jak sie ciesze, ze z moich czasow prawie wszystkie zaciazone! Gratuluje kochane. Spokojnych 9 miesiecy :-*
Witamy wyczekana ksiezniczke☺ Gratulacje i zdrówka dla Was❤

5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
cookiemonster wrote:Tak, zawsze chciałam być jedna na milion, tylko niekoniecznie w takim zakresie
także tego - be careful what you wish for ;p
tak, w czwartek znowu upuszczamy krwi
Mam nadzieję, że i dla Ciebie i dla mnie to będzie pomyślny dzień
bo mnie już w laboratorium rozpoznają i panie same już wiedzą, która ma mi pobierać, żeby problemów z wbijaniem się w żyły nie było;)
Ja już mam takie schizy, że po prostu boję się jak idę do łazienki, ale tak już będzie do końca, oby szczęśliwego;)
wiesz Cookie ja też pracuję głosem i zawsze pod koniec października chrypię jak zardzewiałe drzwi, po prostu masakra, i kończy się gulą w gardle...także jak odkryłam milion lat temu ipalat w Niemczech, tak się zawsze zaopatrzam na zapas, ale mój zapas już kurka stopniał;( ratuję się islą i ciepłymi napojami"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"

-
Angie 31 wrote:Witamy wyczekana ksiezniczke☺ Gratulacje i zdrówka dla Was❤
Angie Skarbie, Ty też tam niezłą watahę książąt i księżniczek hodujesz, bardzo, bardzo mocno zaciskam kciuki za Twoją punkcję i świeży transfer, a hiperka niech idzie precz!!!!!!!!!!!!!!!"nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"

-
Cycki bolą,brzuch pobolewał ale dzis sie obudzilam bez pobolewania i tak jest nadal wiec troche mnie to martwi ze nic nie ciàgnie,nic nie gniecie poprostu przestało.Mam nadzieje ze wszystko ok.Ale co ma byc to bedzie,na pewne rzeczy sprawy nie mamy wplywu one sie poprostu dzieją wiec zamartwianie sie moze jeszcze bardziej zaszkodzic.Kinga40 wrote:Sis, a jak ty się czujesz? Masz już jakieś objawy ciąży?Antoś IVF,Julisia natural

-
Jagna A ty bys chciała żeby aby cię bolało. po prostu narazie dzidzia dobrze się Wgryzla i odpoczywa. Jest wszystko dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 13:42
-
Skarbienq mam ochotę Cię utulić
Sama niedawno byłam w szpitalu 3 dni, niestety nie z powodu ciazy, wiec ze Ci tam smutno. Ale pomysl o tym w inny sposob - jestes w najlepszych rekach w jakich mozesz teraz byc. Jak sie tylko cos bedzie dzialo od razu bedzie akcja. Wszystko dla Twojego dobra i dla maluszka. Odpoczywaj sobie, niech Ci ktos jakas ksiazke przyniesie czy gazetki. No i pisz tutaj do nas
Musi byc dobrze !
Widzisz ja zaluje, ze mnie nikt do szpitala nie pokierował kiedys od razu, ba ! nawet nikt mi bety nie robil. W pierwszym poronieniu lekarzom ze szpitala sama musialam powiedziec, by zrobili bete by sprawdzic, czy byla ciaza. Bo to juz niestety bylo po poronieniu jak trafilam. Tak wiec lez tam grzecznie

-
Skarbenieq przy takich wartościach beta rośnie wolniej.ja miałam tak ze miałam 25 tys.,2 dni później 45 tys. A 5 dni później 98 tys
-
Bez sensu badac bete skoro serduszko juz bije,miej nadzieje i wierz w to ze bedzie dobrze,ja wierze ze bedzie dobrzeskarbenieq wrote:Było juz widać zarodek i bijące serduszko. Ale boje sie, ze te zmienne przyrosty bety nie wróżą nic dobrego

Aasienkaa lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural

-
Skarbenieq Jagna ma rację, przyrosty bety bada się na samym początku.widocznie sprawdzają Ci np.nie spada. Zapytaj dziewczyn jaka byłam 4 miesiące temu zrezygnowana bo też mi się wydawało ze 25 tys a po 2 dniach tylko 45 to ze juz zbliża się poronienie,a one mi mówiły ze przy takich wartościach beta rośnie dużo wolniej i tak też się stało, ze jest dobrze,zobaczysz,nie stresuj się ta beta tylko myśl o serduszku
-
Ja chyba pójde na bete,miałam nie robic ale dzis taka cisza w moim brzuchu,za dobrze mi chyba jest i szukam problemówmamakejti wrote:Cookie, czyli że unikalna jesteś
Droga trzymam kciuki za Twoje zdrówko!
Czy my w czwartek betujemy razem? Ściskam
Oj,nie chce myslec o niczym zlym by nie sciàgnàc myslami czegos..Antoś IVF,Julisia natural

-
No ale ten ból to nie byl takim bólem zeby niepokoił,poprostu gdzies ciàglo,gniotlo kłuło,poprostu to takie sygnaly ze cos tam jest a teraz ciszaana1122 wrote:Jagna A ty bys chciała żeby aby cię bolało. po prostu narazie dzidzia dobrze się Wgryzla i odpoczywa. Jest wszystko dobrzeAntoś IVF,Julisia natural

-
Jagna ja tak miałam ze ślubem raz było go dużo a potem nic i tez odrazu myślałam że coś nie tak,nie swiruj Kochana!!! W sobotę idziemy na wizytę!Jagna 75 wrote:No ale ten ból to nie byl takim bólem zeby niepokoił,poprostu gdzies ciàglo,gniotlo kłuło,poprostu to takie sygnaly ze cos tam jest a teraz cisza
-
Mamkejti i Jagna No właśnie - wchodzisz do kibelka, a tam stres czy aby nie ma plamienia czy śluz dobry, za dużo za mało. Wpycham sobie (sorry za dosłowność:p) luteinę i stres czy aby nie uszkodzę albo na palcu czy czegoś podbarwionego nie wyciągnę. Kaszlę, stres. Latam do kibelka, stres. Kto nazwał ten stan błogosławionym?! Albo po prostu my już przez przejścia jesteśmy takie wyczulone - raz się sparzysz, to potem jesteś ostrożny. Biorę clexane plus obiecałam sobie, że będę zwyczajnie uważać, a mam bratanka 1,5rocznego prawie (swoją drogą termin porodu wg moich obliczeń wychodzi na 13.07, a on urodził się 12.07;) i on waży ok 14 kg. Często się widujemy, a nie chcę na razie nic mówić i jestem trochę w kropce, bo boję się z nim szaleć tak jak zwykle ma to miejsce, nie mówiąc o noszeniu dłuższym...Dobra i już nie smędzę, mam nadzieję, że beta jutro będę chociaż podwojona i od razu mam dzwonić do lekarza i się umówić na wizytę i może jak dojdę do etapu serduszka to będzie lepiej.
-
Dobra,juz mnie kłuje i pobolewa wiec jest ok ha haAniaStaraczka85 wrote:Jagna ja tak miałam ze ślubem raz było go dużo a potem nic i tez odrazu myślałam że coś nie tak,nie swiruj Kochana!!! W sobotę idziemy na wizytę!Antoś IVF,Julisia natural

-
Cookie tez czekam na serduszko..
Dzis moze taka troche przestraszona bylam bo snilo mi sie ze na wkladce krew widzialamale nie takà zywà tylko jakby z wodą rozcienczona..obudzilam sie i czuje ze pęcherz pełny ale brxuch cisza,popedzilam wiec do ubikacji ..uf,czysto wiec jak mam byc spokojna kiedy takie snyAntoś IVF,Julisia natural

-
To dokładnie jak ja miałam z sb na nd - też mi się to śniło, obudziłam się z bólem brzucha a to najprawdopodobniej od pęcherza. Czytałam dziś wpis na fb mamyginekolg i tam było napisane, że właśnie ten pęcherz ma prawo od samo początku dawać popalić, potem w 2gim trymestrze jest ok i w 3 znowu.Jagna 75 wrote:Cookie tez czekam na serduszko..
Dzis moze taka troche przestraszona bylam bo snilo mi sie ze na wkladce krew widzialamale nie takà zywà tylko jakby z wodą rozcienczona..obudzilam sie i czuje ze pęcherz pełny ale brxuch cisza,popedzilam wiec do ubikacji ..uf,czysto wiec jak mam byc spokojna kiedy takie sny
Gdzieś czytałam, że od momentu jak widać bijące serduszko z każdym dniem ryzyko poronienia mocno spada. Wiadomo, nigdy nie można być pewnym i pewnie po serduszku zaczną się inne schizy, ale może choć trochę się uspokoimy. 17 listopada chyba mamakejti ma wizytę, to już na pewno będzie serducho:) -
Chce zrobic te ostatnią bete,potem zdaje sie na losMisia 69 wrote:Jagna a kiedy masz usg? Ja bym już nie robiła bety bo to nieotrzebny stres. Ja raczej bym się nie martwią brakiem tych objawów. Będzie wszystko ok. MusiAntoś IVF,Julisia natural

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH