SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michasia-K wrote:
    Hania cioci Jagny posluchala i urodzila sie 06.11.2016 z waga 3100g i 51cm. :-)

Jak sie ciesze, ze z moich czasow prawie wszystkie zaciazone! Gratuluje kochane. Spokojnych 9 miesiecy :-*

Witamy wyczekana ksiezniczke☺ Gratulacje i zdrówka dla Was❤

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookiemonster wrote:
    Tak, zawsze chciałam być jedna na milion, tylko niekoniecznie w takim zakresie ;) także tego - be careful what you wish for ;p
    tak, w czwartek znowu upuszczamy krwi ;) Mam nadzieję, że i dla Ciebie i dla mnie to będzie pomyślny dzień ;) bo mnie już w laboratorium rozpoznają i panie same już wiedzą, która ma mi pobierać, żeby problemów z wbijaniem się w żyły nie było;)

Ja już mam takie schizy, że po prostu boję się jak idę do łazienki, ale tak już będzie do końca, oby szczęśliwego;)
    wiesz Cookie ja też pracuję głosem i zawsze pod koniec października chrypię jak zardzewiałe drzwi, po prostu masakra, i kończy się gulą w gardle...także jak odkryłam milion lat temu ipalat w Niemczech, tak się zawsze zaopatrzam na zapas, ale mój zapas już kurka stopniał;( ratuję się islą i ciepłymi napojami

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie 31 wrote:
    Witamy wyczekana ksiezniczke☺ Gratulacje i zdrówka dla Was❤

Angie Skarbie, Ty też tam niezłą watahę książąt i księżniczek hodujesz, bardzo, bardzo mocno zaciskam kciuki za Twoją punkcję i świeży transfer, a hiperka niech idzie precz!!!!!!!!!!!!!!!

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga40 wrote:
    Sis, a jak ty się czujesz? Masz już jakieś objawy ciąży?
    Cycki bolą,brzuch pobolewał ale dzis sie obudzilam bez pobolewania i tak jest nadal wiec troche mnie to martwi ze nic nie ciàgnie,nic nie gniecie poprostu przestało.Mam nadzieje ze wszystko ok.Ale co ma byc to bedzie,na pewne rzeczy sprawy nie mamy wplywu one sie poprostu dzieją wiec zamartwianie sie moze jeszcze bardziej zaszkodzic.

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michasia gratulacje. Niech rośnie zdrowo córeczka

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna A ty bys chciała żeby aby cię bolało. po prostu narazie dzidzia dobrze się Wgryzla i odpoczywa. Jest wszystko dobrze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 13:42

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • MonaLiza Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarbienq mam ochotę Cię utulić :) Sama niedawno byłam w szpitalu 3 dni, niestety nie z powodu ciazy, wiec ze Ci tam smutno. Ale pomysl o tym w inny sposob - jestes w najlepszych rekach w jakich mozesz teraz byc. Jak sie tylko cos bedzie dzialo od razu bedzie akcja. Wszystko dla Twojego dobra i dla maluszka. Odpoczywaj sobie, niech Ci ktos jakas ksiazke przyniesie czy gazetki. No i pisz tutaj do nas :) Musi byc dobrze !

Widzisz ja zaluje, ze mnie nikt do szpitala nie pokierował kiedys od razu, ba ! nawet nikt mi bety nie robil. W pierwszym poronieniu lekarzom ze szpitala sama musialam powiedziec, by zrobili bete by sprawdzic, czy byla ciaza. Bo to juz niestety bylo po poronieniu jak trafilam. Tak wiec lez tam grzecznie :)

uwo99n73lnbybmmo.png
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarbenieq przy takich wartościach beta rośnie wolniej.ja miałam tak ze miałam 25 tys.,2 dni później 45 tys. A 5 dni później 98 tys

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skarbenieq wrote:
    Było juz widać zarodek i bijące serduszko. Ale boje sie, ze te zmienne przyrosty bety nie wróżą nic dobrego :(
    Bez sensu badac bete skoro serduszko juz bije,miej nadzieje i wierz w to ze bedzie dobrze,ja wierze ze bedzie dobrze

Aasienkaa lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png

Wysłany: 8 listopada 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarbenieq Jagna ma rację, przyrosty bety bada się na samym początku.widocznie sprawdzają Ci np.nie spada. Zapytaj dziewczyn jaka byłam 4 miesiące temu zrezygnowana bo też mi się wydawało ze 25 tys a po 2 dniach tylko 45 to ze juz zbliża się poronienie,a one mi mówiły ze przy takich wartościach beta rośnie dużo wolniej i tak też się stało, ze jest dobrze,zobaczysz,nie stresuj się ta beta tylko myśl o serduszku

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Cookie, czyli że unikalna jesteś;) Droga trzymam kciuki za Twoje zdrówko!
    Czy my w czwartek betujemy razem? Ściskam
    Ja chyba pójde na bete,miałam nie robic ale dzis taka cisza w moim brzuchu,za dobrze mi chyba jest i szukam problemów
    Oj,nie chce myslec o niczym zlym by nie sciàgnàc myslami czegos..

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Jagna A ty bys chciała żeby aby cię bolało. po prostu narazie dzidzia dobrze się Wgryzla i odpoczywa. Jest wszystko dobrze
    No ale ten ból to nie byl takim bólem zeby niepokoił,poprostu gdzies ciàglo,gniotlo kłuło,poprostu to takie sygnaly ze cos tam jest a teraz cisza

km5svcqgqcxnw3nt.png

Wysłany: 8 listopada 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    No ale ten ból to nie byl takim bólem zeby niepokoił,poprostu gdzies ciàglo,gniotlo kłuło,poprostu to takie sygnaly ze cos tam jest a teraz cisza
    Jagna ja tak miałam ze ślubem raz było go dużo a potem nic i tez odrazu myślałam że coś nie tak,nie swiruj Kochana!!! W sobotę idziemy na wizytę!

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Misia 69 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna a kiedy masz usg? Ja bym już nie robiła bety bo to nieotrzebny stres. Ja raczej bym się nie martwią brakiem tych objawów. Będzie wszystko ok. Musi

f2w33e3k5idkv34t.png
  • cookiemonster Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamkejti i Jagna No właśnie - wchodzisz do kibelka, a tam stres czy aby nie ma plamienia czy śluz dobry, za dużo za mało. Wpycham sobie (sorry za dosłowność:p) luteinę i stres czy aby nie uszkodzę albo na palcu czy czegoś podbarwionego nie wyciągnę. Kaszlę, stres. Latam do kibelka, stres. Kto nazwał ten stan błogosławionym?! Albo po prostu my już przez przejścia jesteśmy takie wyczulone - raz się sparzysz, to potem jesteś ostrożny. Biorę clexane plus obiecałam sobie, że będę zwyczajnie uważać, a mam bratanka 1,5rocznego prawie (swoją drogą termin porodu wg moich obliczeń wychodzi na 13.07, a on urodził się 12.07;) i on waży ok 14 kg. Często się widujemy, a nie chcę na razie nic mówić i jestem trochę w kropce, bo boję się z nim szaleć tak jak zwykle ma to miejsce, nie mówiąc o noszeniu dłuższym...Dobra i już nie smędzę, mam nadzieję, że beta jutro będę chociaż podwojona i od razu mam dzwonić do lekarza i się umówić na wizytę i może jak dojdę do etapu serduszka to będzie lepiej.

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    Jagna ja tak miałam ze ślubem raz było go dużo a potem nic i tez odrazu myślałam że coś nie tak,nie swiruj Kochana!!! W sobotę idziemy na wizytę!
    Dobra,juz mnie kłuje i pobolewa wiec jest ok ha ha

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie lubie twój suwak <3

cookiemonster, Aasienkaa lubią tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie tez czekam na serduszko..
    Dzis moze taka troche przestraszona bylam bo snilo mi sie ze na wkladce krew widzialamale nie takà zywà tylko jakby z wodą rozcienczona..obudzilam sie i czuje ze pęcherz pełny ale brxuch cisza,popedzilam wiec do ubikacji ..uf,czysto wiec jak mam byc spokojna kiedy takie sny

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • cookiemonster Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Cookie tez czekam na serduszko..
    Dzis moze taka troche przestraszona bylam bo snilo mi sie ze na wkladce krew widzialamale nie takà zywà tylko jakby z wodą rozcienczona..obudzilam sie i czuje ze pęcherz pełny ale brxuch cisza,popedzilam wiec do ubikacji ..uf,czysto wiec jak mam byc spokojna kiedy takie sny
    To dokładnie jak ja miałam z sb na nd - też mi się to śniło, obudziłam się z bólem brzucha a to najprawdopodobniej od pęcherza. Czytałam dziś wpis na fb mamyginekolg i tam było napisane, że właśnie ten pęcherz ma prawo od samo początku dawać popalić, potem w 2gim trymestrze jest ok i w 3 znowu.
    Gdzieś czytałam, że od momentu jak widać bijące serduszko z każdym dniem ryzyko poronienia mocno spada. Wiadomo, nigdy nie można być pewnym i pewnie po serduszku zaczną się inne schizy, ale może choć trochę się uspokoimy. 17 listopada chyba mamakejti ma wizytę, to już na pewno będzie serducho:)

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia 69 wrote:
    Jagna a kiedy masz usg? Ja bym już nie robiła bety bo to nieotrzebny stres. Ja raczej bym się nie martwią brakiem tych objawów. Będzie wszystko ok. Musi
    Chce zrobic te ostatnią bete,potem zdaje sie na los

km5svcqgqcxnw3nt.png
‹‹ 2148 2149 2150 2151 2152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ