CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:24 % ruch postępowy, ale ma 180 mln na ml więc nie robi to takiego znaczenia podobno
-
nick nieaktualny
-
Słuchajcie a czy po CLO wydłuża sie cykl? Chodzi mi o to czy owu moze przyjść znacznie pozniej niz zwykle na cyklu bez CLO???
U mnie dzis 15 dc i na owu wcale sie nie zapowiada. Testy ciagle białe, temperatura dzis znacznie spadła tak jak nigdy wczesniej.
Nie wiem ale na owu to sie wcale nie zanosi.
-
nick nieaktualny
-
Możesz udostępnić wykres? Radzę działać w ten weekend, spadek temperatury może oznaczać że organizm szykuje się do owu.
U mnie na clo miałam owu 16,17 dc. Bez koło 14-15 dc. Czyli mi przesunął parę dni owu. Bądź dobrej myśliVI 2007 Przemek ,XI 2009 Aniołek 10tc
10 cs w tym 4 cykle z clo
Ciąża w cyklu niestymulowanym - sierpień 2016
Termin porodu: 30 kwietnia 2017
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No widzisz... A morfologia?
Natomiast w klinice niepłodności robili nam bardziej zaawansowane badania,np.test hba czyli test wiązania plemników z kwasem hialuronowym i wyszedł nam negatywny czyli ze utrudnione jest łączenie się plemników z komórka JaJowa i ze naturalne zapłodnienie jest utrudnione choć nie niemożliwe i z tego powodu mieliśmy wskazanie do IUISusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaStaraczka85 wrote:JEŚLI to jest morfologia to 6% o prawidłowej budowie i żywotność 62%. Liczba plemników w ejakulacie 135 mln.
Natomiast w klinice niepłodności robili nam bardziej zaawansowane badania,np.test hba czyli test wiązania plemników z kwasem hialuronowym i wyszedł nam negatywny czyli ze utrudnione jest łączenie się plemników z komórka JaJowa i ze naturalne zapłodnienie jest utrudnione choć nie niemożliwe i z tego powodu mieliśmy wskazanie do IUI -
SusannaDean wrote:Taaakie coś, u nas 4% morfologia, ale uznana za dobry wynik, szczegółowych nie mieliśmy takich jak ty, w ciążę się raz udało zajść... U nas na próbkę było 320 mln, więc dużo i nadrabiają chyba ilością jakość....taka prawda. Oprócz ruchliwości poniżej normy (prawdopodobnie przez warunki pracy, gorące...) wszystkie wskaźniki były ok. Mąż teraz bierze dużo magnezy, cynk, vitotal dla mężczyzn, rutynę. Wcześniej rzeczywiście 2 miesiące kuracji profertilem
No nic ważne ze się udało bez ćwiartki jakiejkolwiek tabletki i na pełnej nieswiadomce,tak czasem bywa:)powodzenia dla Was również! -
nick nieaktualnyAniaStaraczka85 wrote:Ja nic nie wiedziałam o tym profertilu a czytam tu takie dobre opinie:)mój brał agapurin na receptę, salfazin i DHEA który musiał odstawić ze względu na nadciśnienie które trochę się nasiliło po tym leku.po tym zestawie wyniki polepszyly sie na granicy błędu statystycznego...
No nic ważne ze się udało bez ćwiartki jakiejkolwiek tabletki i na pełnej nieswiadomce,tak czasem bywa:)powodzenia dla Was również!
Czy to, że brałam w tym cyklu Clo (15 dni temu ostatnia tabletka) albo ovitrelle (9dni temu) mogło spowodować plamienie? (wczoraj i przedwczoraj, 6 i 7 dpo) dodam, że biorę duphaston 2x1 -
SusannaDean wrote:My przy niskiej ruchliwości wprowadziliśmy tylko codzienne staranka zamiast co 2 dni i się udało, teraz to powtórzylismy czekamy na efekty
Czy to, że brałam w tym cyklu Clo (15 dni temu ostatnia tabletka) albo ovitrelle (9dni temu) mogło spowodować plamienie? (wczoraj i przedwczoraj, 6 i 7 dpo) dodam, że biorę duphaston 2x1 -
nick nieaktualny
-
Dzioluszki a ja dzis dzwonilam do ginekologa i wyniki nasienia sa na tyle dobre, ze w styczniu robimy sonohsg:) 16.01.2017 oby to byl przelom
Gosia1989, cookiemonster lubią tę wiadomość
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione